blajblaj

Alla inlägg under juli 2011

Av blajblaj - 14 juli 2011 10:07

Jag vet vad jag måste göra. Jag vet hur det går till. Jag vet... Och ändå är det så svårt. Varför? Pepepepepepepepepeepppppppa mig själv. Inget hjälper. Absout ingenting. GAAAAHHHHHHHH

Av blajblaj - 14 juli 2011 07:40

Ok, en ny morgon. Ibland blir jag rädd, det känns verkligen som om livet springer iväg. Jag skrev exakt samma sak bara för några timmar sen, och nu är dom borta. Hur ska man hinna? Hur ska man veta hur man ska göra för att få ut mesta möjliga av en dag? Jag vet att jag borde leva mer i nuet. Men det är svårt.  


Så mycket problem som finns där ute, och google låter mig få läsa om allt, herregud alltså. Ibland vill jag bara säga upp allt och flytta ut i skogen och bli självförsörjande och konstig... are. Utan dator, telefon, tv... Det vore nåt. 


Av blajblaj - 13 juli 2011 23:25

Inget som händer mig särskillt ofta  , men idag hände det. Det blev inte som jag trodde, 2-1. Det blev 3-1. Så kan det gå, men jag är i alla fall man nog att erkänna när jag har fel... Mot bronset. Upp med hakan. På´t igen. I could go on. Nuff...


Känner mig inte ett dugg trött, vilket är störigt eftersom det blir så tungt att inte få sova på flera dar i sträck. En dag här och var funkar, typ söndagsångest, men nu har det ju fan i mig inget med ångest att göra. Eller.. Jo, lite kanske, men inte så. Eller... Nej faktiskt inte. Jag ska fixa lite med min budget och ska diska tänkte jag. Natten kommer gå fort!   Jag återupptäckte VÄRLDENS bästa horoskop oxå, måste nog lägga upp dom här!! Dom e sjukt bra...:

Horoskop

Vattumannen (21/1-18/2)
Du är uppfinningsrik och du
lutar åt progressivitet. Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma misstag
gång på gång eftersom du är korkad. Alla tycker att du är ett jävla
svin.

Fiskarna (19/2-20/3)
Du är en pionjär
och tycker att de flesta människor är skithuvud. Du är snabb att ge igen, otålig
och full av goda råd. Det enda du gör är folk du möter förbannade. Du är
snarstucken.
Väduren (21/3-20/4)
Du har livlig
fantasi och tror ofta du är förföljd av Säpo eller PRO. Du har lite inflytande
på dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt du har.
Du saknar självförtroende och du är en allmän nolla.
Oxen (21/4-21/5)
Du är praktisk och
ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan. De flesta tycker att du
är envis och tjurskallig. Du är bara en jävla kommunist.
Tvillingarna (22/5-21/6)
Du är
intelligent och snabbtänkt. Folk gillar dig eftersom du är bisexuell. Du
tenderar att vänta dig för mycket tillbaka i förhållande till vad du ger. Det
innebär att du är en snål jävel. Tvillingar är ökända för incest.
Kräftan (22/6-22/7)
Du är sympatisk och
förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig till en lättlurad sate.
Du skjuter alltid upp saker. Det är därför du alltid kommer att gå på A-kassa
och tära på samhället. Alla som sitter i fängelse är kräftor.
Lejonet (23/7-23/8)
Du ser dig själv som
en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är
fåfäng och tål inte kritik. Din arrogans är direkt vedervärdig. Lejon är
tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än sex.
Jungfrun (24/8-22/9)
Du är den logiska
typen och hatar oordning. Din pedantiska attityd gör dina vänner och
arbetskamrater fysiskt sjuka. Du är kall och okänslig och somnar ofta när du
knullar. Jungfrur blir bra bussförare och hallickar.
Vågen (23/9-23/10)
Du är den artistiska
typen och har svårt att hantera verkligheten. Är du man är du högst sannolikt
bög. Dina chanser till anställning och bra lön är lika med noll. De flesta
kvinnliga vågar är horor. Alla vågar dör av könssjukdomar.
Skorpionen (24/10-22/11)
Du är värst av
dem alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Du kommer att klättra till
toppen av karriärstegen på grund av din totala brist på etik och moral. Du är
den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade.
Skytten (23/11-21/12)
Du är optimistisk
och entusiastisk. Du har en vårdlös tendens att blint lita till turen eftersom
du är fullkomligt talanglös. Majoriteten av skyttar är fyllon. Du är en värdelös
skit.
Stenbocken (22/12-20/1)
Du är
konservativ och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en feg fjolla. Ingen
stenbock har någonsin betytt något. Du borde ta livet av dig.

Inte så bra att copy/paste men va fan. Det här är ju bara en skitblogg som "ingen" läser ändå!! Hahahahah Vill tillägga att detta horoskop är SANNING. Allt annat är lögn.


Och FÖRLÅT alla min fina vänner. Jag vet att jag periodvis kan vara frånvarande, elak och tankspridd, och jag är ledsen för det. Tack för att ni fortfarande finns i mitt liv, trots mitt beteende!  

Av blajblaj - 13 juli 2011 10:02

När man är egen företagare är det svårt att veta. Jag menar, jag bestämmer ju själv, men jag ville verkligen gå upp kvart över sju, men eftersom jag somnade vid sex så bara funkade det inte. Det blev snooze på snooze tills jag stängde av den. Så nu undrar jag... Har jag försovit mig?  


Gjorde gröt nyss, mmmums. Mannagrynsgröt, med socker o kanel. Det är lustigt för det känns som jag har varit "nyttig" i och med det... Men det e ju typ tvärt om. Speciellt eftersom jag inte toppar med LITE kanel och socker, utan minst ett kilo av vardera. Ja, överdrift men det är fan inte en stor sådan. Jag tror jag hade fått i mig mindre kalorier och skit om jag hade ätit rostade mackor med smör o ost. Den tåls att tänka på. Nu tycker ju jag OM gröt så egentligen är det hugget som stucket, det är bara det att psykiskt känns det bättre med gröt.


Vilket fruktansvärt tråkigt inlägg. Borde döpt det till: terorier om gröt/kalorier Höhöhöhöh


Förresten!!!: Fotboll idag! Första matcjen kl 17.50 USA-Frankrike, kan nog bli en väääldigt fin match. Sen... Tadadda: Sverige-Japan, ledsen Emmam, men jag hoppas Japan faller som käglor. Dessärre tror jag inte på att vi orkar mot dom här pigga små tjejerna... Jag hoppas på 2-1 till Sverige, men jag tror 2-1 till Japan. Det blir oavsett ingen målfest. Hoppas jag... Eller? Jo om det blir för Sverige så. Usch blajblaj 

  Morgontrött troll. Fantastiskt hur man kan vara så sjukt snygg, när man e nyvaken. Mmmmmm grawl!!!    



Av blajblaj - 13 juli 2011 03:11

Är detta början på ännu en period av fantastisk insomnia? Vi pratade länge igår, och det var många saker som kom upp. Vi trodde vi kom fram till en av anledningarna till gårnattens insomnia, men, ja, tydligen så.. Eller så bara sitter det i. Hela skiten. Jag har så mycket större problem än jag kan föreställa mig, och det värsta är att så fort man har sagt dom högt så finns dom. Och då måste man ta itu med dom...   Jag e så trött på det här skalet som finns runt mig. Fast det är det som är så konstigt, det känns lättare och lättare, samtidigt som det gör ondare och blir svårare. Svårt att förklara, men du fattar nog. Men jag är inte bara trött på det, jag är trött på att kämpa hela jävla tiden. Och jag tror att när man van att kämpa för minsta lilla skitsak man vill ha, så ser man inte dom där "lätta" sakerna. Typ dom där som bara finns där för att ta så att säga. "Andra säger lycka, finns i ett ögonblick... Fast dom aldrig hann ifatt, det dom fick..." Jag vet inte om jag orkar "ta itu" ( det jävla modeordet  ) med fler saker... Har jag inte haft nog? Hahahah jag får se det som att jag är nära Nirvana. Ju närmre, ju svårare.


Man får saker gjorda i alla fall... När man inte kan sova, gick upp för att ordna lite te, och tänkte: jag kan ju diska lite när jag ändå bara väntar på vattnet och så.   


Och så tänker jag på dig. Du har funntis där så länge, det har egentligen bara varit för mig att ta för mig. Men det har jag inte gjort. Det var nog aldrig menat att bli. Och jag MÅSTE fan komma över det här nu. Det blir som det blir, och det är inte farligt att vara ensam. Inte farligt alls. Faktiskt. 


 Bara tråkigt. Suck... 

Av blajblaj - 12 juli 2011 16:42

Ja det blev fan inte många rätt den här dagen. Ibland... Ibland alltså. Tror det e dags att stänga ner datorn, stänga av telefonen och krypa ihop i den där fosterställningen jag pratade om innan jag flyttade hem. Fy fan. Jag e jag. Jag är ledsen, men vi kommer inte ifrån det faktumet. Jag är jag. Jag är snart 30, jag har nog den personlighet jag ska ha vid det här laget. Jag tycker redan jag har förändrat mig till det bättre. Men tydligen räcker det inte. Fy fan. JAG TÄNKER ALDRIG LEVA FÖR ALLA ANDRA!!! Jag lever för mig. OK????!!!!!


Godnatt.


Av blajblaj - 12 juli 2011 08:29

Så är det. Det är bara att gilla läget.


Min insomnia gjorde ett, förhoppningsvis, tillfälligt besök natten till idag. Höll på att somna flera gånger men det var nåt som väckte mig precis innan jag lyckades... Bland annat "drömde" jag att någon var inne på min uteplats och snodde något. Men allt verkar vara kvar!   Sista gången jag kollade klockan var den 04.12


Idag ska vi ringa sa vi... Usch. Ont i magen. Hade tänkt springa nu på morgonen, men jag tror fan iten jag pallar. Kan ju åka hem lite tidigare och springa då istället.

Ok, ta tjuren vid hornen!!


Later    

Av blajblaj - 11 juli 2011 20:15

VEM FAN BÖRJAR BORRA OCH HAMRA KLOCKAN KVART ÖVER ÅTTA PÅ KVÄLLEN??? Vem gör så? Varför? Och det viktigaste av allt, varför måste det vara galningen som bor precis ovanför MIG? Alla vet ju att fiskis e fyllt av galningar, men va fan. Vad gjorde jag för fel i mitt förra liv? Var jag Herr Adolf Hitler? Ok... Nu slutade det. Andas... Andas...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards