blajblaj

Alla inlägg den 31 januari 2015

Av blajblaj - 31 januari 2015 16:10

Och det är ett helt medvetet val, som typ går att dela in i kategorier:


1. Jag äter. Skogaholmslimpa med extra mycket bregott, snickersglass, nachochips och ballerina pepparkaka som reades ut på fiskis ica.

2. Jag spelar. Candycrush, Township, Age of empires

3. Jag lyssnar på podd. Karin och sara. Är alldeles strax ifatt.

4. Jag ser på tv med typ ett halvt öga. Samtidigt som jag gör någon eller flera av ovanstående saker.  


Idag är en sån sjukt bra dag. Jag vill likna den vid såna bakisdagar jag hade då och då när jag drack, och som sån som ni som dricker säkert har haft nån gång: ingenbottenbakis. En kan liksom äta hur mycket som helst och det finns hela tiden mer plats. Andra skulle kanske kalla det störning, men jag kallar det lyx.   


Och så har jag och P planat ut och hamnat tillbaka i vårt vanliga superbästa liv. Mycket kramande, skrattande, kittlande, brottande, pussande och mysighet. Tack. Det va skönt. Jag har inte gjort det än men jag SKA be om ursäkt för att jag va självisk och hade svårt för det där neriga. Och idag ska vi äta bakad potatis med kräftrumparöra. Jag övar. Sen sådde jag ett frö hos honom också... Jag sa, väldans försitkigt, och helt medvetet om att det var alldeles för tidigt egentligen och att han inte skulle ta det som hugget i sten... Meeeeen... Vad skulle han säga om att vi sparar en massa pengar under året och åker till nåt varmt ställe där man kan lära sig surfa, typ nån dag efter jul och stannar där så länge vi kan innan jobb och skola tar fart. Till min extrema glädje sa han ja direkt. Så nu börjar vi planera. Hahahahha.... Eller nä. Nu börjar vi spara, och så får vi se vart det landar. Men önska oss lycka till och håll era tummar att vi helt plötsligt ändrar hela essensen av våra väsen och lyckas spara pengar. Mums.


Nu ska jag gå tillbaka till soffan. Hej då.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards