blajblaj

Alla inlägg den 25 september 2012

Av blajblaj - 25 september 2012 20:40

Jag är förundrad och lite rädd. Människor är underliga. Märkliga. Konstiga och ganska obehagliga. Självklart finns det e hel del där ute som jag älskar över allt annat, men det e nog mer att vi har samma konstigheter för oss, så jag liksom inte reagerar på det. Märkligt...    


Idag har jag kört "julinspirerad lunchbuffé" på jobbet. Helt underbart och även om jag har varit svettig som satan, sprungit rätt så mycket och haft häcken full, har jag i alla fall bara haft mig själv att bry mig om. Huuu va det va kaos på golvet. Spanjoren blev så arg på snärtan att det ta mig fan slog gnistor. Heheheh, jag e bara glad att dom får se vad jag pratade om med den där kvällsbeställningen när han tappade det totalt. Jag ska göra jul nästan hela veckan. Jag är så jävla nöjd.   


P är hos sin syster, så jag är ensam hemma. Det e första gången sen han flyttade in och jag måste säga att det känns mest konstigt. Lite skönt. Lite oskönt och som sagt, mest konstigt. Hehehhe. Va fort man vänjer sig asså.


Och till helgen väntar Karlstad och 20-årsjubileum. Kan inte bli annat än fantastiskt. Och nu såg jag att dom söker tågvärdar till Karlstad .. Hrfm. 


Nu ska jag dusha, och sen slänga mig i soffan tror jag...


Gonatt 

Av blajblaj - 25 september 2012 08:38

Det e för mycket folk! Jag står inte ut...

Av blajblaj - 25 september 2012 07:04

Tisdagar e visserligen hatdagen, men jag tror inte att just den här tisdan kommer bli så farlig faktiskt. Jag vaknade relativt utvilad 4 minuter innan klockan ringde och det känns som om jag har sovit hela natten. Det e nice. 


P åker till Karlstad redan på torsdag, så det betyder 1 natt isär... Heeheeh, larvigt, jag vet, men det kommer bli tråkigt. Man vänjer sig fort med att vara 2 i sängen, hahah!   


Köpte lite skit från Ellos igår, bland annat springbyxor. Jag har tänkt köpa såna jättelänge, men varje gång jag har gått i affärer har jag antingen glömt bort det, eller varit för snål. Så nu tog jag billigaste möjliga och det e ju bara hoppas att dom funkar...    


Jag har stängningspass idag, men ska åka in en halvtimme tidigare. Har ju ett julbord att ta hand om   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards