blajblaj

Alla inlägg under juni 2012

Av blajblaj - 22 juni 2012 20:02

Nu är jag hos syster. Dagen har varit magisk. Det blev precis så bra som jag trodde, dessvärre tog jag foton med riktiga kamerna och inte mobilen, så ni får en poser och så kommer resten efter Kroatien:      Undrar hur stor chansen är att åka fast för nedladdad film i datorn när man flyger? Inte jättestor va, fast har man otur så har man! Hahhaaha, vi får se om vi ses igen eller om jag hamnar i Kroatiskt fängelse.  


NU måste jag duscha, och sen måste jag sova lite. Ajö.

Av blajblaj - 22 juni 2012 07:08

Jag vaknade klockan 6, eller ja jag har vaknat ett par gånger under natten också... Det är ju så många andra ljud så här ute i naturen. Det springer små tassar överallt och det skrapar, knakar och gnisslar på ett sätt som det är fysiskt omöjligt att få till i en lägenhet. Men jag e nöjd, det brukar mest vara första natten som e lite jobbig. Heheh, ja nu blir det ju bara en natt, för imorgon vid den här tiden har vi nog precis gått på planet... Eller kanske till och med precis lyft. Mmmmmm    Kommer bli nice tror jag.. Hahahha, ser dock ut att bli oväder på söndag? Hmmm. 


Idag har jag lite att stå i, har redan kokat potatis och har faktiskt tänkt mig att gå ut och hitta lite blommor och kanske lite björkris. Men först måste jag städa lite. 


Glad midsommar på er

Av blajblaj - 21 juni 2012 19:14

LÅT SEMESTERN BÖRJA. 


Jag kan inte med ord beskriva känslan jag har just nu. Jag har kommit ut till landet. Det tog sin lilla tid, det sista jag skulle göra var ju att ha samtal med nya chefen och det drog ut på tiden. Men va fan, jag ska inte klaga, kom därifrån 15.30 och det var ju min sluttid.    Med min cepetunga packning tog jag mig till slussen, hittar rätt hållplats, 29 minuter för tidig men det va ok. Eller det hade varit ok, om busshelvetet hade kommit 29 minuter senare. Busshelvetet kom ca 55 min senare, men ok, man ska faktiskt inte klaga... Sen skulle jag visst ut på värmdö. Ahhh. Det e visst dit 80 % av sthlm:arna åker på midsommar. Satt i kö i 30 min, men nu är jag ta mig fan här. Jag har klippt gräsmattan, satt ägg på kokning, ätit skogaholmslimpa med ost, druckit äppeljuice i vinglas och har dagen till ära fixat finkaffe. För jag tänker, jag behöver inte sova. Jag kan dricka kaffe huuuur sent jag vill.      Jag är så jävla nöjd just nu. Just nu, behöver jag inget eller ingen. Jag vet att ni tycker jag e skitnördig, men inte ens det spelar någon roll. Jag är lycklig. Fattar ni? Hur sjukt e inte det. Det trodde jag fan aldrig för 3 år sen. Kollade igenom min dagbok på helgon... Hehehhe, så här skrev jag 15/6 09: 


"Så det blev en festival den här sommaren i alla fall! Fast jag vet inte om man får kalla det festival när man har lyxen att sova i sin egen säng varje natt?? Nåväl, såg Neil Young. Det var värt 1400 spänn bara det, sen var ju inte sällskapet helt trist heller! :)

SL byter varje år till sommartabell, detta brukar föregås av minst en veckas ”rekalam” om datum etc. Denna gången missade jag det totalt. Det var trist. För det resulterade i att jag fick stå och vänta i storm i 20 min nu på morgonen! Trodde tåget gick 05.31 Det gick 05.50 Då blir man glad och känner: Äntligen måndag!

Skitliv.

Återkommer när det inträffar något annat dumt. För det kommer det att göra."


Hahahaah, inte så nöjd där inte... Och så här skrev jag 22/6 09

 
"Nä men va fan???

Jaha, då har man försovit sig. Ännu en måndag åt helvete! Det börjar med att jag glömmer att denna vecka ska jag börja 6.30 så jag var redan försenad från början. Vaknar 6.32 Skit. Ringer chefen, jag e sen,... Ringer taxi. Sitter i taxin och inser att jag har glömt ALLA jobbkläderna eftersom jag hade tvättstugan igårkväll! Kommer till jobbet med andan i halsen. Skit jag har inte bara glömt kläderna utan även mobilen.

Helvetesjävlaskitpissdag.

Stina, nu är det bevisat. Vi SA ju att jag skulle stanna i Karlstad! Fan.

Men ok, en vecka att jobba, sen bär det av till Danmark! Fy. Fan. Så. SKÖNT."


Inte nöjd där heller.

 

Och så där fortsätter det, ända tills ett skittungt inlägg där jag beskriver händelsen som föranledde min nykterhet. Men jag e nöjd nu. Nu e det bra. nu vill jag inte ha fler överaskningar. Imorrn kommer bli så jävla bra. Oscar, Stina och bebbarna kommer! Det kommer bli fantastiskt. Synd att inte Mama MU kunde, men jag får väl skylla mig själv som bjuder in i sista stund!    Och snaaaart KROATIEN!! Jag tyckte pappa sa.. 3 meter från huset till havet...Hahah, men att det är klippor precis där. HA! 3 meter.


Over n´out


SÅ, mina vänner, glad midsommar på er. 

Av blajblaj - 21 juni 2012 05:31

Ok. För det första har jag valt att ta ett senare tåg. Jag tycker helt enkelt bara att jag har förtjänat det. Det var så jävla svårt att gå upp att, ja, jag sov lite till istället. Heheheh Och nu känner jag mig så jävla stressad. Jag har en stooor ( tung som faan ) väska med mat. Och så har jag en stor påse med tvättade jobbkläder, och så min lilla satsväska med kläder till Kroatien. Och jag har inte städat, jag har inte diskat, jag har inte växlat pengar, jag har inte betalat räknigarna, jag har inte bytt sängkläder, jag har inte slängt soporna........ Ok, jag vet, det e skitsaker som verkligen inte är måsten, men med någon form av diagnos så känns det för undertecknad, lite jobbigt.   


Ja just ja, det sista som ska ske innan jag får gå på semester är också ett jävla "hej&välkommen"-samtal med nya chefen. Jag vet inte. Men jag hatar spnt där. Vi fick ett litet papper innan med: lite frågeställningar som vi behövde läsa igenom innan så att vi skulle veta vad vi ska prata om och att det blir EFFEKTIVT.    Kufen fick ha det igår. Det ska tydligen vara liiiite lönesnack oxå. Men det där ger jag fan i. Jag är nöjd med min lön, och jag är helt medveten om att jag behöver byta bransch för att tjäna mer. Men samtidigt är jag ganska nöjd som det är och varför då börja hetsa? Pengar i all ära men ni känner väl mig vid det här laget? Jag är så pretto att jag faktiskt, på riktigt tycker lycka är viktigare! Tjooohoooo


Nu ska jag stressa vidare. Skriver väl lite ikväll när jag är på landet.


Over n´out

Av blajblaj - 20 juni 2012 19:20

Växlade jag pengar? Nej. Har jag fixat resekortet? Nej. Men ja, tvättstugan har jag i alla fall. Och så har jag faktiskt handlat inför midsommar. Jag kommer se ut som en packåsna imorgon, jag måste ju ha med packningen inför Kroatien, eftersom jag åker direkt till landet imorgon efter jobbet. Huu. 


Jag tänker börja packa snart.


Nu kom mamma och pappa, klippning, bokutlåning och samkväm! Mmmm...

Av blajblaj - 20 juni 2012 05:01

Jag känner mig som en 100:a-åring idag. Fötterna gör så ont att jag nästa föll ihop när jag satte ner dom på, det ISKALLA golvet, för en halvtimme sen.  Ryggen känns likdom deformerad och låren??!? Och rumpan?!?!? Jag tror jag har sprungit en mara fatiskt. Huuu.


Och tiden bara går. Jag måååste fixa kortet. Jag mååååste tvätta. Jag måååste växla pengar. Jag mååååste pcka. Känns som om jag inte har nån tid. Usch.


Och huvudvärk. Och jag måste handla inför midsommar. JAG ska i alla fall ut på landet. Den som vill komma får komma, dricka och grillbar mat medtages av var och en. Jag står för regnskydd, grill och grillkol och tändvätska, och tallrikar och bestick och glas och så. Det kommer ju bli lite opretantiöst eftersom, ja, flyget till Kroatien går kl 07.10 på lördag morgon. Så jag tänker mig att åka ut på landet torsdag kväll, och hem fredag eftermiddag/tidig kväll.  


Nu måste jag skynda mig. Hej då.

Av blajblaj - 19 juni 2012 21:14

Kom hem nu. Jag är dödens trött. Har inte gjort annat än sprungit och burit saker idag! Och... Ja, alltså. Jag vet inte. Jag kan inte tänka, måste sova.


Godnatt

Av blajblaj - 19 juni 2012 04:17

Usch va jag är trött. Det känns som om den där semestern aldrig tänker komma. Men så är det väl när man går och väntar på att nåt ska hända. Tröttheten kaaaan ju bero på att klockhelvetet bara är 04.17 oxå. Heheheh kan vara en bidragande faktor...


Och jag måååååste fixa resekortet. Vad är det för jävla fel i huvvet på mig som inte bara göra det?! Jag blir så trött på mig själv ibland, det är ju liksom en bra grej. Men, ja.. Dum i huvvet. Och så måste jag packa. Och så måste jag växla pengar... Och jag ska visst ha tvättstugan där emellan nånstans... Mmm, du hör ju. Jävligt busy tjej.


Måste få hem eurovision 2012 oxå. Heheheh


Och så regnar det. Fan.


Hej då

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards