blajblaj

Alla inlägg under mars 2012

Av blajblaj - 8 mars 2012 08:47

Jag mår sämre. Hur fan gick det till? Ok lite gröt, lite te och så sängen.

Av blajblaj - 7 mars 2012 19:00

Men äntligen hemma. Nu ska jag ta en dusch. Och sen försöka äta och så lägga mig. Och HOSTA. Fy fan.


Host host.

Av blajblaj - 7 mars 2012 10:47

Snart så är det slut för den här gången. Alltid lika trist, men ändå, trots det helt ok. Även om jag har varit dödssjuk så har jag ju fått vara här mycket längre än vad jag trodde jag skulle vara så med det måste jag ju vara nöjd!


Den jävla tanden. Det är den som gör att jag faktiskt längtar lite hem. Hemma har jag massor av grejsimojs för att bli av med tandvärk, jag har sån gel med antibakterie:isch, jag har en sån där pointig tandborste som kan peta ut även den minsta lilla matrest och jag har antibakterieskölj. Fan.


Och syster kommer och hämtar mig alldeles strax. Det bli nice. Som fan. Katterna har ätit upp mina toffsar vilket gör att jag måste gå med mitt smutsiga hår nere... Inte bra. Men va fan.


Ok, nu orkar jag inte skriva mer. Hej då.

Av blajblaj - 6 mars 2012 07:05

Sen fick jag munsår på vänstra sidan av överläppen. Sen fick jag tandvärk i min fina lilla visdomstand. Sen kom det ett munsår på högra sidan av överläppen. Sen fick jag mens.


Låter det rättvist?   


Tur i oturen så har jag inte fått några mensvärkar. Antagligen för att jag äter treo ganska nonstop. Inga mensvärkar betyder: inte ont, men det betyder oxå: SURPRISE!! Men men, inte mycket att göra åt.


Underbara Stina köpte en sån där nässköljare till mig, och nu när jag vaknade av exrem tandvärk så tänkte jag: let´s do this, för första gången i mitt liv. Det funkade bra, men jag tror jag var lite för snabb. Med tanke på hur täppt jag är så borde det kommit ut mer mojs men. Ja. Ja, jag är äcklig men det hör till min personlighet.


Munsåren vägrar ge med sig oxå, trots att jag har smörjt sen jag kände första lilla stinget!


Kommer förhoppningsvis få åka med syster imorgon. Håll era tummar. Jag tror inte jag pallar att klämma mig in på ett tåg och så sitta där i 3 timmar! Så det vore toppen om det blev av.


JÄVLA SKITHOSTA. AJ! Det skär som rakblad i halsen. Och inte bli det bättre heller. Och fan, vi har den där medarbetarskapsgrejen på fredag, så oavsett vad måste jag jobba då. FAN.


Ok, nu tillbaka till soffan.

Av blajblaj - 4 mars 2012 08:12

Herregud, denna hosta, den tar fan livet av mig... Den ger mig ångest. Jag försöker ligga helt stilla och inte andas för att inte reta den. Men hjälper det? Nej, såklart inte. Helt plötsligt tar det bara stopp i halsen och hostan är oundviklig. En hostning triggar en serie av hostningar. Hostningar som skär som rakblad i halsen. Lägg sen till att jag börjar blöda i näsan, nästan varje gång jag snyter mig. Mmmmm. Så har jag det just nu. Usch. 


Men jag kommer sjuka mig imorgon, och antagligen hela veckan... Och jag ser faktiskt ingen anledning till åka hem heller. Hellre ligga sjuk här, än ensam hemma. Och ta mig fan... En plan börjar synas i horisonten! 


Nu ska jag plocka fram datorn och spela lite tror jag. Kan ju ändå inte sova.

Av blajblaj - 3 mars 2012 22:36

Jag har inte varit den bästa filmfestivalsdeltagaren, men jag tänker skylla på att jag är sjuk. Steffe ovh Stina lyckades med konststycket 25 timmar, 13 filmer. Själv har jag sett 10. Tycker jag var bra jobbat med tanke på mitt tillstånd.


Nu ska vi lägga ner oss i soffan, och soooovaaaa....


Go´natt

Av blajblaj - 2 mars 2012 18:55

Jag har blivit jätteförkyld. Så jävla surt. MEN det spelar ingen roll, för vi gick till apoteket och jag köpte massor med grejs så nu ska det nog bli bra. Vi ska ändå "bara" mysa runt och kolla film!


Nu ska jag krypa ner i myskläderna. Mmmmmm

Av blajblaj - 2 mars 2012 05:14

Nu är det inte många timmar till jag sitter på tåget mot Karlstad. Lilla väskan är packad och det enda som fattas är datorn. Fy fan va peppad jag är! Det här kommer bli den bästa helgen på länge.


Inte tänka på att halsen är tjock och värker, näsan tjocksnorig, hostan är igång och huvudvärken lurar bakom ögonlocken...



Först ska jag bara klara av en lugn dag på jobbet. Men, lugn eller stressig, ALLA dagar e kaos om kufen får bestämma. Men ta mig fan, det får han inte.


Off and Away



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards