blajblaj

Alla inlägg under mars 2012

Av blajblaj - 13 mars 2012 20:01

Våren är verkligen här! På väg hem såg jag två oidentifierade flygfän och när jag klev av tåget här i Fiskis kom den omisskännliga doften av hundskit som legat gömt under is och snö. Mmmmm. Ja just, OCH jag såg snödroppar imorse på väg till jobbet.   OCH det är ljust när jag går till och från jobbet. Mmmmm. OCH jag håller på att bli kär igen. Det e FAN att STHLM alltid gör så här med mig på våren.. Hehehehhe Så jag bjuder på min ABSOLUT bästastaste vårlåt:   Åhhhh, jag ska gå promenader i stan varje kväll. Och på djurgårn. Mmmmm. Och längs "stassgårn´s" kaj.


Då så. Godnatt.

NY

Av blajblaj - 12 mars 2012 20:40

Jag försöker boka en resa till New york, men tydligen får man inte resa dit ensam. Och på det...: Jävla skitinställningar på datorn som inte vill låta sidan söka klart heller! Fan. Jag vet inte hur man fixar det. Jag hatar teknik. Teknik hatar mig. Huuuu.


Jag VILL åka till NY. Vafaaaan. SkitVingSolo, som luras med att ha resor för ensamma människor. Det finns inga jävla resor i vettig tid eller till vettiga platser, eller vettiga priser för den delen! Gaaahhhh. Nu e jag arg. Ensam och arg. Och reslös. Gaaah.


God natt. 

Av blajblaj - 12 mars 2012 05:22

Imorgon måste jag fixa grejer. Jag slutar tidigt och det är nog enda dagen som jag har på mig... Jag behöver en mattebok och ett pass. Mmmmm. Huuuu. Får ta passet först tror jag, det lär ju ta längst tid. Och faaan jag måste ringa Emma! Undrar om hon e vaken nu?? Isch och jag har bråttom, varför ska man alltid ha bråttom på morgnarna? Faaan.


Kom ihåg att lämna in semester! IDAG.  


10 min kvar...


Den här veckan ska gå fort. Det ska vara kul, och jag ska må bra. Håll tummarna för att jag får snacka lite med Persbrandt på fredag, woooopwoooop   OCH att min GIGANTISKA finne på hakan har gjort reträtt tills dess. Höhöhöhöh   


Ha en fantastisk dag du med! Over n´out

Av blajblaj - 11 mars 2012 21:00

Det har varit en mycket bra dag... Landet, semesterplanering, skratt och middag. Inte vilken middag som helst, utan PALT, hos föräldrarna. Mmmm... Bra dag. Nu ska jag fisa ner mig i sängen och njuta av dom sista helgtimmarna. Det blir bra. Och så nån dokumentär på det. Mmmmm!  


Fake it ´til you make it


Note to self: lämna in semesteransökan imorgon!!! WooopWooop


Gonatt

Av blajblaj - 11 mars 2012 08:05

jag har fått en räkning från miljöförvaltningen. Den gör mig förvirrad och lite ledsen. Jag vet inte om jag ska orka dra igång att makulera skiten eller om jag bara ska betala och hoppas på att någon gång, inom det närmsta året, komma att behöva ha ett tillstånd från miljöförvaltningen. Den är på 2260 kronor, så det är inga småpengar det handlar om. Det är det som gör det så svårt. Hade det handlat om en femhunka hade jag ju betalat utan blink, men, ja, nu gör det inte det. Hmmmm. Ja inte vet jag. Men det lutar åt att betala. Jag menar... Det tillkommer så mycket jobb för att fixa makuleringen. Det innebär att liksom säga upp företaget. Och det har jag ingen lust med än.


Ja ja.. Det får tänkas på sen.


Idag blir det landet med Syster, Jenny och mormor. Det blir nice. Och nu är jag FRISK.    

Av blajblaj - 10 mars 2012 14:53

Dygnet med jobbet var... Helt ok. Inte jättejobbigt, inte jättelätt, inte jättetråkigt inte jättekul.. Det var liksom ok. Många skratt dessutom, jag är faktiskt lite förvånad.   Så kan det gå. Lite bilder kanske:              De två första bilderna är från 33:e våningen. Till min glädje verkar min höjdskräck ha försvunnit ut med alkoholen!! Yey! Och dom tre senare korten är från mitt rum som "enbart" låg på 13:e våningen. Jag fick ett eget, med min egen motivation: Jag hostar så jävligt på nätterna! Tjossss! Lite tråkigt att jag missade att ta kort åt södra hållet, lite roligare för oss nackapack, men va fan, man kan inte få allt här i världen, eller?? Jag är så käääär i den duschen. Mmmmums.    


Däremot har jag ångest inför nästa vecka. Tydligen ska jag vara på det andra stället eftersom chefen där har semester. Och det är sjukt mycket att göra. Och filmteamet för Lasse Hallströms Hypnotisören kommer vara på plats och filma... Lena Olin, Micke Persbrandt... Mmmm, Ja och Lasse himself förståss. Känns tryggt. http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article13918872.ab Ja ja.. Värre saker kan man väl råka ut för på betald arbetstid...    


Har glömt finaste katterna från mina dagar i Karlstad: Tjockekatt Satan   Och Majsan   Känns snarare som en bild på mitt skrev men.. Ja, hon ligger där i alla fall. Hahahahaha


Nu ska jag ta´re lite lugnt. Åhh guuud så skönt att det bara är lördag! Puh.      


   

Av blajblaj - 9 mars 2012 08:59

Åh kunde jag bara få lite motivation, lite ork och lite intresse. Då skulle det nog gå lite bättre att få på sig kläder och faktiskt ta sig ut till jobbhelvetet. Än så länge sitter jag bara och fläskar...


Och nu sätter jag igång. På riktigt. Som förra gången. PUNKT.

Av blajblaj - 8 mars 2012 22:13

Idag har jag legat i sängen och tokstreckat genom project runway season 9. Fy faaaan va motiverad och ta mig fan, INSPIRERAD jag blir av den serien alltså. Jag älskar den. Och det finns inte mycket jag inte skulle göra för att få vara med! Hahahahah   Nu ska jag gå igenom season 8 oxå. Mmmmmm..


Fast först ska jag åka på övernattning med jobbet. Vi har medarbetarskap på agendan, och min värsta mardröm säger mig att den kommer närmre och närmre för varje minut. Men, men. Jag ska nog överleva det här oxå.


Och Matte B börjar 22:a mars!! Woooopwoooop! Och fan, jag måste fixa ett pass. Innan 26:e april visserligen men ändå. Måste fixa mattebok oxå. So mutch to do, and so little time....   Hehhehehe Men det är bra saker, mycket bra saker.


Nu, måste jag sova. Huuuuu.   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards