blajblaj

Alla inlägg den 22 januari 2015

Av blajblaj - 22 januari 2015 09:26

Fan jag vet inte om jag vågar... Jag måste nog hitta det där inlägget då jag skrev det andra namnet och ta bort det, först.


Det rör på sig i resefrågan. Jag och systern har insett våra begränsningar och Dubai är FÖR långt bort. Det skulle ta mellan 10-13 timmar att flyga dit och då försvinner liksom typ två dagar bara på resa. Det funkar ju om man ska va borta i en vecka eller mer, men inte på bara totalt fyra dagar. Så nu ligger planen åt Rom, Italia! Ingen av hos har varit där och den finns på min reselista, så det blir ju toppen! Vi har inte köpt resan än, men det lutar åt att vi gör det i helgen...   Så jäkla nöjd. 26-29 mars är det som gäller och då borde det väl vara vår där? Eller ja, nästan försommar om man har tur! Woohoo..


Sen har jag sökt jobb också. Jag har kanske sagt det redan men: På grönan, skansen och som kolloledare i Hälsningland. Kolloledarjobbet vill jag VERKLIGEN HA. Det är kollo för ungdommar som växer upp med missbrukande- och/eller psykiskt sjuka föräldrar. Jag sökte den tjänsten redan förra året men eftersom jag hade London inplanerat med Emmis, kunde jag inte vara med på utbildningshelgen och då va det kört. Så jag håller tummarna denna gång. Vore på nåt sätt skönt, att få ge tillbaka... Jag har det ju ändå jävligt bra, trots att jag inte klarar av alkohol och jag har fan jobbat hårt för att komma hit. Det vore nice att få visa "dom" att det går. Trots allt. Jag vet, klyschigt som fan, men det är dock sant. Heheh.. Håll tummarna.


Och idag ska jag till tandläkaren för första gången på flera år. Visdomstanden vägrar ge sig så jag får väl be dom rensa upp lite. Ska fixa lite åt mormor på samma gång och sen hem och läsa. Sen ska jag återigen till mormor ikväll, för att se om det där med canasta på torsdagar kan va nåt för mig! Hahah.. Det blir nog bra..


Och det har typ kommit 2 dm snö.. Hjälper inte mig, men det ser ju lite roligare ut. Än slask alltså.


Ja, ja.. NU är det dags att göra mig iordning. Wish me luck.


Hej då

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards