blajblaj

Alla inlägg den 13 februari 2016

Av blajblaj - 13 februari 2016 09:07

Det blev en så jäkla bra fredag. Eller... Jag ska börja från början: Sent onsdag kväll fick jag ett sms från D i klassen. Hon har dejtat en kille sen november och varit på väg att bli superkär. Lång historia kort, han har dumpat henne. Hon är såklart helt förkrossad och jag kan ju inte annat än VETA EXAKT hur det känns. Och jag tror faktistk inte det spelar någon roll hur länge eller kort en har träffat någon, det är samma känslor. Finns det inte flera år av historia så går det kanske lättare och snabbare att gå vidare, men tills en går vidare är det samma känslor. Så nu fick jag äntligen ge lite tillbaka, till iaf en av de som varit en så stor tröst för mig under de senaste månaderna. Det känns bra. Mycket bra. Inte att han dumpade henne alltså, men att jag får ge lite. Vi hängde runt hela dagen och stannade i skolan och tryckte till kl 19.00 då vi drog in till stan. Först burger king och sen bio. Det var ju lite jobbigare för D att se filmen eftersom det är för nära med dumpiningen, men hon var ok. Hade en främmande tjej brevid mig på andra sidan som tokgrät hela filmen. Hon var dessutom där ensam. Jag tror hon var dumpad också. Det ger det hela en del perspektiv. Hur många människor är inte helt förkrossade i just denna stund? Av exakt samma känslor? Galet. Jag undrar varför vi har fått hjärtan överhuvudtaget. Men som J i klassen sa: "även om det är hjärtat som kan göra så där sjukt jävla ont, så är det ju också det som kan få oss att totalt sväva bland molnen." Och har en känt den känslan någon gång, ja... Heheh, då vet en ju varför vi har hjärtan. Hahah, now she´s a philosofiser. Mmmm...


Idag är det lördag och tro det eller ej, men jag ska in till skolan. Jag har så sjukt mycket att trycka så jag måste helt enkelt. Dessutom är det jättekul. OCh jag vet inte... Men jag har mått så sjukt bra senaste veckan. Jag har liksom fått distans. Jag känner mig färdig med P... Kan ja gsäga så? Jo, jag känner mig färdig. Han var aldrig för mig, och jag tänker minnas de goda åren, hur bra JAG har haft det och så får det vara bra så. Vad han gör med sitt liv är jag faktiskt inte intresserad av. Kanske blir det nångång, men jag tvivlar på det. Nu vänder vi blad.   


Har kokat ägg och gjort kaffe. Snart ska jag klä på mig och dra. Åh, jag konstigt peppad på att åka till skolan på en lördag! Hahahah... Wish me luck! 


Ajö



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards