blajblaj

Alla inlägg den 30 mars 2016

Av blajblaj - 30 mars 2016 07:45

Idag är det självstudier. Jag har en PDF att läsa och har lovat mormor att hjälpa med lite fix. Var där igårkväll och hämtade tvätt och snackade lite skit. Hon hade ramlat i lördags och varit tvungen att trycka på larmknappen. FÖr som hon sa: ingen var ju hemma. Av familjen alltså. Men då ska jag: det ÄR larmknappen du ska trycka på om du larmar. Det är det den är till för. Du ska inte ringa mig oavsett. Och det höll hon ju me dom, men hon ville nog mest berätta att hon hade ramlat och att hon tyckte synd om sig själv som inte ens KUNDE ringa någon i familjen. Heheh. Hon vänjer sig. 


Har packat en hel del de senaste två dagarna, och så ska jag låna pappas bil i helgen och köra lådor till Shurgard. Ska hinna med en sväng ut på landet också, har ytterligare en låda som ska ut dit. Undrar hur fasiken jag ska få plats därute? Heheheh... Asch. Jag vänjer mig.    Inget svar från styrelsen än. Vilket stör som fan. Men, jag har tänkt skita i dom. Ska inte få dom att sprida neggo omkring mig. Skickar ett mail till en av de som är ok, och så får vi se vad som händer. Måste bli av med skiten. Vete fan hur jag ska bli av med båtklubben... Känns som en jävla sten som tynger ner mig som attan. Men, men. Det ordnar sig. Om inte annat kan jag ju bara ställa mig upp på årsmötet och sammankalla till ett par minuters möte efter det mötet är slut. Hrmf. Orkar inte med det här egentligen. Men, men. Det ordnar sig, det med.  


Det känns helt sjukt att tänka på men, nästa månad har jag ingen hyra? Hahahah, eller joooo det e klart jag har men, ja, inte på det här sättet som nu. Har precis betalat en kvartalshyra nu så nästa kommer inte förrän i juli, tror jag. Men jag ska vara duktig och spara varje månad så jag har när räkningen kommer. Ska inte gå i nån jäkla blindhetsfälla. Hahah, säger jag nu ja. 


Jag kan ha varit lite snabb i min utdömning av flirten också. Men... Ja, det återstår att se. Over ´n out. 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards