blajblaj

Alla inlägg den 16 januari 2015

Av blajblaj - 16 januari 2015 08:25

Idag vaknade jag med en jäkla nackspärr?! Va fan e det med det liksom? Tänker att det kanske är så för att jag har tandvärk och då ligger och spänner mig på natten? Kanske... Hrmf. Ont gör det i alla fall. 


Igår var det kalas hos Tia, P:s systerdotter Nadja fyllde 19. Mmm, tänk när man va 19... HEheh, fast ju mer jag tänker dessto mer uppskattar jag nu nuet istället. Hahah, när jag va 19 drack jag ganska mycket och va väl ihop med Magnus och det va ju inte jättebra! Hehe.. Nä tacka vet jag ålder och mognad. Mums. 


Idag åker jag med syster och fru till Linneberget. Det ska bli nice som fasiken. P ville helst hänga hemma i helgen och så passade det sig att jag kunde ta bilen. Vilket i sin tur blir nice eftersom det va riktigt länge sen jag åkte på en roadtrip ensam nånstans. Visserligen kommer jag ju antagligen möta upp damerna på vägen alternativt vi ses hos dom väl framme, men ändå. NICE.


OCh så funderar jag på vårresa. Jag BEHÖVER verkligen en resa och eftersom Stina och Lisa inte kan ta sig iväg i år, får jag hitta på nån annan lösning. Först tänkte jag åka själv, och kanske ta Malta (som vanligt) men sen slängde jag ut frågan till systern och hon va på. Sen kom hon med det eminenta förslaget att vi skulle dra till Dubai och hälsa på fröken Västvind (en arbetsvän till systern som jag har hängt en del med    som nu har flyttat till Dubai med sin pojkvän)! Då har vi ju gratis boende och jag tänker att det skulle va skithäftigt. Mums. Men vi får se om vi får ihop det. Syrran har ingen semester att ta ut så det kan bara bli max två vardagar, vilket gör det hela lite svårare... Men men.. Jag hoppas det löser sig! Skulle ju va lagom coolt att dra till Dubai i mars!

 

Hehehehehheehehhheeheeheh.... Mmmmmmm!


  

Nu ska jag klä på mig och gå och handla till mormor. Ajöss


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards