blajblaj

Alla inlägg under oktober 2014

Av blajblaj - 14 oktober 2014 08:07

Ni vet den där läraren jag hade i förra kursen, hon som jag kände inte gillar mig så mycket?? Mmm, hon kastade nån typ av förbannelse på mig igår och nu går allt åt helvete. Jag känner mig som en våt fläck på badrumsgolvet och jag bara, faaaaan...Det började med att vi (min grupp i animation) höll på med filmen, den blev ok, vi la på lite ljud och den blev... Ok. Sen sitter jag och ska klura ut hur man får över filmen på datorn och sen till att mailas... Då kommer mailet från Tina... Hon tycke rinte att jag har visat att jag kan hantera en kamera och vill att jag muntligt redovisar detta för henne, på en kamera nästa måndag. Detta är så mycket bullshit att jag liksom... Nä jag vet inte. Jag är så trött på henne. Så jag svarar och ifrågasätter men säger att absolut vi kör en redovisning på måndag men jag vill gärna ha någon annan lärare där förutom henne... Då får jag svar, där hon liksom antar ett försvarsläge och och mentalt klappar mig på huvvet och bara: jag vill ju hjääääälpa dig, stackare som inte förstår något. Och hon blev väldigt illa berörd av att jag ville han någon mer med på redovisningen, det var verkligen inte nödvändigt, och VARFÖR???? Och om det var så attt jag kände mig orättvist behandlad så tyckte hon vi skulle prata om det, för det var verkligen inte så jag skulle känna! Så jag svarade att jag känner att hon och jag inte klickar, att hon stundtals kan uttala sig elakt och med lite personliga påhopp, men att jag förstår att det är så hon är och att man inte ska ta det personligt... Heheh...Nu får ju ni bara en förkortad version, men ja... Ni fattar nivån.


Va tvungen att läsa upp mailkonversationen för syster imorse för jag var så rädd att jag skrivit alldeles galet. Men hon tyckte det lät bra och inte alltför barnsligt... Men nu måste jag ju råplugga kamerajävelen så jag inte får IG ändå. Det kommer jag nog att få av henne i alla fall, men ja... Det får va så. Jag tänker spela in hela redovisningen så jag har bevis. Heheh, jag vet att jag låter paranoid men hade ni träffat henne och sett hur hon beter sig hade ni förstått varför jag tänker så här. Hela kursen har ju 4 lärare så för att få IG måste man faila i alla, eller iaf tre av delarna och det gör jag inte. GAAAAHHH, hoppas jag!!! Usch va jag hatar när jag blir sån här, kan inte släppa och faaaannn... Vill bara att det ska va över. Nu slutar jag tänka på det. Till på måndag. Då är det klart.


Idag börjar jag 11, skönt men det är redovisning av vår lilla film.. Hrmf, som är... Ok. Skitisamma. Nu ska jag göra nåt nyttigt.


Hej då

Av blajblaj - 13 oktober 2014 08:19

Jag måste skriva snabbt och kort och koncist. Omöjligt tänker ni, och jag håller med.


Helgen var super, jag känner så jävla bra människor. VI hann väl med ca 6-7 filmer då jag och P gick hem till Lisa vid tre-tiden och sussade ett par timmar. Det gjorde gott, men jävlar va trött man va igårkväll. Jag somnade som en stock och sov gött nästan hela natten. Jag var dock duktig nog och gjorde grönsakssoppa när vi kom hem, den blev jättegod och gjorde ta mig fan underverk med magen. När man bara har ätit skräp i ett dygn behövs det jävligt mycket vätska och en hel del fibrer. Vill ju inte bli så där förstoppad igen!! Huuuu...


Nä nu ska jag borsta tänderna och sen dra till skolan. Grupparbete med Zaher och Gustav väntar. Önska mig lycka till för det kommer behövas.    

Av blajblaj - 11 oktober 2014 08:24

Då är det snart dags att dra iväg mot Karlstad. Det ska bli skönt med luftombyte och energipåfyllning. Det vankas filmDYGN och jag tänker tvinga in NÅGON stop motion, kanske Mary and Max?? Mmmm...


Skolan är så sjukt rolig just nu. Vi håller som sagt på med stop motion animering och jag är så JÄVLA BITEN. Jag älskar´t! Jag MÅSTE GÖRA MER FILM. Ja det kommer bli ett "sånt" inlägg, mycket caps lock och utropstecken!!! Heheheh... Men bara för att jag verkligen ÄLSKAR´T! Hahaha...


Igår va vi ut en sväng till båten, P köpte ett nytt båtöverdrag, och jag fick mig ett skydd till grillen. Båda delar funkade över förväntan men jag oroades lite av at det var vatten i BÅDA hinkarna jag har inne i vagnen. Måste nog köpa en ny verkar det som. Jag tror nämligen inte att funkar att bara byta lucka. Vagnen är ju fuktskadad också så det är nog inte så hälsosamt att bo där för många dar i rad...


NU fick vi bråttom, ajöss!!!

Av blajblaj - 8 oktober 2014 09:11

Ja, helgen låter jag arkiveras. I det där arkivet som man inte behöver öppna så ofta. Men nog om det, har ni märkt att det redan är onsdag? I måndags började kursen "Narration" inom bildblocket, och jag är i exstas! Vi ska få göra film, en a veckan stopmotion och andra veckannånting i imovie? VI är uppdelade i halvklass så det vi gör dessa två veckor gör andra halvan om två veckor och vice versa... Vi har en sjukt bra lärare som är verksam konstnär och jag bara känner att jag kommer lära mig massor, hon verkar så grym!


Och så lite skit: jag och P har troligtvis blivit blåsta. Eller ja mest P men lite jag också. Vi åkte iväg i förrgår kväll och sålde volvon. Men det var sjukt många detaljer som var riktigt skumma, och när vi kom hem började oron sprida sig. Igår googlade P en hel del och den här personen har varit (fast främst hans pappa, som han VILLE skriva över bilen på men P sa nej) inblandad i en massa skit, stulna bilar, obetalda p-böter, skatteskulder etc. Nu väntar vi på att få besked om att ägarbytet inte gått igenom, och när eller förhoppningsvis OM det kommer så får vi ta itu med skiten då. Jag rimgde polisen och frågade vad man kan göra när man misstänker nåt sånt här men man måste liksom invänta det här första med ägarbytet innan man överhuvudtaget kan göra ens minsta lilla. Jag hatar att bara gå och vänta på att nåt skit ska hända. Man vill ju vara om sig och kring sig så att säga, lösa problemen innan dom kommer. Men, ja det finns ju fortfarande en försvinnande liten chans att ägarbytet funkar och då är det ur världen... Hoppas, hoppas!


Och så vankas Karlstad till helgen! Det kommer bli jäkligt bra. Känns som det va evigheter sen vi va där sist men det kan inte ha varit så länge sen?? Hmm.. Heheh, nu blir det av iaf. 


Andra november är vi bjudna på dop i Mora. Det är min kusin som har fått nummer två i raden av gud vet hur många det slutar med... VI har sagt att vi ska dit men det är lite meckkigt med boende. Detta är dessutom på en söndag så det kommer bli lite stressigt och jävligt men vafan. Det får väl vara så.


Och så håller det på att renoveras en lägenhet nånstans i huset, men troligtvis inte alltför långt från vår lägenhet eftersom det hörs. Väldigt tydligt. Det borras och fixas och trixas från 7.30-17.00 bläk. Men men, det är väl över om några veckor... Hrmf.


Nu ska jag plugga. Hej då.

Av blajblaj - 3 oktober 2014 07:35

Och den har ju som bekant handlat om fotografi. Jag har varit allt annat än nöjd under veckornas gång men just nu kan jag faktiskt säga att jag har lärt mig massor. Kanske inte rent tekniskt hur kameran funkar, men jag kommer inte bli fotolärare så det känns mindre viktigt. Och skulle jag vilja bli det får jag väl läsa på då?! Heheheh, känns som det läser sig OM det inträffar...


Igår när jag va på väg hem från skolan kom jag på att jag ville köpa mer mjölk, och det var ju en jäkla tur det! Nere på affären träffade jag på mormor som va heeeelt sänkt. Hon har haft en infektion och gått på antibiotika och nu hade hon varit på läkarbesök på vårdcentralen för att kolla hur läget var. Hon kunde knappt gå och va alldeles färdig. Så jag tog rullatorn och sprang hem till henne och bytte till rullstol medan hon väntade i centrum. Hrmf, jävla KOL skit alltså. Det måste vara så sjukt jobbigt att ha gått från superaktiv, arbetande, dansande övre medelålderskvinna, till supersjuk gamling som är beroende av allt och alla. Får fortsätta på den tanken sen:


Nu måste jag skynda mig hej då...

Av blajblaj - 2 oktober 2014 07:50

Jag skulle ju blogga, men jag hinner inte. Gah. Tiden mina vänner, är ett jävla aber. Och borde aldrig ha uppfunnits. Hej då

Av blajblaj - 1 oktober 2014 07:29

Det är onsdag... Precis samma sak som att det var tisdag igår? Ni vet att det är vi människor som har hittat på alltihop va? Du vet när man känner vardagen gripa tag i en och bara suga musten ur en... DÅ kan man tänka på det. Att det är vi människor som har sagt att det rätta sättet att leva på är att ha ett jobb 8-17. Att äta middag kl 17-18 och att gå och lägga sig vid kl 22-23 ( för att orka gå upp 6.30 för att jobba 8-17) Jag undrar om det verkligen är så här vi ska leva, jag menar, i min värld är pengar inte allt, jag skulle helst inte ha pengar alls faktiskt, dessvärre måste man ha dom för att överleva. Man måste ju äta. Samtidigt är jag så sjukt indoktrinerad i slit och släng samhället att jag hela tiden VILL HA. Jag vill ha: nya kläder, nya möbler, nytt boende, ny bil, plattare mage, smalare överarmar, mindre rumpa, Snyggare lår, större bröst, längre och finare hår, vitare tänder, fler kompisar, mer socialt umgönge, en sommarstuga, en hund, en katt, SKOR, böcker, kunskap... Och det är vi människor som har uppfunnit tiden. VIll bara påtala det när man har ångest för att komma FÖRSENT. Mmm... Vem fan vare som kom på den (tiden)!?!?!?


Jag skulle såklart kuna fortsätta hur länge som helst med vad jag vill ha men ni blev säkert uttråkade redan vid nya möbler. Jag vet att det låter lite ledsamt, men egentligen är jag bara uttråkad. Och då kommer dom här fundamentala funderingarna över livet och samhället i stort.


Jag har en plan för sommaren också, som inte innebär arbete, vi får se om den går att få igenom. NU ska jag äta frukost och sen ska jag läsa klart min kurslitteratur och sen ska jag skriva paper. Sen är jag KLAR med kursen.Typ


Ajöss

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards