blajblaj

Alla inlägg den 16 februari 2016

Av blajblaj - 16 februari 2016 07:11

Idag hade jag från början tänkt vara hemma och påbörja min sömnad. Men, jag hann inte riktigt klart igår och dessutom blev den sista redovisningen uppskjuten till idag. Så det är lika bra att masa mig in. Ska bara trycka lite fler svampar, stryka mitt tyg och sen städa. Det blir bra. Det blir nog halvdag skulle jag tippa på. Om inget händer och jag känner mig överväldigad av energi och skolanda... Hehe. Hm. Ja, nä, så blir det nog inte. 


Igår var en bra dag. Hann som sagt inte klart, men jag hann göra 1.5 m tyg med en kombination, det gick fortare, såklart, men var mycket jobbigt. Det är jobbigt att trycka metervara för en måste liksom stå böjd över bordet och det pallar inte mina fötter och knän. Inte ryggen heller. Ha... Kroppen är inte längre vad den brukade vara. Jag kan villigt erkänna att den ålderskris som startade i och med dumpningen sitter i. Den har nog till och med blivit lite värre. Jag känner mig frumtansvärt gammal och sliten. Och ensam. Men, alltså jag mår ju mycket bättre nu, samtidigt som jag hade en dipp igårkväll. Grät för färsta gången på många dagar... Jag har ju tänkt att det kommer bli så, men det var ändå ledsamt. Vill gå vidare och känna mig stark igen. Men, men... Det går ditåt. Sakta men ta mig fan säkert.   


Och det håller på att formas en plan i mitt huvud. Jag går igenom detaljerna och måste vara helt besämd i slutet av mars. Den går, i stora drag, ut på att jag, i slutet av april, ger tillbaka lägenheten till P, hyr ett shurgard förråd och flyttar ut på landet. Jag köper ingen bil utan får klara mig med kommunala trafiken, vilket borde gå. Hehe... Det är ju under en kort period också... Ska ju försöka jobba på Siggesta så mycket som det bara är möjligt och då är det ju bra att bo där ute. Kan jobba kvällar och så... Om det finns nåt jobb vill säga, dom har inte hört av sig tillbaka än... Hrmf. Och ja, jag måste ha bestämt mig till den sista mars för då måste jag liksom meddela P, så han hinner meddela sitt boende. För då har jag bara en hyra till att betala, sen är jag fri. Då kommer jag liksom spara 5000 bagis i måndaden! Typ... Heheh, har ju en kvartalshyra på landet på 3500! Mmmm.. Får försöka snåla på elen också. Men det borde gå. Jag börjar faktiskt se lite fram emot det här. Me and myself flyttar ut på landet, till min älskade husvagn. Lite trashigt men ack så befriande. Inte behöva tänka på P överhuvudtaget. Det har för övrigt blivit mycket bättre sen vårt senaste snack. Det var vad jag behövde och jag har efter det blivit lugnare i sinnet. Han kunde ju inte säga exakt det jag ville men det är ju för att han är en feg man. Jag fattar att han inte kunde för att han inte vågar, för att det ÄR JOBBIGT FÖR HONOM ATT SE MIG LEDSEN! Stackarn...    Idiot. Förlåt karma, men han är faktiskt ganska mycket idiot. 


Nä men landet blir bra. Ska be någon hjälpa mig kolla upp hur det funkar med gasolen i själva vagnen, och så se om jag kan få igång kylskåpet också. Annars får jag lösa det på nåt annat sätt.


Imorrn har jag skype intervju med reseföretaget. Är konstigt nog inte ett dugg nervös? Men det kommer nog imorrn. Nu måste jag skynda mig. Ajöss   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards