blajblaj

Alla inlägg den 23 februari 2016

Av blajblaj - 23 februari 2016 18:59

Ett glatt missförstånd skall tilläggas. Idag hade vi ingen föreläsning, vi hade en workshop. I Sashiko, en japansk broderiteknik. Det var underbart. Jag var så jävla nöjd när jag förstod. Mmm.. Och nu har jag en nåldyna med sashikobrodyr på. Yey. 


  


Orkar inte laga mat idag. Imorrn kommer S och D från klassen hit och ska sy lite. Det blir skoj! 


Ajö

Av blajblaj - 23 februari 2016 07:10

VI har en föreläsning som jag hade glömt idag. Är inte peppad alls, hade helst stannat hemma hela dagen. Men jag lovade mormor att fixa keno och handla så jag måste oavsett ut. Och då kan en ju lika gärna åka till skolan!? Heheh... Har lovat min lärare att fundera ut nån typ av lektion till nsta vecka. Det är dumt såklart, det ger mig merjobb, men jag tänker... Jag tjänar på det så varför inte. Jag får tid till att hålla undervisning och det är bra. Övning ger färdighet, har jag hört... Hehe.   


Vaknade helt stel och öm i nacken. Måste ha spännt mig under natten. Jag borde verkligen ta itu med det där, och gå och få typ massage eller nåt. Men, ja som med allt annat jag "borde" så är det lätt att glömma bort/strunta i. Har några grejer som är så, typ min ena visdomstand som måste bort... Borde gå och kolla cellfärändring, för det har jag aldrig gjort, hade en tid förra vekcan faktiskt, men jag struntade i den och ringde inte och bokade om, hrmf... Fixa med båtklubben, och säga upp platsen etc... Borde fixa en bettskena att ha under natten, av samma anledning som massagen. Tror det kan hjälpa om jag inte kan ligga och bita ihop käkarna så jävligt under nattetid. Det är sakert fler saker.. Som jag har glömt.   


Ajöken


  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards