blajblaj

Alla inlägg under juni 2012

hej

Av blajblaj - 12 juni 2012 18:47

Jag är, om möjligt, ÄNNU tröttare än i morse. Mmmm. Jo jag är det. För idag. Idag tyckte tydligen N att hon skulle gå tidigare för sina jävla ungars skull. Mmmm. Och kufen likadant. För nån jävla student eller vad fan det nu var. Jag är trött. Så trött.... 


Nu ska jag lyssna på The Knife: Deep Cuts. Och så tänker jag drömma mig bort till om en och en halv vecka. För då slipper jag alla jävla idioter som jag av ekonomiska skäl måste omge mig med HELA JÄVLA DAGARNA. Kan dom inte bara vara tysta nångång? Huuuu.Och så är det jävla AW på fredag?! Usch. Och kufen/alkisen kommer bli så dräggig. Usch. Det e tur att vi inte pratar så mycket med varann.


Jag håller på att laga mat oxå. Det blir hemmagjorda biffar med lök och ost, och nån typ av potatiskaka. Heheh, vi får se om det går att äta.


Hej då.

Av blajblaj - 12 juni 2012 05:17

Jag är så jävla trött. Hade SVÅRT att somna igår. Jag vet inte. Jag kanske är helt ute och cyklar. Jag kanske bara borde, jag vet inte... Jag kanske inte borde göra som jag gör ibland? Alltså just nu är det ju som det är. Men sen? Jag vet inte. Äsch, jag säger som jag sa till en god vän i speciell situation: Ta det lugnt... Det går över. Den där känslan i magen som du har just nu... Den går över. Puh. Ok, ta´re lugnt. Det går över.  


Och jag är så trött. Jag kom knappt upp. Sen spenderade jag en halvtimme med att leta efter mian byxor?! Ok, jag ljuger, det var kanske 6-7 minuter. Men va fan? I en etta med begränsat garderrobutrymme ska man väl för fan inte behöva leta i 6-7 minuter efter ett par byxor. Dessutom det enda par byxor man äger som är militärgröna! Va?  


Huuu, jag behöver åka till Karlstad. Steen. Jag behöver dig. WHEN?? WHEN can i come to Karlstad?     Vill vara här nu.  


Ok, gissa vad?? jag har bråttom. Hej då

Av blajblaj - 11 juni 2012 23:42

Alltså. Förutom att Sverige är skit och jävligt kassa (2-1 till Ukraina) så har jag haft det helt jävla awsome. En jävligt bra kväll. Nu ska jag sova, för jag har öppning imorrn. Jag gissar att jag kommer sova som en gud.


Godnatt.

Av blajblaj - 11 juni 2012 08:31

Stina, du hade rätt. Jag har redan tröttnat. Och detta innan jag ens börjat. Huuu. Jag måste verkligen ha nån diagnos. För så här lätt ska man inte kunna hoppa från total lycka till total uttråkning?! Eller.. Nja, kanske.. Inte fan vet jag. Jag gör det i alla fall. Skit samma, eller hur?


Ok, och så är det måndag, det kanske har hjälpt till med tungsinnet, jag vet inte det heller, men jag vet att måndag, tillsammans med sin syster tisdag är rent av jävliga. Så nu hoppas vi att dom två kommer och går lite fort. Yes? Yes.


Måste åka tidigare till jobbet, har ju jobbkläderna på ena stället, men ska vara på det andra. Mmmm, måndagsjävleri. Men va fan, det kunde varit värre. Jag kunde ha dött i sömnen. På tal om sömn... Jag sov som ett jävla monigs inatt. Vaknade vid halv 3 och så var det kört. Men ja, jag vet inte ens varför jag skriver det, eftersom det händer med jämna  mellanrum. Och lika sur och jävlig blir jag. Hahahahah Ok, fake it ´til you make it.



Hej då.



PS har cepebråttom.

Av blajblaj - 10 juni 2012 21:16

Imorrn blir en otrevlig dag tror jag, fattar inte att jag har börjat med någon form av total förnekelse. Jag är med på torsdagsmöte, vi går igenom veckan, jag tackar ja till kvällsarbete??? Och sen glömmer jag bort det och tar helg. Och på söndagkvällen tar jag fram schemat för att kolla när jag börjar. Och får en "kul" överaskning. HRMF! Fast jag börjar 10.30, i alla fall! Mingel för 108 personer som ska ha snittar och bubbel. Trevligt för dom, otrevligt för mig. Efter denna får det fan va nog. Sen vill jag inte ha mer övertid. Uäk. Jag hatar kvällsjobb. Jag hatar jobb. 


Fick en skön pratstund med Steeen också. Jag älskar´t. Ingen annan förstår mig lika bra. Inget annat kan mäta sig med det vi har. Det gör mig lycklig.   Du är bäst.


Kanske skulle försöka hitta en tatuerare innan jobbet imorrn? Hmmm... Eller så sover jag ut ordentligt. Eftersom det kanske blir sent.   


Godnatt.

Av blajblaj - 10 juni 2012 13:31

Skor, skor, skor:        Dom här tre var jävligt billiga, så jag tycket jag förtjänade ett lite dyrare par:   Och så hittade jag ett par shorts som kommer bli favvisar. Woop. Och här e tröjorna från igår:   Och det är så svårt att tro att det bara bor 1 människa här:      Man kunde tror att vi var några stycken. Några stycken skogalna. Men nej. Det är jag. Bara jag. Mmmmm.   Hahahhah! Man kan nästan tro att jag försöker fylla något typ av tomrum. Hmmmm.. Jaja.. Värre saker har hänt.    


Och så har jag städat. Och bytt sängkläder. Och diskat. Nu ska jag sticka på mina sockor. Hahahah, husmor själv!


Over n´out       

Av blajblaj - 10 juni 2012 09:26

Jag har hela röven full i pengar... Ska vi köpa skor? Woooh!


Jag ska med andra ord köpa skor idag. Hej då.

Av blajblaj - 9 juni 2012 22:39

Jag har haft en toppendag. Alltså, mer än så, jag har haft det cepenice. (Lovar att det blir enda "cepe" i det här inlägget  )


Oscar väckte mig kl 7 med: hänga i forum? (eller nåt liknande)

jag sa: hänga i sickla?

Han sa: Ja, familjen hänkar, lugnt va?

Jag sa: JA!


Sen hängde vi i sickla. Jag skulle köpa matchtröjor eftersom jag uppenbarligen har supit bort mina... ( jag eldade upp en av dom under riktigt blöt kväll i Malmö för en herrans massa år sen. Men faaaaan va kul vi hade, Steeeen!! ) Väl inne på stadium tar dom fel pris på Danmarkströjan, istället för 199 kr.... 49 BAGIS! Hahahahah rätt åt systemet. Any who... Sen åkte jag med familjen hem, fick se 300 spartans eller vad den nu hette. Cool, men jag bör nog se om den eftersom vi alla fem somnade som små grisar! Hahaahah Sen fick jag hemmagjord pizza  . SEN... Fick jag åka i Oscars nya cab   . Fy faaaan, va jag e såld nu. Jag måste ha en. Jag måste. Det kommer liksom passa mig. OERHÖRT bra. Helt enkelt. Vi lyssnade på massa hiphop och var sjukt häftiga. Hahahah. Vi va det.


SEN... Kolla matchen mellan Danmark och Holland hemma hos systerbyster!!!! Underbara Anna var där, och det är så jäkla lång tid mellan gångerna. FÖR lång tid. Hon värmer mitt hjärta enbart med sin närvaro. Och ta mig fan...  HAHAHHAH Vi vann! Så jävla bra! Så jävla CEPEbra! ( vet att jag lovade men, ja jag går helt enkelt inte att lita på, nu vet vi det. ) 


När jag kom hem var jag jävligt frusen, så det blev ett bad... Och här är jag nu. Jävligt hungrig och faktiskt lite trött. Det har varit en bra dag. Imorrn är det söndag. Mmmmm. Nice.


Godnatt... Sov gott. Det kommer jag göra.  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards