blajblaj

Alla inlägg den 14 mars 2016

Av blajblaj - 14 mars 2016 06:33

Och jag börjar bli så jävla stressad. Insåg precis att jag BARA gett mig 2 månader på att flytta. Ja, det är ju helt i sin ordning, 2-3 månaders uppsägningstid har en ju alltid,det är väl liksom standard, MEN jag har inte lagt till att jag pluggar på heltid, en utblidning som kräver mycket närvaro samt att jag jobbar varannan helg. Det är just det där med att jobba som förstör lite. Det är ju liksom hela helger som försvinner. Men, ok, det ordnar sig. Det gör det ju alltid. Det är bara det att jag inte vil ha minsta lilla pinal kvar. Källaren ska vara tom och allt ska vra borta. Jag vill ta mig fan inte ens lämna en dammtuss. Jag vill radera mig själv, kan en säga.


Var så sjukt trött när jag kom hem igår kväll. Det tar ju sån sjuk lång tid att åka kommunalt därutifrån. SÅ jag slängde in min fiskgratäng ( som jag köpt för att äta ute på landet, men insåg att det var en sån där som måste vara i ugnen i 50 min och det har jag varken tid eller maskin för) i ugnen och tog en lång skön dusch. Sen packade jag upp och väntade på maten. Sen åt jag och tillsammans med tv:n och sen typ dog jag. Heheh... När klockan var 20.30 typ, då var det dags att borsta tänderna. Hade redan då slumrat i kvart, tjugo min på soffan. GIck och la mig och somnade DIREKT. Men det gjorde att jag vaknade halv sex och var pigg. Försökte somna om men det gick inte så jag gick upp. Men det är skönt. Det är fan skönt att vakna av sig själv, utvilad. Jämfört med chocken av klockan. Hrmf.


Själva jobbandet gick dock bra, jobbade med en ung sak, jobbade med henne i somras, fast hon jobbade mest i godisbutiken... Hon var duktig, men SEG och sjukt långsam. Fast, det bättrade på sig efter några timmar. EFTER att jag tagit fram mamma-rösten och sagt till på skarpen. Heheh... Men det är ju så jag får göra helt enkelt. Det är inte kul men det är nödvändigt. Det var också årets rekryteringsdag på gården igår. Det var inte så många sökande men det verkade på bästa chefen som att det varit bra folk. Unga dock. Ingen över 25. Men, men... Så är det ju. Det är sommarjobb vi snackar.


Är trött på ett konstigt sätt. Liksom trött i kroppen, men inte i huvvet. Fast jo, lite i huvvet oxå. Heheh, det var dumt att jag vakande så tidigt. Det kommer straffa sig ikväll. Men jag har tävttstugan ikväll så det blir att va uppe till sen t i alla fall. Hrmf. Nåväl. Det ordnar sig.


Nu ska jag äta något och sen ska jag dra till skolan. Uställningsarbete väntar. Ajö 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards