blajblaj

Alla inlägg under mars 2012

Av blajblaj - 16 mars 2012 21:01

Dagen har kantats av tur och otur. Ja, jag vet det låter lite schizat men det är sant. Imorse när jag kom till jobbet var det ju redan kaos, då filmteamet VÄGRADE äta annan tid än 12.00 Mmmm. Men då är det så att vi inte har platser så det räcker. Så nödlösning blev att dra ut en massa bord och ragga stolar från hela huset och fan och hans moster. Men det gick! Wooop! Vi jobbade ju ihjäl oss men va fan, det e ok. I slutet visar det sig att vi inte har haft koll på hur mycket kött som gått åt, och jag får i ilpanik åka iväg och hämta mer. Precis under dom 15 minuter som jag är borta kommer Persbrandt, som varit osynlig hela dagen, in och frågar efter toaletten, för att sen krypa tillbka till sin husbil och inte synas något mer. Mmmm. Jag missade honom. Jävligt trist! Heheheheh  Men jag fick i alla fall prata med Lasse Hallström som var trevlig som få..    


Sen inser jag att jag måste göra interndebiteringen. Isch. Och klockan tickar så fort när man har massa skit man MÅSTE göra. Huuuu. Och  när klockan var 18.00 och det var dags att gå, har jag en del kvar. Men det e också ok, för jag visste det ju innan .. Typ. Hur som. Tillsluuuuut kommer jag iväg hem, och precis i tunneln till pendeltåget ser jag en lila/svart tygboll ligga på marken! Och ta mig fan... Det e ju MIN! Stannar till och tittar på min väska som normalt sett har tre bollar, nu bara två! Hahahah, så jag utropar glatt: den är ju min! Och plockar upp den och lägger i väskan.. Hehehheeh. Det var som tur va inget snusk på. Den har ju legat där sen imorse, men ja... Där låg den och väntade på mig! Hehheeh! Sen missade jag banan med si så där 20 sek, så då blev det till att skämma bort mig med tacobar. Mmmmums. Och nu e jag hemma. Rätt så skönt om jag får säga det själv. Det har fan vart en bra dag. Och jag är lycklig i maggropen. Det är en sån jävla skön känsla. Jävla skön!    


Så... Godnatt  

Av blajblaj - 16 mars 2012 10:12

Åhhh, kan den inte bara ta slut. Jag är så less på det här jävla skitjobbet. LESS i tells you.

Av blajblaj - 16 mars 2012 08:03

Inte för att det spelar någon roll men ja, fredag är det oavsett. Oj jag har extrem ordtorka, märker jag. Allt jag skriver känns lite platt och lite konstlat. Hmmm. Får kanske skita i att skriva just nu och ta det ikväll istället... Mmm, så får det bli.


Tjoss 

Av blajblaj - 15 mars 2012 21:58

Mådde hur bra som helst hela dagen. Sen åkte jag på torsdagsmöte och då brast allt. Huuuu. Jag vill verkligen inte dit på måndag. Hu.


Har dock haft en jättemysig kväll med Jennie och Fisan. Supergod mat och så skönt att få skratta av sig lite! Tack vännen!


Nu e jag däremot aptrött. Tur att jag har sovmorgon imorgon. Ful mening, men sann. Höhöhöh och så hoppas vi allihopa att jag får flirta lite med Persbrandt!! Wooopwoooop


Gonatt

Av blajblaj - 15 mars 2012 05:05

Med andan i halsen, och heeeelt övertygad om att jag hade försovit mig. Weird hur det kan bli så ibland. Jag är ju som en gammal kärring som behöver sitt kaffe och sin vanliga morgonrutin, så det var ju bara en kvart för tidigt men ändå. Jag såg ingen annan lösning än att gå upp. Och ta mig fan. Det gjorde ingen skillnad.   Åt varken det ena eller andra hållet! Hahahahah 


Idag är en bra dag. Jag slutar 15.30 och får äran att fika med Jennie och Fisan efter jobbet. Det ska bli supermysigt och jag hoppas den här dagen går fort. Men det gör den nog. Jag slipper ju alla muppar uppe på vanliga jobbet. Yey!    


Och så vill jag bara påminna om att människor är vidriga och så är det...


http://burdusinabsurdum.wordpress.com/2012/03/12/tar-tillbaka-haret/  Glöm inte att klicka på länken i inlägget.


Jag är så glad att jag inte längre har fleschbook. Huuuuu.


Hej då



Av blajblaj - 14 mars 2012 20:15

det är alltså en NY finne på hakan, inte den som jag skrev om för 1 dag sen. Nejdå, det har kommit en ny, större och finare. Mmmm. Så jag har alltså 2 finnar på hakan. Du läste rätt. 2 stycken.'


Over n´out

Av blajblaj - 14 mars 2012 19:48

Jag har, den absolut största, jävla finnen på hakan! Den gör så ont! Jag kan fan inte prata ordentligt på grund av den.. Och det gör så jävla ont, sa jag det? Fy faaaan va ont det gör. Heheheheh Ont. Aj ont.


Och jag har hittat en resa till Kreta. 5000 spänn, 7-14 juli. Men jag vet inte... Jag ska suga lite på den och så får vi se, det skulle verkligen vara perfekt om mina planer går i lås:


23 juni- 28 juni  Kroatien

29 juni- 6 juli     Hemma

7 Juli- 14 juli     Kreta

15 juli- 19 juli    Hemma

20 juli- 29 juli    Danmark

30 juli- 5 aug     Pride Hemma


Perfekt. Eller?? Hjalp.


"Om allt här i Världen ber man om lov... Men man sover i frihet, så sov... Sov..." CW  


PS. har ni märkt att jag inte har klagat på jobbet senaste dagarna? Det slog mig precis. Fy fan så skönt det är att vara på det andra stället. Skönt.


Godnatt 



Av blajblaj - 14 mars 2012 07:15

Jag höll på att åka till jobbet för tidigt. Huuuu. Jag har ju tydligen en kurs idag, som jag heeeeelt har förträngt. Snärtan påminde mig igår med orden: Du har väl inte glömt att du ska på kurs imorgon!? ( glöm inte att hon har jönköpingsdialekt, låter ungefär som göteborska! Så kurs uttalar hon: "kuss" med ett typ silent r... Iiisch ) Och så med den där tonen av "besvikelse" som hon bemästrar oklanderligt. Jag: Jo det hade jag glömt men nu minns jag! Hahahaah 


Men detta betyder att jag börjar klockan 9. Och då tänkte jag i min förvirring att jag kunde åka in så jag är på jobbet som mellanpasset vilket är 8.30, men det, mina vänner, hade varit katastrofmycket för tidigt. Så! Nu sitte jag här, färdig och klar men kan vänta 20 min extra. Mmmmm, lyx kallas det. Typ. Fast egentligen är det tvärt om eftersom jag skulle haft sena passet och skulle ha börjat kl 9.30 Höhöhö det gäller att tänka positivt.  


Just det, jag var så uppfylld av sthlm igår så jag glömde skriva att jag ÄNTLIGEN har fixat pass. Det var 2 timmars väntetid, men väl framme vid kassan tog det typ 3 min. Sjukt skönt och nu har jag pass för ett par år framåt. Det känns tryggt. Vad som känns ännu tryggare är att man fick lämna fingeravtryck. Yey. OCH att jag såg ut som en svullen padda på fotot. Hahahah, men va fan. Värre saker kan hända!


Nu ere dags att borsta gaddarna och sen gå ilugn takt till tåget   Tooohooo 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards