blajblaj

Alla inlägg under juli 2011

Av blajblaj - 21 juli 2011 22:59

Alltid samma sak. Och så den, och den, och den och 3 par skor, och så den klänningen, som jag ALDRIG skulle sätta på mig här hemma, men tänk OM jag vill ha den när jag är där? Hur dum får man bli?  


Ok nu kör vi: underkläder för lite mer än en vecka? Check! Varm tröja? Check! Bikini? Check! Handdukar? Check! Och så lite annan skit, typ schamp och sånt. Check! Pengar på kontot, resan betald, biljetter? Check! Ja men dåså.


OBS! Note to self: släng vattenmelonen som ligger på diskbänken och redan är gammal!!! Skulle bli MYCKET otrevligt att glömma den där.  


Ska jag ta med Herr Rubik? Oh, beslutsångest. Oscar var finns du när man behöver dig??? Men skissblocket e med iaf, och tillbehören. Och UNO. Ok, nu orkar jag inte ha resfeber längre  Nu vill jag bara vara klar att åka. Godnatt.

Av blajblaj - 21 juli 2011 17:10

  Eller, har jag överhuvudtaget, någonsin haft energi? Inte fan vet jag. Ibland känns det som om jag är jättedriven, hittar på saker hela tiden och faktiskt GÖR något åt mitt liv. Andra gånger känns det som om jag sitter på min gigantiska rumpa och gör...


...Absolut ingenting faktiskt. Fan alltså. Jag är ju periodare vad gäller mitt bloggläsande, och just nu är jag ju lite besatt av Kissie och Blondinbella. Jag läste aldrig blondinbella när hon var som populärast och det var nog tur det. Kissie e nog nu ungefär som blondinbella var då och det räcker med en sån.   Men allvarligt. Blondinbella e fan business. På riktigt. Hon tjänar bra med pengar och har typ 4 olika företag. Hon driver en tidning, skriver en bok, pluggar till riskkapitalist i Zurich och ska starta en gymnasieskola. Puh!!! Hur i helvete??? Man FÅR bara inte jämföra sig med ett sånt här knippe energi, för... Hon måste ju gå på nåt. Eller?? Ja, just det ja, hon bloggar ju oxå! När hon var som störst hade hon 500.000 läsare om dagen. OM DAGEN. Nu har hon bara 350.000 st... Om dagen alltså. Hahahah jag blev superglad och astaggad för mina 42 ( eller vad det var   ) förra MÅNADEN!!!!!! Hahahahahahah Ja vad ska man säga. Nej, jag KAN helt enkelt inte jämföra mig med det där. Det skulle bli min död!    


Vill ha så himlans supergärna. Visste faktiskt inte att man kunde ha capaybaras som husdjur! Min tanke var bara att googla fram en bild inför min kommande ( önske) tatuering, men jag fick fram denna bild!!! Och  nu kan jag inte tänka mig NÅGOT annat djur. EVER. Eller jo, jag ska såklart ha min kärlek oxå, och dom ska bli bästa vänner. Det vet jag säkert     

Av blajblaj - 21 juli 2011 13:02

Jag vill åka nuuuu. NU. NUUUUUUUU! Det ska bli så skönt. Och jag VÄGRAR tänka mer på min jävla födelsedag. Fan.

Av blajblaj - 21 juli 2011 09:21

Vad är detta? Varför ska det regna på detta viset? Har hört att det är fint väder i Danmark i alla fall. Och konstigt nog får jag ju alltid Danmarkslängtan när det regnar! Hihih, nu drar vi snart!!


Idag vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag funderar och funderar, men jag kommer fan inte fram till något nytt. Jag behöver jobba, that mutch is clear. Men hur, vad, vem, när, var, det är en annan fråga. Eller fem andra frågor faktiskt  


Och jag har en sån stooor finne på hakan, det är nästan så den måste dokumenteras och läggas ut för ja.. Det är nog inte ens en finne. Det är nog en helt ny värld. Kanske till och med ett universum. Vem vet.


Ok. Hitt´på nåt.  

Av blajblaj - 20 juli 2011 21:48

Jag tror jag är kär. Aj då. Hur... Men... Vafan. Ok, andas, ta det lugnt. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAN!


Av blajblaj - 20 juli 2011 18:26

bild. Inte en enda tog jag idag. Hahahahah så värdelös.


Oscar ska få tvillingar. Herregud. Tvillingar. Alltså 2 st. På samma gång. Herregud. Inte bara 1... Utan 2. Oj. Men det måste kännas rätt stort. På alla möjliga sätt. Heheheheh    Hoppas dom kommer från samma ägg. Då blir dom lika. Annars blir dom olika och vad e meningen då???


Blev vän med min gamla vän och hennes kille på fezebok idag. Det va en nitlott. Fick direkt ett meddelande: Hur e läget?? Familj eller??? What the...F***K


Herregud dom e typ besatta av att man måste skaffa barn, familj, villa volvo, vovve ( inte för att dom NÅGONSIN skulle ha råd med det, dom e så vit smuts som det går att bli uäk ). Jag får panik och kommer GENAST ihåg varför vi inte är nära vänner längre. Huuuuu.   Dom har liksom alltid varit sånna. Jag undrar varför. Ja, egentligen inte mitt problem. Men ja, lite irriterande e det.  


Snart Danmark. Då SKA jag ta bilder! Hehehehe.  


"driving a ferrari iz fucking book"


  


Av blajblaj - 20 juli 2011 08:43

Idag är en bra dag. För det har jag bestämt. Ingen ångest, inget dåligt samvete, ingenting! Eller, hahhahaha, jo bra grejer!!  


Nu åker vi snart till Danmark, jag längtar mig trasig. Har oxå upptäckt "mina sidor" på vårdguiden. Helt awsome, man bara går in och bokar vad man vill  ha, och så ringer/sms:ar/mailar dom en tid inom en vecka. Ingen telefonkö!! Me loves. Såg dessutom där att en sån där cellprovtagningsgrej e utskickad igen. Jag har latat bort mina tidigare så nu ska jag fan i mig gå. Det är på tiden.   Börjar ju bli till åren så att säga...


Idag ska vi hjälpa morrmorr med en del saker. Bland annat ut till landet och klippa gräset. Ska bli sniceigt att va ute i skärgården, sen ska vi storhandla, jag ska passa på att göra det oxå. Har inte riktigt fått till det som jag vill ha det. Jag gillar ju mat, va! Så det är lite jobbigt när frysen/kylen/skafferiet är tomt.


Ok, tråkinlägg men ska ta lite bilder idag, så blir det roligare ikväll!!    


Ajö 

Av blajblaj - 19 juli 2011 21:10

Det har varit en jävligt nice dag idag.. Lugn och skön   Det är ganska häftigt att hjärnan ibland faktiskt lyssnar på en. När man bestämmer sig liksom. Det känns bättre och bättre. Det är bra. Och så har jag ju...   Hihihihhihi! Men det är MIN hemlighet, bara min... Ja, och din förstås!!


Har precis kommit hem från ett helt fantastiskt kvällsdopp. Så sjukt skönt när man väl kommer i! Jag älskar att bada på sommrarna. Det är fan i mig det BÄSTA.


Fastnade i att kolla gamla bilder, herregud va åren går. Helt otroligt. Jag är så gammal. Jag måste fan bli vuxen nån dag!     

  Hahahah hittade YTTERLIGARE en bild på systeryster när hon.. Ja, inte är som alla andra!!! Hahahah Och fan va jag och Jenny e lika! Hihih Jenny o Jenny liksom, vad säger det om min syster!!! Hehheheheh   

   Dags att bli korthårig igen??? Ohhh, jag vill. Tror jag. 


Eller:   Så här kanske, halvlångt med snelugg?? Fast jag e sugen på ett riktigt afrokrull. Om det ens e möjligt! Hahahahahha Nä nu ska jag spela lite sen blire bingen, måste få sova inatt. Är tröttare än grisen.


    

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards