blajblaj

Alla inlägg den 27 januari 2012

Av blajblaj - 27 januari 2012 19:11

Av blajblaj - 27 januari 2012 18:23

Mmm. Middag. Godis. Och så lite mera godis. Mmmm. Har faktiskt inte ätit nåt sött på flera dagar, men nu. Ja nu small det.  


Ikväll kanske, kanske det blir lite raggarhäng med Fina Oscar. Imorrn blire häng med syster ute hos föräldrarna. Förhoppningsvis kommer vi hinna filma lite!! Hahahah vi har så mycket ideér, och vi, ta mig fan, MÅSTE få till det! Heheheh, det kommer bli SÅ BRA  .


Jag har oxå hunnit nätshoppa lite:       Tåstrumpor! Hehehhe ja, jättefina. Ska försöka hitta ett par nya jobbdojjor oxå. Så jag kanske kan bli av med den jävla fotsvetten!!! Huvva. Det e så jobbigt att nästan ha ihjäl folk bara för att man tar av sig skorna   , från www.laba.se , för oss som har lite strumpfetisch. Mmm. Många fina strumpor, och faktiskt inte JÄTTEdyra. Eller jo vissa, men inte alla.    


ÄNTLIGEN HELG TA MIG FAN     

Av blajblaj - 27 januari 2012 04:46

jävla trött. Så JÄVLA trött. Jag vet inte hur jag ska orka med den här dagen. Först in till jobbet, byta om och stressa igenom morgonskiten, sen måste jag hinna byta om igen, inför kurshelvetet som börjar 9.30 Och jag vill bara va hemma. Jag vet inte vad det är men jag har liksom inte ork att vara social. Alls. Jag e så jävla översocial på vardagarna, på jobbet, så jag pallar fan inte ens att tänka på att vara trevlig utanför. Jag är nog det ändå   men ja, du fattar nog. Och nu känns det som om den här veckan har varit alldeles för lång. Det borde varit fredag senast igår. Men det var det inte.


Ok, jag ska inte klaga, det ÄR ju fredag idag. Men som vi alla vet så har min hjärna ett eget liv som inte alls sammanfaller med hur det borde vara. Tänk vackra tankar


Huvudvärk idag med. Skitliv.


Och hur i HELVETE KAN FOLK INTE SE SKILLNAD PÅ MIG OCH SNÄRTAN??? Hur fel bild har jag av mig själv egentligen? Hon e verkligen inte ful, men. Ja, hon ser inte ut som mig. Hon är MYCKET kortare, och har korvfingrar.   Och tunt stripigt hår. Som e liksom färgat lite så där.. Ja, konstigt, med lite slingor och så. Äh skit samma. Asch! ASCH!!


Och så måste jag springa. FAN.    

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards