blajblaj

Alla inlägg den 13 januari 2012

Av blajblaj - 13 januari 2012 23:07

Läste precis mitt senaste blägg. Hahaha fradag. Mmmm. En ny veckodag. Varsågod.


Jobbet har varit... Som det alltid är.   


Men efter jobbet!! Då fick jag tag på Emma, som försökt få tag mig i flera timmar. Och jag lyckades haffa henne precis innan hon hann köpa thaimat för kvällen. Så det blev en snabb middagsträff inbokad och Emma, den fantastiska, lyckades med konststycket att: gå hem, sminka sig, torka håret (någorlunda), byta från myskläder till snyggkläder och ta sig in till centralen på... 27 minuter!!! Hur snabb är denna människa??? Hahaha Sjukt trevlig kväll, tack för den Emma, och tack för att du orkar lyssna på mitt tjat! Du är bäst!    Missade tåget hem med en minut. Det är så fruktansvärt trist, men, det känns nästan ofrånkomligt. Ingen idé att grina liksom! Nu e jag hemma, och avsminkad och mysklädd. Så skönt, snart dags att hoppa till sängs. Imorrn ska jag sova ut. Om stormen låter mig somna vill säga. WoopWoop 


Och jag måste göra en ny header, den här ser ju ut som   

Av blajblaj - 13 januari 2012 07:05

Jag råkade snubbla in på en profil på facebook nyss, och så vidare till en annan från den, och så vidare och så vidare. Va många människor det finns i den här staden alltså. Man har sånt tunnelseende när det gäller den egna personen och MIN omgivning. Så lustigt.


Idag är det fradag!! Den här veckan sprang iväg, vilket är bra?? Eller nja, bra eftersom sommaren kommer närmre och närmre, dåligt eftersom jag inte hinner med mitt liv. Allt det där som jag ska göra liksom. Jag har hittat ett telefonnummer till en studievägledare, men jag hittar inte tiden att ringa. Tydligen måste man jobba när man är på jobbet?! Konstigt, men sant.


Nästa vecka... Kommer bli apjobbig, två sena kvällar och en massa skit. En massa skit. Men, varför tänka på det nu? Hahaha jag har ju hela helgen på mig.


Over

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards