blajblaj

Alla inlägg den 9 januari 2012

Av blajblaj - 9 januari 2012 21:00

Jag köpte kortet. Sen har jag sagt till mig själv: 1 gång i veckan. 1 gång... Det ska väl fan inte vara så svårt. Med start torsdag. Jag tänker icke stressa fram det här.   Friskis&Svettis... Ja värre har saker har hänt.


Jag måste köpa ett usb. En usb... En usb-sticka. Ett usb-minne. Nej jag skämtar inte. Jag vet inte hur man säger.


Jennie, jag försökte fixa bild med oss på Vasa men det gick inget vidare! Hahahah imorrn kanske.


Har kollat 43 min av "The Wild and Wonderful Whites of West Virgina"     Och helt allvarligt. Wow. WOW. Värre Hillbillys får man nog leta efter. Huuu. Johnny Knoxville är en av tre producenter. och jag har redan skrattat rakt ut ett par gånger hittills. Jag hoppas den håller det här lite galna men ändå lättsamma men det känns inte som om den kommer det. Den liksom balanserar, väääldigt hårt på gränsen mellan humor och yttersta förtvivlan. För dom bjuder på sig själva till stor del. Dom fattar att dom inte e helt hundra... Men, ja.. Ojojoj. Jag kunde dock inte förmå mig att se klart, inte så här när jag redan har haft ett par nätter i vaket tillstånd. Om filmen skiftar och blir HEMSK så kommer jag inte kunna sova... Eller drömma om den. Vilket nog är ännu värre. Hur som... Tips om man vill se... Nåt "white trashigt" men ändå charmigt...      


Och jag har fått nåt konstigt utslag, i ansiktet. Det syns inte men det känns. Vet inte om jag skrev om det, men jag fick exakt likadant innan jul, fast bara bakom ena örat. Nu är det liksom på samma sida men hela halvan av ansiktet. Det kanske är psoriasis? Då kommer jag få gratisresor till solen. Undrar om man kan få psoriasis som solallergiker, eller om solallergin går över och blir psoriasis istället? Läkare? Nejdå. Det kommer nog gå över med kortison.


Tjo.    

Av blajblaj - 9 januari 2012 08:13

Ja inte vet jag. GOD morgon kändes överflödigt. Somnade om vid typ tre, halv fyra kanske... Snoozade, visserligen bara en gång, men nu e jag sen. Hu. Men!! Idag är en bra dag! Bara så ni vet!


Tjo.

Av blajblaj - 9 januari 2012 01:49

          ...Lär jag mig om planeter, nebulosor och galaxer och solstormar. Sånt där som intresserar mig som fan. Som nästan får mig att tappa andan för att det är så vackert. Som gör att det inte känns så farligt att vara vaken klockan 01.54


Jag har ett mål för morgondagen: ta mig till friskis & svettis och snacka med dom. Se om det är möjligt att få en liten gratisgång, så jag kan få reda på om det är för mig eller inte... Ingen press... Jag MÅSTE inte gilla det, ska testa OM jag gillar det... Ganska patetiskt att man måste behandla sig själv som ett barn. Med omvänd psykologi och konstiga... Ja inte vet jag. Konstiga teorier om press och så vidare. Huuu. Men det har ju funkat med ciggen. Och till viss del spriten. Så varför inte med träning?   

 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards