blajblaj

Direktlänk till inlägg 30 december 2015

Jag vet

Av blajblaj - 30 december 2015 11:10

Jag vet att jag redan har skrivit idag, och inatt så jag borde liksom vara klar för idag, men det är jag inte. Jag har lite resfeber och vill så gärna att HM ska komma!! Men det kommer den inte göra. Det sura är att jag beställde nua bläckpatroner till skrivaren IGÅR och gissa vad...? Dom kom IDAG! Skit HM... Eller nej såklart inte hm:s fel.. Men ändå! VIll så gäääääärna!! Hrmf.


Jag har packat kläder för att vara borta i en månad, kanske mer. Jag ska vara borta i fyra dagar. Hahha.. Men det är så jävla mycket dagsform på outfits så jag har ett antal olika med mig. Plus skor såklart. Två par pumps och ett par stövlar förutom stövlarna jag har på mig då... Hehehe.. Ska kanske dessutom shoppa lite när jag anländer Karlstad. Behöver verkligen ett par nya strumpbyxor, vill ha supershiny!   Ska ta saltsjöbanan som går kvart i ett. Då är jag jävligt tidig på centralen men vafan, en vet aldrig, det kan bli förseningar och skit, bättre då att sitta lite för länge och vänta. Inte roligare, men bättre. 


Kan nån tala om för mig hur jag stänger av hjärnan ett tag? Yoga? Meditation? Fan vet. 

 
 
Ingen bild

Me

30 december 2015 19:03

Ja typiskt det packas alltid ner för mycket oftast behöver man inte ens hälften. Man kan alltid köpa det som fattas när man kommer fram. Nu är det ju mellandagsrea o allt hehe :)

blajblaj

30 december 2015 19:28

Haha, ja, rean underlättar ju! Hörru, förresten, vad roligt att du hittat hit och kommenterar. Hur hittade du mig egentligen? Det är inte så vanligt att människor jag inte känner kommenterar, hehe :)

 
Ingen bild

Me

31 december 2015 19:54

Att jag hittat hit är en ren slump (Eller? En del menar att inget i universum sker av en slump! Kanske är det förutbestämt att jag skulle hitta hit :O )= ser ut som två ögon, clownnäsa och en glad mun, men det betyder att man är så häpen att man bara gapar följt av en parantes.

Jag slumpade fram bloggar och hamnade här och läste lite grann, och gick vidare. Men namnet "blajblaj" fastande på något sätt, lätt att komma ihåg.

När jag vid ett senare tillfälle skulle slumpa fram bloggar fann jag ingen läsvärd men mindes "blajblaj" och gick in där igen. Bloggen är en "Vardags- och dagboksblogg" vilket jag gillar. Intressant och spännande att ta del av människors vardag och funderingar.

Har svårt för bloggar som är skrivna typ:

"Idag var jag på bio och såg Batman och åt pizza, mums mums. sen chillade jag. Nuuuu är jag trööööt, går och söööver, bloggar mer i mon"

Det ovan handlar ju faktiskt om vardag också hehe, men inte så jättekul att läsa hehe :) Det är inte bara innehållet som är av betydelse utan också hur man skriver.

Brukar inte ge kommentarer, men det kan ibland vara lite roande också hehe :)

Nu fick du lite förklaring i alla fall. Hoppas du är nöjd med svaret.

Tusan vad långt det här blev :O men när jag ändå är i farten passar på att önska:

Gott Nytt År

Me



blajblaj

1 januari 2016 11:10

Hahahha, ja nu vet jag lite mer iaf, tack för det. Jag får som sagt inte så många kommentarer från människor jag inte känner så jag blev nyfiken :) Ödet, slumpen eller något helt annat, vem vet vad som styr? :)

Jag är ju väldigt öppen och ärlig och det är på gott och ont. Jag ser den här bloggen som en dagbok, och det förvånar mig lite att någon vill läsa överhuvudtaget. Hihi... Men du är välkommen, och vill du kommentera får du gärna göra det.

Gott nytt år till dig också! // blajblaj ( som enligt synonymer.se betyder: struntprat, prat, snack, nonsens, bladder, bludder, blarr, blaha; skräp, dynga, smörja, vilket känns ganska träffande angående det jag skriver, hehe. )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av blajblaj - 23 september 2017 02:57

Gud, ge mig sinnesro. Att acceptera det jag inte kan förändra. Mod att förändra det jag kan, och förstånd att inse skillnaden. Ibland behöver jag påminna mig. ...

Av blajblaj - 8 juli 2017 10:30

Nu har vi fått hit alla grejer. Det är totalt kaos. Haha. Vi är dessutom likadana så det lär ta några månader innan allt är uppackat. En låda i taget. Längtar efter skolan. Hatar verkligen mitt nya jobb. Hemstädningar is the worst. Men det är ju ...

Av blajblaj - 24 juni 2017 07:31

Har totalt glömt bloggen. Men antagligen behöver jag den inte längre? Har ett förhållande där jag kan vara mig själv till 100% och vi pratar om allt. Behöver inte ventilera mig antar jag... Samtidigt saknar jag att skriva av mig. Vi ska flytta, t...

Av blajblaj - 21 februari 2017 21:13

För många, för få. Livet är så jäkla flyktigt, vi vet aldrig vad som väntar... Och kan vi någonsin säga att vi känner en annan människa? Jag hoppas och tror du har det bättre där du är nu, Fredrik. Frid tillslut. Jobbade inte i helgen, det gick i...

Av blajblaj - 16 februari 2017 06:13

Det är torsdag innan jobbhelg. Orkar egentligen inte alls jobba den här helgen. Det är mycket jobbigare att jobba helg när jag "jobbar" heltid under veckan. Det blir så fruktansvärt långt mellan ledigheten... Men en bra sak är lön. På fredag. Måste t...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards