blajblaj

Alla inlägg den 29 februari 2016

Av blajblaj - 29 februari 2016 07:25

Gårdagen var riktigt rolig. Jag fick jobba med BÄsta chefen och fick prata av mig och sa hur jobbigt det hade varit i lördags. Hon är skitbra och sa precis det som jag tyckte hon borde sagt i egenskap av chef och det visade sig att hon är snärtans chef. Så, ja. Det där blir bra. Eftersom jag inbokad på alla helger med bästa chefen, och att snärtan var där i lördags var bara en slump. Mums. Så jag kan stå ut, ett par helger plus påsken... Det blir bra.


Fick svar från språkresorna också... JAG FÅR KOMMA PÅ NÄSTA INTERVJU!! Jag är så sjukt peppad och lite nervös. Det är en gruppintervju där vi ska leka lekar och fundera över teamwork och teambuilding. Tror det kan bli kul. Hemskt. Kul. Hahah, du förstår säkert vad jag menar... 8:e mars smäller det och jag måste boka upp hela dagen, såg det ut som. OCh sen får vi se. Jag vill ha det jobbet så gärna att jag ta mig fan går av. Det skulle vara så skönt med lite miljöombyte och att få vara på Malta hela sommaren. Mmm... Hoppas, hoppas.


Idag har vi genomgång av nya delmomentet i kursen, det är den didaktiska delen och jag känner på mig att det kommer bli sura miner idag. Men det kan också bara bli att det jag vill och hoppas på blir nerröstat och så är vi "lediga" med självstudier hela veckan. Vi får se. Det är ju inte helt fel det heller.


Känner mig lite småförkyld också, skulle inte vara så konstigt om jag blev sjuk, syster och fru är det och jag har ändå suttit instängd i en bil med syster två morgnar i rad. Hrmf. Det brukar ju vara hon som smittar mig. Men det var länge sen nu. Har inte varit riktigt förkyld på säkert ett år. Eller mer... Hehe. Kanske e dags nu då? Hoppas inte.


Nu ska jag lägga ut en annons på tradera. Det är en klocka med Nalle puh motiv. Ajöss 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards