blajblaj

Alla inlägg under februari 2012

Av blajblaj - 2 februari 2012 07:20

...jag ska jobba över ikväll får jag börja 10.00, det va väl snällt. Typ.  


Jag sitter och kollar utbildningar. Men jag vet inte, det känns som om jag verkligen behöver den där studievägledaren, så jag söker rätt kurser här nu innan, för att öka chansen att komma in sen när det blir dags. Och det bästa är att man kan söka till lärarutbildningar 2 gånger om året! Så jag kommer, när jag är klar, oavsett inte behöva vänta längre än 6 mån! Yey!    


Jag har inte tränat än denna veckan! Inte bra. Och ikväll kommer jag inte palla. Så då får det bli fredag... Har inget val helt enkelt.  


Usch jag känner inte för jobbet alltså. Fatta va nice att sjuka sig, och sen ligga hemma resten av helgen. Mmmm. Men, ja, nä det kommer jag inte göra. Usch för arbetsmoral. Tvi den.    


Jag vaknade innan klockan, har hunnit diska lite, dricka kaffe, kolla utbildningar... Hmm, mitt liv kanske inte är så jävla jobbigt trots allt.   

Av blajblaj - 1 februari 2012 21:58

Det blev shopping istället. Ja, vad ska man säga... Nu tillhör jag den där stora massan som shoppar bort sitt mindervärdeskomplex. Fy. Men men, ny bikini och nya skor. Jag e nöjd ändå.

Av blajblaj - 1 februari 2012 19:19

Har skrivit en kortare bok i svar till M. Så nu känns det som om jag har skrivit ett blägg... För jag skriver egentligen bara här. Så mycket i stöten i alla fall. Hmm, undrar om han orkar läsa?? Hehehheeh. Ja den som lever får se.


Dagen var. Som alla andra dagar. Kanske lite bättre. Fast nä, samma lika. Bläk.


Det värsta när man liksom hamnar i "underläge" eller vad man ska kalla det, och nu syftar jag på medarbetarsamtalet, är att man liksom inte kan komma ihåg allt direkt. Det liksom pyser ut lite sakta, ena detaljen efter den andra. Och STÖR. Man minns detaljer som man kanske borde ha sluppit. Usch. Nu vill jag faktiskt inte vara med längre. Men men. 3 månader till, ok! Ok? Gah.


Nu måste jag kolla lite family guy. Måste bli på bra humör.   

Av blajblaj - 1 februari 2012 05:19

Jag är dum i huvvet.


1) Så sjukt trött igår av min sömnlösa natt

2) Fick ha medarbetarsamtal som totalt "fucked me up"

3) Sket i seminariumet

4) Åkte hem och somnade i badet

5) Tog mig tillslut upp från badet

6) Somnade i sängen

7) Vaknade såklart mitt i natten och var pigg

8) Huvudvärken kom tillbaka


Och nu måste jag jobba. Jag vill inte. Jag vill inte. Jag vill inte. Jag vill inte. Chefen hade synpunkter på att jag var lite för korrekt, lite för rak och strikt. !!!! Va? Mmmm, jag måste bli lite mer kompis.


I helvete heller. Jag vill inte vara er kompis. Jag har kompisar. Jag vill inte ha er. Mina vänner är bra människor. Bra människor som ger mig bra energi. Kufen och snärtan ger mig magsår, varför skulle jag vilja ha det som vän?


To be continued...


Måste springa till tåget. 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards