blajblaj

Alla inlägg den 4 september 2012

Av blajblaj - 4 september 2012 19:31

Jag har lite ångest för jobbet. Jag vet att jag inte ska ha det men, det e så svårt ibland. Det e liksom som att dom punkterar mina däck, och nu måste jag ta mig fram resten av veckan på bara fälgarna. Trist som helvete. Och gasar jag på kommer det slå gnistor men och jag tar det långsamt kommer jag krevera.. Hehe.. Huuu. Tråkig liknelse, men sann.


Idag var det så mycket neggovibbar att jag tillslut gjorde ett statement: satt fingrarna i öronen och sa lalalalala högt samtidigt som jag demonstrativt gick därifrån. Det skapade en sitution mellan mig och den spanska bögen. Han blev cepestött och ignorerade mig resten av dagen, gick utan att äta lunch och betedde sig allmänt som en 14:åring. Usch. Hans dåliga sida e verkligen dålig. Just ja, han snackade skit om mig med kufen oxå, så han var oxå på sitt allra värsta mot mig idag. Hrmf.


Sen ringde jag mormor. Och hon visade sig från sitt sämsta. Usch.


Men sen kom jag hem, och då blev det bra:isch. Bättre:isch i alla fall. Hahahah,P är så underbart nördig och jag gillar´t!! Jag gillar´t som FAN.


Nu sitter jag och väntar på att toan ska bli ledig så jag kan få duscha. Imorrn har jag i alla fall lite sovmorgon. Men herrejävlar vad det kommer vara tunga dagar på jobbet resten av veckan. Hu. SKa läsa lite Mia tror jag. Och ta mig fan, komma igång med bra-boken. SKa skriva värje kväll. Kommer ihåg att det funkade bra sist.


ÄNTLIGEN    Gonatt och sov gott 

Av blajblaj - 4 september 2012 05:08

Vet inte vad som hände, men vaken har jag i alla fall varit. Slumrade lite sen 3, men ja, har huvudvärk och känner mig allmänt trött nu. Hehhe, men men, det kunde varit värre... Hehe.


Det slog mig precis att jag har blivit riktigt jävla dålig på att lägga ut bilder. Ska försöka bli bättre på det.   


Ashc jag har blivit jävligt dålig på bloggandet överlag.


Ajö.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards