blajblaj

Alla inlägg under juli 2011

Av blajblaj - 6 juli 2011 23:09

Åkte till systern ganska direkt efter att jag skrev imorse. Vi snackade och snackade och nu känns det mycket bättre. Det är klart det löser sig!! Det gör det alltid, men ja.. Ibland känns det bara för mycket. Ibland vill man bara att man ska va en sån där vanlig människa, utan hopp och drömmar. En som bara flyter med, i sitt lilla jobb, med sitt lilla radhus och sin lilla familj, med 1,2 barn osv... Men. Vill man det EGENTLIGEN??   


Och vi VANN!!! Mot USA... Underbart. Det va en gryyym match. Mot guldet!


Ja just det ja, kan du flytta ut ur mitt huvud? Det finns faktiskt inte plats för dig där, märker du inte det? Är det inte VÄÄÄÄLDIGT trångt? Jag skulle uppskatta om du gick frivilligt, vore jobbigt att behöva kalla in kavalleriet. Ok?   

Av blajblaj - 6 juli 2011 09:24

Är det så smart att starta företag med sin syster? Svaret är nej. Det är inte smart alls. Och hur fan kan det vara så att allt skiter sig? JÄMT OCH STÄNDIGT? I ta mig fan ALLT jag tar mig för. Och då menar jag allt, både privat och arbetsmässigt. Jag orkar faktiskt inte. Jag vill så gärna ha en cigg just nu... Jag skulle vilja ha nån som kramar om mig och säger att det löser sig. Men jag vet hur det blir: Jag kommer sitta idag och grina över livet i allmänhet, och sen rycka upp mig. För det e så jag gör. Jämt. Behöver lite frid.

Av blajblaj - 5 juli 2011 12:30

Ja precis som rubriken säger.. Hmm, att jobba hemifrån e inte lätt... Heheheh det gäller att ha disciplin, hrmf.   Det här e hemmakontoret i alla fall.. Hahhah har fixat en lite större skärm nu. Kan säga att det behövdes.


Önskar jag kunde få slänga in en liten favvislåt, men Uffe Lundell är så jävla snål, så det går inte att hitta den låten någonstans!! Får väl hoppas att du som läser hittar den själv...: "När duellen är över", Ulf Lundell     Jag älskar texten. För det är precis så det känns... Heheheh, ja du fattar... Hoppas jag?


Tänkte lägga in en bild på JennieMuuu  , men hon ville inte det. Så ok då.   

Av blajblaj - 4 juli 2011 14:11

Jobbade hos systern ett par timmar, fick en ganska lång agenda att hinna göra innan fredag! Vilket känns både roligt och mycket märkligt.   Behöver ta en dusch, och få i mig lite mer energi. Ska ha tvättstugan ikväll och ÄNTLIGEN få tvätta alla sängatiraljer. Uäk, luktar så äckligt att jag inte vill vara i närheten av min annars så trevliga säng. Men nu blir det andra bullar. Vilket osökt får mig att tänka: ska jag baka bullar? JennieMuuu? VIll du ha lite bullar  ???? Måste ändå ner och handla tvättmedel, så lite mjöl och jäst ska väl inte va så svårt...


Nä nu blire dusch, kan inte koncentrera mig.    

Av blajblaj - 4 juli 2011 08:36

Första dagen på resten a mitt liv. Det är idag det. Har sovit lite muppigt ett par bra timmar i soffan hos JennieMuuu, bytte till en säng vid halv fyra och har sovit gött sen dess. Nu bär det strax av till systern för arbeid!!    Måste köpa med mig en tandborste, det pågår ett krig i min mun, as we speak.. Skulle ju egentligen åkt hem igår kväll..


Och så förstår jag inte varför hjärnan ska bete sig. Bete sig jävligt helt enkelt.. Nåväl, det har jag ju sagt gång på gång, ur funktion.  

Av blajblaj - 3 juli 2011 09:57

Jag somnade visserligen sent. MEN... Jag sov hela natten. Ok, jag vaknade till nån gång, men inte så där som det har varit, medatt inte kunna somna om. Yey!!!! Det kanske behövdes lite förtvivlan, och depp för att få det att lyckas. Idag känner jag mig pigg, utvilad och riktigt glad. Jag har ju massor att göra och se, och hinna och fixa och trixa med!! Hahahha, hatar hurtfriska, tokroliga människor. Welcome to my world...   



Av blajblaj - 3 juli 2011 01:53

Mår så där konstigt igen. Vill verkligen röka. Känner inte att något är värt. Kan inte förklara det riktigt, men det känns bara inte värt.. Och för första gången på många, MÅNGA år... Känner jag, att det hade varit så otroligt skönt att dela säng med någon, få krypa ihop med den där speciella människan... Du vet? Hmmm.. Ja, jag går väl till sängs då. Hehehehe som vanligt! Och fy fasiken vad gärna jag hade gått till sängs någon annanstans än just här. I min jävla lägenhet. FY. Jag är aldrig nöjd, och jag skäms fan över det. Dags att suta larva sig... GODNATT.  

Av blajblaj - 2 juli 2011 18:16

Nej, jag är inte så nöjd just nu. Är extra retlig idag, hjärnan vill inte alls vara med och tänka som en vettig människa. Nej, den vill bygga luftslott, ha stora förhoppningar och försöker övertala mig att... Inte tänka bara göra. Jag är ledsen, men jag vet inte hur man gör. Jag har ingen som helst aning. Jag vet saker, jag har läst många böcker, jag har pluggat än det ena, än det andra. Men när det kommer till sånt här.. Då kan jag INGENTING. Då är jag helt jävla retarded. Tala om för mig, vad och hur jag ska göra... För jag vet inte.    


Och så ska jag på något mirakulöst sätt få igång alla tekniska prylar här hemma. Samtidigt som jag helt enkelt inte orkar, internet e åt helvete, långsamt och jävligt. Kanlboxen vägrar fungera utan skartsladd, som jag inte har. Har börjat packa upp lite smått, vilket har resulterat i ett extremt kaos, men grejer överallt.  


Jag gjorde god fattigmansmat i alla fall. Pytt i panna dränkt i pulverbearnaise... Extra kryddat såklart. Nu ska jag bara orka göra liiiite till, och sen åka iväg till JennieMuuu.


Vart tog energin vägen? Tror jag måste sova lite.   Är så jävla röksugen. Så sjukt jävla röksugen. Fan. 



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards