blajblaj

Alla inlägg under februari 2012

Av blajblaj - 18 februari 2012 12:36

Woopwooop. 


Vi har redan: Skrattat så vi kiknar, druckit kaffe så vi bajsat, bokat resa så det skriker! Hmmm... Nja inte världsbäst den där sista men va fan! Barcelona är bokad ( med extrema hemsideprobelm som nästan fick oss att gå bananas!! ), The knife i högtalarna och snart bär det iväg till Exclusive tatuering, för just det. Tatuering. Hahahaha , jag är med rätta ganska nervös. Det var hundra år sen jag gjorde min första och enda och nu ska jag göra en där det är MYCKET tunnare hud! IIIHHH.Nåväl, what dont kill you make you stronger.


Åh det är så jävla bra att va här.

Av blajblaj - 18 februari 2012 01:54

Jag är här. Allt är fantastiskt. Jag trivs. Och jag mår bra. Stina är bra! Allt är bra... Åhhhh!!!!    Jag vill aldrig aldrig, ALDRIG åka hem. Jag är hemma.


Tjoss

Av blajblaj - 17 februari 2012 06:44

Jag ställde av misstag klockan på det tidiga larmet, men, till min stora förvåning såg jag det DIREKT när den ringde. Jag blev inte hysterisk och arg och utan GLAD. Och tänkte: herrejävlarmingud, jag får sova 2 timmar till! Bra start på dagen kallas det och fuck off Kellogs All Bran.


Jag drömde att jag glömde nåt. Det var en sån där jobbig dröm... Ja ja skit samma, jag vaknade ju!   


Idag blir det KARLSTAD!!!! Och Stina!! Och fan va fint! Och fan va bra. Jävlar va bra! 


http://sakerjagskriver.wordpress.com/


Jobbet ska oxå bli en bra dag. En mycket bra dag. Hittills har vi i princip INGET att göra. Och Kuf har hetsat på alla uppgifter så det finns i princip inget finlir att göra heller. .


HUJJJ Nu har jag BRÅTTOM. FAAAAAAN!

Av blajblaj - 16 februari 2012 23:11

Varför är hårdrockskillar ( överlag... Och dom har säkert andra jättefina kvaliteter!! ) ganska oattraktiva, för att inte säga, fula, när hårdrockstjejer oftast är så grymt snygga? Va? Jag fattar inte. Men jag har nåt emot killar i långt hår. Eller jag har nog egentligen nåt emot långt hår rakt av. Hår e lite äckligt faktiskt...     


Idag var en bra dag, detta trots att jag har jobbat långpanna, 8.30-21.30, OCH fick stå ut med gaaaanska vidriga AIK:are som hotade mig till livet på väg hem. Dom e fan inte kloka. Men vad kan man förvänta sig av en klubb som inte ens har nåt namn... Allmänna Idrotts Klubben liksom?!? Blah... Jag citerar min kära syster: sånt där jävla Solna smuts. HAHAHA Ok, det kanske är nån himlans AIK:are som läser, så jag... Kanske inte borde... Eller typ... Äh, cykla och vält, på en pappershög och få en massa, massa små papercuts. DET önskar jag er. HA HA!  


Åh... Imorrn åker jag till Karlstad, ska bli SÅ kul! Jag hoppas vi får se lite mer polisaktion, fast att dom inte håller sig i garaget denna gång. Och kanske skjuter nån i foten?? Det vore fint.


Jag borde gå o lägga mig. Fast jag har inte packat än.. Äh, jag hinner imorrn. Go´natt. 



Av blajblaj - 16 februari 2012 06:27

Åh vilken skön natt. Jag har sovit som en gud. Tack! Och från och med nu, tänker jag skita i alla på jobbet. Jag tänker ha KUL, och jag tänker INTE TA ÅT MIG. För det e fan det som e problemet. Jag tar åt mig, och överanalyserar och är kanske lite paranoid. MEN, till kommer ju oxå alla andras reaktioner! Dom verkar ju tro att problemet är större än vad det är. SÅ! Om jag bara slutar ta åt mig... Av allt, så kommer det bli bra. Och så ska jag spara pengar, och så ska jag plugga matte och lite andra grejer och så ska jag söka in till lärarhögskolan och så ska jag säga upp mig. Ok, det blir bra. Ja just det och så ska jag börja hålla käften. INTE prata personligt med snärtan. Inte snacka skit om Kufen. Det är nog nu. Och inte låta henne, eller honom, få mig ur balans.  


FAKE IT ´TIL YOU MAKE IT


Nu ere torsdag, och idag ska bli en bra dag!! Imorrn e det fredag och ajg ska åka till Karlstad! WooopWoooop

Av blajblaj - 15 februari 2012 19:26

Dagen har såklart varit skit. Och jag har blivit missförstådd. HELA DAGEN. Jag måste ta mig fan LÄRA MIG HÅLLA KÄFT nån jävla gång. VARFÖR tror jag att livet ska bli bättre av att snacka skit OM kufen med.... SNÄRTAN????? Dom två är praktiskt taget gifta... Och I vilket universum, tror jag att det ska hjälpa att jag är ärlig mot SNÄRTAN och säger att jag funderar på att söka mig vidare. Nu låter det som om jag sa precis så. Det gjorde jag inte, det var en massa andra saker oxå, men jag orkar helt enkelt inte dra hela historien. Kontentan är att jag är dum i huvvet. Och det lär aldrig gå över. Ta mig fan. Och på det, så hör snärtan bara det sista av en mening som chefen säger till mig i lite halvt allvarlig ton: ok, men då är det kanske bäst att vi tar en haltimme till det i eftermiddag? Varpå jag svara: ja, det är nog bäst. Det vi pratad eom var att jag behövde gå en interaktiv brandkaptensutbildning på intranätet, som hon inte heller har gått, och det vi menade var att vi gör den tillsammans... Snärtan trodde SÅKLART att eftersom jag hade sagt som jag gjorde på morgonen att det var DET jag skulle prata med chefen om!?!?!? Åh, jag bara ser hur sensationslystnaden lyser om henne när jag ska gå hem och hon frågar: hur gick det med chefen??? Öhh, va? Ja, du hade ju samtal med henne, hur gick det??? Öhhh, nä alltså jag har gått en utbildning. I brandgrejsimojs. Öhhh. Det reddes ut, och jag avslutar med att upprepa det jag hade sagt lite tidigare på morgonen: Nä, alltså jag tänker: fake it ´til you make it, och bara gilla kufen! Och Snärtan svarar: Men alltså jag gillar inte det där alltså... Jag: öhhh, ok? Hon: nä jag gör inte det, för DET ÄR JU FALSKT. Jag satt både luft och saliv i strupen och tänkte: jag har ihjäl henne. Här och nu och Världen blir vackrare på bara några sekunder. Men jag gjorde det aldrig utan jag försökte föklara att: Fake it ´til you make är en jävla bra grej och ja. en jävla bra grej helt enkelt, men näpp. Hon ville inte tycka om det. Vad säger vi om det, Stina???  HUUUUUU.    Och det där var ju då bara en liten del av vad som har hänt under dagen. Tvi. 


Men jag har tränat idag. 15 min på cykel och 40 min på crosstrainer ( som jag har fått lära mig att den där jogg/trappgrejen heter! ) Det var väl bra? Men nu är jag fan trött. Sjukt trött. Sov ju inget från två inatt, huuuu. Åh gud jag orkar inte skriva mer. Over n´out 

Av blajblaj - 15 februari 2012 04:52

Mmm, då var vi där igen. Vaknade vid 01.52, för att vara exakt. Och sen var det liksom ingen nåd. Jag gjorde en kopp varm choklad, men den gjorde bara att jag blev alldeles för varm... Sen försökte jag titta på tv, men tydligen hade kanaländringen slagit in så jag kunde ju knappt välja! Det fanns så mycket. 67 stycken faktiskt.   Jag börjar redan ångra mitt val.


Idag tänkte jag faktiskt träna... Och jag känner mig, för tillfället inte särskillt trött, så det blir nog av. Det värsta med att träna är nästan att behöva dra med sig hela ryggsäcken  med skor och fan och hans moster. Ja ghar ju inte som du, Stina... Jag kan inte vara hemma på en skön promenad. Jag måste åka tåg i 17 min och sen gå i nästan 10 min...  Vilket gör att jag "måste" ( jag HATAR att gå runt och lukta svett bland folk... ) duscha på friskis. Annars dör jag. Och va fan, det verkar vara fler än vi som har samma nojja över allmänna duschar, för hittills har jag fått ha duschen ensam.  


Jag hittade mina betyg oxå. Och hade dessutom haft den fantastiska framförhållningen att ha en extra upplaga kopior, så jag tänker skicka in skiten idag. Kommer förhoppningsvis börja matte B 19 mars.. Jag har tydligen varit lite för seg så första omgången är försen. Men, men... Den som väntar på nåt gott?    


Nä du. Idag ÄR EN BRA DAG. Tjoss

Av blajblaj - 14 februari 2012 21:04

...helt allvarligt. Sverige kanske e skit i mångt och mycket. Men vet du?!?! All skolgång är gratis! Jag har vetat det i alla år. Men det är först nu det har slagit mig. ALL SKOLGÅNG ÄR GRATIS. Oavsett ålder, kön, etnisk tillhörighet, sexuell läggning eller politisk åsikt. Är det inte ta mig fan fantastiskt? Jag satt och kollade igenom alla PAMFLETTER jag fick med mig och... Det finns ju hur mycket som helst. Och det enda man behöver är tid. Och, ok, en eller två läroböcker/ämne. Men va fan. Om man, som jag, jobbar samtidigt, så har man råd med dom böckerna. Och alla kurser finns kvällstid, NÅGON gång i veckan. Är det inte fanFUCKINGtastic? Oj, oj. Här ska pluggas så det står härliga till. Jag tror jag gör ETT försök till med spanskan... Mmmm, så får det bli. Ja förutom matten.. Huuuu.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards