blajblaj

Alla inlägg under februari 2012

Av blajblaj - 14 februari 2012 16:19

Jag vet inte vad jag hade väntat mig.. Att hon, med gudalika förmågor, kunde få mig att redan vara antagen till lärarhögskolan? Ja, alltså så gick det INTE.   Jag kan inteens säga att jag är särskillt mer peppad. Visserligen kom hon med en bra grej, som jag BORDE ha kommit på själv men va fan, det var ju därför jag dit: att höra av mig till, just lärarhögskolan och be om en studievägledare där... Vilket såklart vore det bästa. Men jag fick med mig lite pamfletter, oh jag gillar ordet pamflett, vet inte om det ens går att använda till det här syftet, men jag gör det ändå. Jag fick alltså, dessa PAMFLETTER om olika vuxenskolor. Jag får väl börja beta igenom och så får vi se vart det landar.


Men helvete vilka jävla hippiegymnasium det finns nuförtiden!!! Rådgivarens lokaler låg i samma hus som: Designgymnasiet, Rytmus och Vittra gymnasiet. Fy fan.  FY FAN VAD DAGENS UNGDOM HAR DET FETT BRA. Huuuu. Dom verkade inte riktigt göra nåt... Inte nån av dom. Fy fan. Ja så är det att bli gammal.


Sen gick jag och handlade. Godis bland annat.       

Av blajblaj - 14 februari 2012 13:03

Kom ihåg den här, och... Jag älskar den:

Av blajblaj - 14 februari 2012 09:58

Ja, ironin flödar. Vad vore alla hjärtans dag utan den. Jag skiter i alla hjärtans dag, FRÄMST för att det är en jävla komersiell skitdag som inte borde få finnas alls, den delar förstaplats med jävla halloween!?!? Vad är det med oss och vår tro att vi är miniamkerikanare??? Huuu. Men också för att jag tycker man kan vara snäll, romantiskt och rar ALLA DAGAR. Har man nu lyckan att få vara kär, så ska det väl ta mig fan inte behövas nån jävla dag för att fira det? Så... Skit ner er, helt enkelt.   


Idag har jag redan hunnit tvätta, öka på mina tv-kanaler till otroliga 67 st. ( Hahahha, jag, vet I´ve gone bananas, men det är för att jag har tröttnat på Viasat History som har börjat med nåt konstigt att visa spelfilmsdokumentärer??? Vad e det för skit. "Hospitalet I London" med en massa skådespelare som.. Ja, som suger. Så vill jag inte ha det. Jag vill ha en berättarröst a´la Sir David Attenborough, och jag vill ha kliniska filmsekvenser över hav och berg alternativt stadssilluetter. Tack. Nu har jag i alla fall fler kanaler och förhoppningsvis kommer det finnas minst 1 dokumentär som faller mig i smaken. Inte så mycket dyrare heller, 599 istället för 438! Och dom höjer bredbandet till 100.. Det e väl bra? Tror det e bra. Det känns bra. ) prata med syster och fixa inlogg till företagsbanken och gjort en massa felsökningar på min dator. Den vill nämligen inte att jag ska få köpa biljetter och dyl. för då säger den att jag ÄR uppkopplad på intenet, men jag borde kanske försöka igen.. Weird. Men sant.  


Nu ska jag kolla fritidshus. Mmmm. Och lägenheter för hundra miljarder ute på djurgården. Mmmmm.




      

Av blajblaj - 13 februari 2012 20:46

...så gott som ALLA tjejer som säger att dom bisexuella, ihop med killar? Är inte det konstigt? Huh? Eller vill dom va lite häftiga och vill vilja vara bisexuella, kanske? För jag hör inte många säga: jag är med en tjej nu, men jag kanske kommer vara med en man sen... Och ja, jag vet att det händer, men jag menar nu JUST dom som SÄGER att dom är bi.


Ok, ni kanske inte förstår vad jag menar, så jag bjussar på ett exempel för att klargöra min poäng: Carros mamma, sa att hon va flata, i alla år, gift med en kvinna och inga konstigheter.. Sen skiljde hon sig och träffade en man. Men hon sa liksom aldrig att hon va bi. Jag har i alla fall aldrig träffat på nån... Det kan ju va klassikern: jag hånglar med min bästis, därav bi. Idioter. Väx ur er själva.     

Av blajblaj - 13 februari 2012 20:25

Haft jävlig dag på grund av kuf? Check

Haft ont i magen på grund av extrema menssmärtor? Check

Ätit massor med fett och socker? Check

Fått skit av och tack vare kuf? Check

Tränat? Check


Nu tänker jag äta korv med bröd, och ett glas soppa. För jag vill. Och jag är LEDIG imorrn!!! Tack gode gud. Trodde jag hade rådgivaren kl 11, och tyckte, då var det liksom ingen mening att jobba alls. Hihih Hade rådgivaren kl 14. Men skit samma. Jag vill ändå inte jobba. Huuuuu. Den kuf, drar ner mig så hårt, och när jag säger upp mig ska det bli SÅ JÄVLA SKÖNT att säga varför. Och sen bara stå på mig. Och typ: men lycka till, ni hittar nog nån som kan stå ut med honom...   


Av blajblaj - 13 februari 2012 05:20

Jag hatar vinter. Jag måste ha håret utsläppt för att kunna ha mössa. Om jag har håret utsläppt blir tydligen hela jag EXTREMT elektrisk. Vilket gör mig GALEN. Tröjorna blixtrar och smetar runt tjockkroppen och jag får PANIK!!!! Jävla skitvinter som gör att man måste ha en massa jävla skitkläder på sig! Fan... Och på det så har jag strumpbyxor under tajtjeansen. Mmmm. Det går ta mig fan inte att röra sig. Jag ÄR Michelingubben. PÅ riktigt. Tjockringarna ligger runt hela mig. Och huuuu. Usch. Nu är det inte bra kan jag säga.. Inte bra.   Inte bra....    

Av blajblaj - 13 februari 2012 04:47

Är inte lätt när det är måndag morgon och man har.. Man inte har jobbat på 5 dagar. Det är visserligen en helg inblandad i dom där dagarna meeeen. Det är ändå en veckas ojobb. Och jag hade en sån där härlig dröm på G när klockan ringde. Jag ville inte alls vakna, men brutalt nog gjorde jag det ändå.


Ok, det är snart tisdag. JDå är jag ledig och kan pusta ut. jag behöver bara jobba 1 dag, det klarar vilket ärkemongo som helst! Ja. Det går.


Har ni sett den där jävla toffifee reklamen: För det första är den bara äcklig och ger mig rysningar överlag. För det andra säger den tyska dubbade till svenska tant/mamman: Helgen KAN inte bli för lång... När i helvete har man varit med om en FÖR LÅNG HELG? Någonsin??? Men tack vare Toffifee KAN HELGEN INTE BLIR FÖR LÅNG.. Fantastiskt.   Hahaha ovh så hittade jag en sån där JÄVLA spegelbild! Hohohoho Jävla Toffifee.


Idag ska jag jobba öppning. Bästa passet eftersom man slutar 15.30. Får se hur det blir med spinningen, jag ska träna men vetefan om jag orkar vänta till 18.30?? Kan ju vara tränad och hemma innan dess om jag har lite tempo! Och ta mig fan, jag har hemlängtan redan nu. Inte bra... Nu måste jag visst skynda mig lite. Bläk.


På fredag blir det KAAAARLSTAD!! WooopWoooop!    



Av blajblaj - 12 februari 2012 20:15

Jag tog mig ut i skogen och det var precis lika härligt som jag visste att det skulle vara! Jag fick igång en jättefin eld och hittade lite fallna träd som jag ordnade till, och så grillade jag korv förståss. Och har påbörjat ett vindskydd! Så nu har jag ett litet privat basecamp, mitt i skogen, precis lagom långt från folk, men ändå bara 15-20 min promenad från hemmet...   Perfekt med andra ord. Jag ska sova där i sommar har jag bestämt. Campa hela helger... Hehheeh om jag vågar vill säga.. Det e som sagt, BARA 15-20 min från fiskis!! Hehehheehhe Fy fan jag är så jävla bra på outdoorsie-grejer! Jag ska köpa massor med häftig campingutrustning och ta mig fan bygga mig ett hus där på kullen! Hahahah Vore nåt! Ja, välkommen hem till mig då:   toaletten finns till vänster om den där tjocka pinnen du ser i ena hörnet. Kom in kom in! Hehhehhe!! Jag tycker faktiskt det är helt ok att vara en kuf. Jag trivs med det. Haha.


Kojan på bilden har inget med min riktiga koja att göra.


Tack vare dig Stina, vet jag nu att Whitney Houston är död. Det är tråkigt när artisterna man växte upp med sakta bara försvinner. Så alltför tidigt dessutom. Men men, knark och alkohol gör så med en. Ackackack... Hoppas hon har det bättre nu i alla fall!


Och så har jag gjort soppa. Med potatis, purjolök och morot. När allt hade kokat ett bra tag redde jag av med mjölk, och mixade den. Sen hade jag knaperstekt bacon som jag slängde i efterhand. FY FAN VA GOTT det blev. Alltså på riktigt, det är nästan lite synd att jag inte har någon sambo som kan få njuta min fantastiska matlagning. Det e ju tur att jag kan äta för två. Minst.


Nu ska jag lägga mig, det e tydligen öppning imorrn. Huuu. Och så spinning på det.... Huuuu. Go´natt 


  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards