blajblaj

Alla inlägg den 2 januari 2012

Av blajblaj - 2 januari 2012 20:53

För att hon e så jävla underbar. Öronorgasm. Och så snygg. Så jävla snygg, så het, och så moderiktig. Hahahhaha...

Av blajblaj - 2 januari 2012 20:41

Helt allvarligt. Sen mina serier of choice tog slut har jag funderat och funderat över någon ny att följa. Och ta mig fan. Jag har sett några delar av Modern Family på tv:n och jag vet att jag gillar den skarpt... Men den har liksom inte riktigt fastnat i  mitt medvetande.


Nu har jag den hemma. Jag ÄLSKAR den. LOVE LOVE LOVE. Sjukt jävla ceperolig. Ja. Och jag kan inte sluta titta! Hahahahah Den är så bra! 


Jag behövde det efter den här dagen. Den blev PRECIS som jag trodde. Eller ok. Inte precis, men nästan. Snärtan var den jag kom bäst överens med. Vilket var lite obehagligt, men ja, ändå lite mysigt på nåt sätt. Och Kufen. Fy fan säger jag bara. Om jag säger upp mig inom det närmsta kommer det vara tack vare honom. Eller rättare sagt: NÄR jag säger upp mig, oavsett hur lång tid det tar, kommer det vara på grund av honom. Huuuu. Men Tirre i köket e grym. Jag gillar henne som fan.


Och Dolly. Hon sätter huvudet på spiken så att säga. Jag älskar henne. Mmm. Jag älskar en hel del idag. Trots allt.  


  

Av blajblaj - 2 januari 2012 05:00

Har haft en sån där konstig, märklig, underlig natt. Gick och la mig vid 21.00, kollade tv nån timme, gjorde min vanliga procedur ( dvs. satte tv:n på timer, och slumrade in ), vaknar efter ytterligare nån timme av att jag e helt täppt i näsan och hostar som en galning. Och verkligen känner mig dödssjuk   . Somnar om och vaknar nu, av klockan. Och känner mig inte alls sjuk. Jag måste lida av nån typ av nattskräck. Fast, nattsjuka. Hehehhehe


Och bland det första som slår mig. FY FAN, va jag inte vill gå till jobbet. Jag måste fixa det här. Sjuka mig och gå till arbetsförmedlingen? Sjuka mig och sitta hemma och söka jobb. Nej. Rakryggat gå till jobbet och lida. Fy fan.


Fuck my life.  Ok, det LÖÖÖÖÖÖÖSER sig. Det är bara jobbigt innan man kommer dit. Och innan man har fått första utskällningen från Kufen. Och innan snärtorna har hunnit himla med ögonen och what not. Och innnan köket har hunnit vara snipiga. Uäk. Vill inte gå dit.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards