blajblaj

Alla inlägg under juli 2011

Av blajblaj - 16 juli 2011 16:42

Vad hände nu? Blev helt plötsligt jättenere, och vet inte vad jag ska ta mig till. Skiter i klänningshelvetet oxå. Vem fan försöker jag lura? Jeans o tröja? Jatack. Och fotbollen kan fan dra åt helvete. Och Stina e i stan, men inte med mig... Hon har inte ens hört av sig.  


Trösta mig...  

Av blajblaj - 16 juli 2011 15:58

Vad är meningen med att vara ute och springa i skogen, när både frukost, lunch och middag består av godis, kakor och bullar?? Hahahahah känner mig helt värdelös faktiskt...     Svårt att tro att detta är i fiskis! Svårt och tror att jag EGENTLIGEN är snygg!! HAHAHAAH Presenten e färdig iaf:   Och jag troooooor att jag har bestämt min outfit. Fy fan, jag har hela lägenheten full med kläder och ändå "ingenting" att ta på mig!! Hur e den ekvationen möjlig?     Får bli detta, orkar inte mer. Måste ju sminka mig och fanskap... Puh. Jobbigt att gå på fest. Jag gör ju aldrig det nu för tiden, så när det väl händer, blir det värsta grejen!!! Hahhahah Precis som för Kissie som ALDRIG har varit utanför sthlm, tidigare. HEHEHEHE  Dagens i-landsproblem, check! Och bara för min stress i outfits och presentmakeri så luktar jag nu svett. Trots att jag duschade för ca. 1 timme sen. Fan.         

Av blajblaj - 16 juli 2011 10:42

Vaknade nu vid halv elva.. Inte så bra med tanke på mitt schema för dagen: Sitter i detta nu och försöker förfärdiga en present till Amilla. Jag är ju så där eckligt tokrolig, så jag virkar en liten... Behållare? Till en liten spritflaska. Och så har jag gjort ett "minneskollage" från vår resa till Turkiet för 100 år sen.. Höhöhö Mycket underhållande. Vet dock inte om hon kommer tycka det. Hon vägde ju typ dubbelt så mycket på den tiden och det kanske e jobbigt att se?? Usch va dåligt samvete jag fick nu.. Tänk om hon blir ledsen. Jag tänkte inte ens så långt. Nej, fan hon har humor hon kan ta det... Wish me luck. Jag ska i alla fall tvinga mig att ta enormt mycket kort ikväll! Ska ta kort på presenterna och lägga upp när det e färdigt!!  


Det blev godis till frukost idag, hade kvar från bion igår. Hittade NÄSTAN rätt present till Emma oxå, den rätta var slut... På bilden har hon en av av dom på:     Har hunnit prata med morrmorr oxå, 75 år idag, jag och Jessica tar en sväg över dit senare idag. Jag ska hinna springa långa rundan innan dess tänkte jag. Jimmy och Elisabeth hade tydligen inte hört av sig alls. Jävla idioter. Dom har ju totalignorerat min inbjudan oxå. Dom FÅR inte följa med längre, även om dom vill! HA. Och så hoppas jag dom cyklar och välter. HA! 


OCH så är det ju bronsmatch idag. Men jag tror jag måste skita i den.   Känner mig fortfarande lite besviken på senaste matchen och ja, jag vet inte. Så mycket annat idag helt enkelt...   

  

Av blajblaj - 15 juli 2011 16:17

Det blir helkväll med Emma och Harry ikväll. Herregud, jag börjar bli smått hysterisk av förväntan. Har packat ner 2 ½ paket näsdukar, eftersom jag vet att jag kommer gråta floder. FLODER i tells you. http://video.se.msn.com/watch/video/premiar-idag-harry-potter-och-dodsrelikerna-del-2/kwgwxbpb?from= Jag ser 0 sek och börjar gråta. Mmmm sån e jag.


Stina kommer vara i sthlm i ett dygn. Men jag kommer inte få se henne. Det får mitt hjärta att blöda lite, typ papercut. Vilket är mycket jobbigare än att dö, exempelvis.  


Ok, alldeles för Potterhypad för att skriva.   

Av blajblaj - 15 juli 2011 10:03

ena inlägg: Horoskopet hittade jag på www.yttermera.se en typ... humorsida, men ja, enligt min humor var det typ bara horoskopet som va kul.. Det andra va lite.. Ja, typ ok, småroligt...


Gick in på sidan nu igen, och.. hehehe den e rätt kul. "Allt som står på internet är sant" Hahahah Och dessutom den fantastiska kattdieten! Höhöhöh ska testas!! 

Av blajblaj - 15 juli 2011 09:54

En sida gör ingen kub!!!  Jag är med andra ord inte särskilt intelligent. Men va fan, värre saker har väl hänt. Dessutom ska jag ge det lite tid. Jag TÄNKER lösa herr Rubiks kub, om det så ska ta all min tid. Lösas ska den.


Godmorgon kanske jag ska börja med egentligen!! Hahahahah Rubik har spökat i min hjärna hela natten. Drömde något mycket konstigt, Helena E. var med coh JennieMuuu, och vi var ute på nåt jävla "sommarhuset"   Och inte fan vet jag. Har för mig att det var en underhållande dröm, men säker kan man inte va. 


2 samtal idag. Nu eller senare. Dumt att skjuta på saker och ting. Suck.   

Av blajblaj - 14 juli 2011 17:55

Pappa behövde klippning och morrmorr fyller 75 år. Morrmorr fyller egentligen på lördag, men det gör Amilla oxå, och jag har så sjukt mycket då så jag vet inte hur jag ens ska hinna tänka.       Och så min syster. Hon är inte som alla andra...:   Hehehhehe.       

Av blajblaj - 14 juli 2011 13:19

Det tar liksom inte slut, det e det som e grejen. Jag vet inte varför det känns så tungt och motigt men. Ja, man kan kanske inte va bäst på ALLT.. Eller? Jag kan ge mig fan på det här oxå. Typ: jag ska inte dricka. Check. Jag ska inte röka. Check. Jag ska klara av att ringa 30 samtal på en dag.... Mmmm, borde inte va så svårt.


  Ja så snygg kan man va när man "jobbar" hemifrån! Heheheheh. Trött. Känns som för mycket på en gång, och egentligen för lite. OCH sommaren springer iväg utan att jag upplever den. Isch. Usch. Harry Potter imorgon med EMMIS! Puh.. Där hade jag tur.   


    

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards