blajblaj

Alla inlägg den 17 mars 2016

Av blajblaj - 17 mars 2016 22:39

Sorry för cliffhangern... Hehe. Har haft en så jävla skum dag. Började med att inse att jag örn ledig imorrn och att det vore fint att hyrbilen redan då. (Har jag sagt att jag hyrt bil mellan lör-söndag?) Så jag ringde ok och kollade vad det skulle kosta och då visade det sig att jag kunde få ett weekendpris som blev BILLIGARE och får då ha den fre-mån ink fria mil. Så bra. Sen fortsatte jag med att hitta en festival i slutet av augusti där mitt nya favoritband/duo ska spela. Har dessutom lyckats få D i klassen att gilla dom lika mycket som mig så nu lutar det åt att vi åker på festival i England till sommaren!! Men det va dyrt så vi får se hur det löser sig. Sen vart det skola, vi va 3 pers som vaktade utställningen och fick hålla en miniworkshop med några förskolebarn. Det var toppen. Sen åkte jag hem. Skulle hjälpa mormor med keno och vi hamnade i ett jättegräl. Tanten fick mig till och med att börja gråta. Hon kan verkligen vara jävlig när hon satt sig på det viset. Nu blir det en paus på obestämd tid. Sen fick jag svar från språkreseledarjobbet. Jag fick det men blev placerad i England! I en kuststad som heter Torquay! Först blev jag besviken sen blev jag pepp. Hade liksom inte ens med i beräkningen att dom kunde göra så, men jag skrev ju i ansökan att det gick bra med vilket land som helst så.. Googlade lite bilder och stan verkar så mysig. Och jag älskar ju England! Haha. Så det blir nog bra. 17:e juni-7:e juli blir jag borta.

MEN utställningen!! Here goes: jag kom till skolan vid 11 igår, kliver in i lokalen och blir genast utsatt för C i klassen som är helt uppjagad och jättearg på alla ändringar som gjorts. Hon goes on and on och det går inte att tala vettigt med henne. Jag försökte att förklara varför vi gjorde ändringar men det va locket på. Så tillslut brann jag av och bara skällde sen lugnade jag mig och sa: nu tänker jag ta en kaffe i solen. Sagt och gjort, D hänkade och vi hade det riktigt mysigt.. A i klassen kom ut och vi satt ett tag. Sen gick vi och fixade ett massmail och sen var det lunch. S anslöt sig till oss och vi tog lunchen ute oxå. Vid 13 gick vi tillbaka till lokalen och direkt när vi kliver in märker vi att nåt är off med C. Det tar ungefär 30 sek innan vi inser att hon är plakatfull. Hon vinglar, står och pratar exakt samma saker som hon sagt hela morgonen rakt ut i rummet. Hon sluddrar och är allmänt obehaglig. Hennes bästa klasskompis J bryter ihop och springer ut varpå vi är några som följer efter. Hon berättar att hon försökt få C att sluta men att det är omöjligt. Min första reaktion är att detta kan vi inte lösa själva. Till saken hör att C gjort liknande saker förr och hon har periodvis berättat för mig att hon har problem med alkohol. Jag är ju så ärlig med min situation och hon har anförtrott sig tidigare. Jag mår skit av att se henne och jag tog beslutet att hämta vår lärare som är kursansvarig. Sagt och gjort han får med sig ytterligare en senior lärare och vi går till lokalen. Först står hon bara still, men sen tar det 10 sek tills hon vinglande ska gå runt en bordskant och sen sträcka sig mot ett av tygen som hänger i taket och bara... Ja, är full. Sen går hon till en i klassen och börjar tvångskrama honom.. Våra lärare ser ju hur det är ställt och ställer sig en bit bort och börjar prata om situationen. Jag hör att dom funderar på hur fan dom ska lösa det och då går C fram till dom. Lägger ARMARNA OM DOM OCH FÖRKLARAR SLUDDRANDE HUR MYCKET HON TYCKER OM DOM etc.. Hon är ingen mean drunk och det gör allt så sorgligt. Hon har uppenbara alkoholproblem som hon vägrar ta itu med... Hur som helst blir hon borteskorterad av våra lärare. De säger att hon måste avlägsna sig från konstfack för det är inte tillåtet att vara berusad där på kontorstider, eller ja, inte alls egentligen! Alla i klassen var ju helt upp och ner och det var ju det enda vi pratade om samtidigt som vi försökte fixa det sista. I efterhand fick vi senare veta att hon vägrat gå till en början, och våra lärare hade till och med hotat med att ringa polisen och få henne bortforslad på det sättet. Men en i klassen fick tillslut lite vett i henne och skjutsade hem henne. Jag va livrädd att hon skulle komma tillbaka under själva vernissaget men det gjorde hon inte. Puh! Och nu är det weird. Vi är bokade på ett pass var nångång under tors och fredag men inte hon vad jag vet... Så nästa gång vi ska ses är på måndag då allt ska rivas. Huuu. Jag längtar inte.

Utställning var dock en succé! Jag är jättenöjd och superstolt! We did good.

Sen hade jag en jobbig smskonversation med nya chefen på gården. Hon har tagit över schemat från bästa chefen och de har tydligen inte pratat alls med varandra för hon frågade apskumma saker och det verkar som att hon tror att jag typ precis gått ut gymnasiet och vill jobba heltid?? Hon har en så jävla provocerande ton. Jag, nä.. personkemi noll på oss två. Huuu...

Nu har jag fått hem waterworld och ligger i sängen och skriver. Jag är så mentalt slut. Har gråtit en hel del senaste dagarna. Men vafan... Det blir bättre så fort jag är färdig med flytten.

Oj. Lååångt inlägg. Hehe. Men så har det hänt massor oxå. Nu ska jag sova. Godnatt.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards