blajblaj

Alla inlägg den 26 januari 2012

Av blajblaj - 26 januari 2012 21:49

Jag har inte gjort en enda av sakerna jag skrev upp imorse. Idag har varit en jävla helvetesdag på jobbet. Jag fick stå ut med extrem personalbrist, snärtan som vänder kappan efter vinden och till råga på allt LJUGER. Det var så absurt att jag inte riktigt tror att det hände. Och så kufen på det. Som gapar stort och brett om mer personal etc etc. Och när vi sen står med chefen och pratar om just detta, inte säger ett jävla knyst. Jag stod och pratade för oss alla, och jag håller inte ens med. Jag valde att agera demokratiskt och det slutade med att jag var lika ensam som innan. Usch säger jag bara. Och jag har sprungit som en gnu hela dagen. HELA DAGEN.


Kom inte iväg från jobbet tid heller, så jag missade gympan.   MEN... Jag tog mig till gymmet i alla fall: 45 min på cykel och 30 min på den där konstiga joggmaskinen. Eller vad det  nu e. Och det kändes mycket bättre än förra gången. Hatar fortfarande dagiskänslan dock. Huuu.   Så 75 minuter!! Inte illa. Tycker jag.


Imorrn har vi nån skum jävla kurs, som dom hade tänkt att vi skulle jobba mellan sittningarna??? Weird. Men sant.


Nu måste jag sova.   

Av blajblaj - 26 januari 2012 04:55

...att jag kommer bli sen. Tror jag. Fy fasiken va trött jag var när klockan ringde. Ja, jag är fortfarande trött meeen. Inte så där ögonen faller ihop-trött.


Och jag drömde nåt nu igen. Men jag minns inte. Jävla klock jävel.


Jag hatar att jag e så duktig på att skjuta på saker. Det är ta mig fan en last större än någon annan. Men. Jag har 3 saker jag MÅSTE göra idag, och om jag inte gör dom må jag brinna i helvetet i all evighet ( ja efter att jag har dött av extremt hög ålder och hunnit med allt jag vill göra här i livet förståss ):


1) Skriva ut SA-blanketter

2) Ansöka om ledigt, de datum jag har på lapp i fickan

3) Gå på jympa


Det ska väl inte vara så svårt, va? Men jag vet ju. Allt som kräver minsta lilla ansträngning, liksom bara, försvinner, mirakulöst, ur mitt medvetande. Hrmf.


Dessutom vill jag inte jobba. Men jag skriver det så här litet så det inte känns som så stort gnäll! För jag vet ju det med. Jag är min egen mästare och jag väljer att fortsätta. Bläk.


Det är så det är. Och så är det.


Åh nu kom ja gpå en grej. Hej då. 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards