blajblaj

Alla inlägg den 15 februari 2016

Av blajblaj - 15 februari 2016 07:21

Nu tror du kanske att jag kommer skriva en massa äckliga saker om min inflamerade finne? Men nä. Den är bara JÄTTERÖD och hård. Inget vitt och vägrar förändra sig. Har försökt med allt. Men jag antar att den numer inte är en finne längre, den är nog nåt annat. Typ en sten eller nåt. Blir det inte bättre får jag väl gå till vårdcentralen. E i klassen hade nåt liknade förra året, och faktiskt på exakt samma ställe ( hakan) och hon fick nån medicin. Hon sa att det var enda sättet att bli av med det. Får se vad som händer... Den gör inte ont heller. Den är bara i vägen och ful. Hrmf! Och det har blivit torrt runt omkring för jag smörjer med basiron (som är helt värdelöst och inte funkar alls, ever!), så nu måste jag ta den enda feta krämen jag har. Och så läste jag att en absolut inte ska använda fet kräm på finnar för då täpper en till nåt. Men en tager vad en haver. 


Var i skolan igår också, men har fått in snitsen så nu gick det mycket fortare. Valde tre former och så hetstryckte jag dom. Det gick bra, men själva konturerna hamnade lite snett. Men det gör inget. Det är så mycket som händer i tyget så jag tänker inte på det. Det syns liksom inte... Tryckte mitt kurbits på ett par svampar till och det blir fint. Av nån konstigt anledning ser jag framför mig att sälja dom på julmarknaden.. Hmmm... Får se hur det blir med det med... Orka? Idag har vi en miniworkshop med alla i klassen. Det ska bara ta halva dagen och det blir nog kul. Hade ju velat fortsätta trycka men... Ja. Får stanna sent ikväll. Tyg nr 2 ska bara få en form, i tre färger och sen får det vara bra. Det kommer gå fortare att trycka då. Och jag kanske klipper det i två bitar eftersom det var så jävulst svårt att passa in rätt när jag skulle fortsätta. Oj, det känns som om det bara är jag som kommer förstå det här inlägget. Hahah. Nåväl, det är ju viktigtast. 


Gjorde en fin middag till mig själv igår, med en halv baguette som jag fyllde med två sorters ost, lite salami och körsbärstomater. Sen in ugnen. Mums. OCh så hade jag festat till och köpt en lite 33 cl päronsoda! Hahah, jag vet nog hur en festar!! Sen skulle jag lägga upp en sån därna "in your face jag är lycklig singel på alla hjärtans dag" foto. Men insåg att jag faktiskt inte är lycklig just nu och att det inte behövs ett bevis på att !jag hatar alla hjärtans dag! För egentligen har jag ingen tanke om den dagen. Har inte firat den sen jag gick i högstadiet och har aldrig fattat grejen. Minns att jag tyckte det var HEMSKT i skolan när det var en tävling om vem som fick flest rosor, och det var alltid sån hets. Usch. Nä tack. Kommersiellt skit är vad det är. Men middagen var god. Hahah!


Nu har jag bråttom. Ajöken  



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards