blajblaj

Alla inlägg under februari 2012

Av blajblaj - 26 februari 2012 08:47

Ja det får bli skogen idag. Ett par timmar i alla fall. Det kommer vara bra för mig.



Av blajblaj - 25 februari 2012 21:36

Ja vad ska man säga. Dom samarbetar i alla fall inte. That mutch is clear..


Boxen är hur som helst ikopplad, realtivt utan problem, fick såklart ringa ComHem, men det löstes fort. Hur man spelar in har jag ingen aning om. Men det löser sig nog det oxå.  


Wow vad den här dagen bara sprang iväg, och jag har inte ens klätt på mig. Hahaha, så jävla skönt. Men imorrn måste jag göra nåt. Mmm, det måste jag!     

Av blajblaj - 25 februari 2012 07:36

Så jävla skönt att vakna tidigt på lördagsmorgnar. Dagen blir längre och det behöver jag. En lång härlig LEDIG helg. Mums.

Av blajblaj - 24 februari 2012 22:35

Ok, ett litet inlägg. Kvällen var helt ok, mest tack vare fina systeryster som orkade kämpa sig in till stada, och den fantastiska promenaden genom ett Stockholm i förvår! Kvällen innehöll några lite konstiga... Ja, vad ska man kalla det? Situationer? Stunder?? Samtals... Inte vet jag. Men over all mycket trevligt. Fick ju träffa Aralen oxå! Mycket TREVLIGT!  


Och jag fick lite feedback från syster som hade kännt av Snärtan! DET var intressant. Det hon mest sa var att: Hon är en sån person som jag alltid hamnar med, på typ konferenser etc, ställen där man inte känner folk så väl. För jag tycker så synd om dom! Hon är en sån person som är så fruktansvärt osäker och som hela tiden känner av alla andra... Typ. Nåt sånt sa syster i alla fall. Och det va ju lite coolt. Eller? Ja, jo.. Men det hjälper inte mig så mycket. Jag vet fortfarande inte hur jag ska ta människan... Men jag vet detta: Jag måste sluta bry om folk. Om vad folk tänker om mig. Om vad tycker om allt. Ja gmåste sluta ta allt personligt. Och bara skita i. Mmm. Det MÅSTE jag. Ta mig fan. Så det får bli det jag jobbar på mest framöver.  


Jag har oxå hört att det ska bli fantastiskt väder i helgen. Det betyder skogen tror jag!    


Go´natt



Av blajblaj - 24 februari 2012 08:06

Det är fredag. Så jävla skönt. Jag vill vara ledig. LEDIG I TELLS YOU. Men va fan, lönefredag får väl duga så länge. Förresten har jag fått ledigt för Barca. Mmmmm shit va jag längtar.


Idag ska snärtan "lära upp mig i repan"... Mmmm. Det blir skoj. Fan, jag är en sån jävla mupp. Usch. Jag måste hitta nytt jobb. MÅSTE.


Och jag vägrar. Jag vägrar. Det komme rinte ett ljud över mina läppar. Jag är bättre än så.   


  

Av blajblaj - 23 februari 2012 20:07

Hahahah, det var bara 1 box. Och så var det ett aphäftigt höghastighetsmodem, som jag HAR lyckats koppla in!! Wooopwoooop. Så jävla nöjd, för JÄVLAR va snabbt internet jag har nu. Jävlar.   


Ok, men boxen tar jag imorrn.

Av blajblaj - 23 februari 2012 17:48

Först gjorde jag bort mig på jobbet. USCH. Och jag måste be om ursäkt till snärtan, fan. Annars kommer jag aldrig komma över det här. Ok, så får det bli. Imorrn!


Sen skulle jag hämta ut paketet. Herregud vilken ångest jag har nu... Jag fixade ju en jävla massa nya kanaler till tv:n och skulle få en ny box. Nu har jag hämtat ut boxarna. Ja du läste rätt: boxARNA. Det var två. Nu måste jag koppla in dom. Mmmm. Jag tänker inte påbörja det idag, jag tror det får bli imorrn. Om det blir en rysare och jag måste ha natten på mig! Huuu.


USCH va jobbigt det blev med Snärtis. Du vet, en sån där bortgöring som man inte inser först, men när man tänker tillbaka och liksom går igenom händelsen e den APjobbig. Huuu. Imorrn, imorrn blir det ursäkt. Det blir bra. Ja juuust det, det kanske jag kan göra på den JÄVLA AW:n vi ska ha imorrn! Isch. Men ok, jag  måste visst gå. Huuu.


Nu ska jag äta massa godis. För jag vill det.

Av blajblaj - 22 februari 2012 21:22

Ingen kuf. Så trots att jag var tvungen att åka en massa omvägar, missa tåg och klaffsa i snöslask så var det en BRA DAG. Jag har haft det lugnt och skönt och bra på alla vis. Dessutom fick jag äran att fika och äta middag med Jennie och Fisan!! Ok, ska försöka med bilder nu, jag trooor jag har klurat ut det:       Så snygga!! Hihihi Men det e fan vad suddiga alla bilder blir! Huvvvvva! Ok från tatueringen:         Och så min, nygaddad och vätske....ig. Hihihi:   WooopWoooop!!


Men JÄVLAR vad den kliar. Kliar I tells you!!!


Och fanFUCKINGtastic Stina som ringer o trixar med vår resa. Hoppas det löser sig. Hoppas hoppas!!!!!  


Snart dags att sova. Måste upp tidigt imorrn igen.           

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards