blajblaj

Alla inlägg den 7 september 2012

Av blajblaj - 7 september 2012 21:42

Just nu är glassmaskinen igång. Det blir blåbär, daim- & jappglass. Förhoppningsvis gott. Heheheh, men man vet aldrig.   


Helgen är här. Fy fan va skönt. N var sjuk idag igen, och det gjorde att your´s truly fick slita röv. Igen. Jag fick såklart inte vara i bistron, som jag trodde att jag skulle vara, utan fick ta golvet med allt vad det innebär. Huuu. Med Spanska bögen. Som är JÄTTElat. Har jag upptäckt. Och har ont överallt. Och snackar skit om allt. Herregud. Men dagen gick.   


Och nu ÄR det helg.


Har inte gjort nåt av det jag skrev imorse heller. Jag borde åtminstone ha kommit på en plan, men det har jag inte. Gaaanska värdelös. Men det e iksom inte läge. Jag får helt enkelt ta det som det kommer. Jag vill sticka klart min socka oxå. OCh så vill jag fixa klart paketet. Och så MÅSTE jag ta itu med mormor. Hrmf. Och så ville P gå på museum och jag menar, som jag har LÄNGTAT efter nån som vill gå på museum med mig! Så det måste det ju bli. Huuu, hur ska allt detta hinnas? Inte vet jag.


Och jag måste duscha oxå. Hur kan nåt som e så skönt vara så jobbigt att ta sig för? Va? Jag fattar inte. När man väl är där vill man ju inte gå ut. Men att ta sig dit e som att bestiga mount everest    Fantastisk bild va? MMmm, där tänker jag stå nån gång. Så det så.   


Och nu e glassen alldeles strax klar. Mmmmm.... Gonatt.



Av blajblaj - 7 september 2012 08:14

Om du vill få fnissa till lite, för att du e lite lessen eller ja, bara vill fnissa lite så tänker jag rekomendera att du lyssnar på den här låten. Du kanske inte tycker Pink e det häftigaste som finns men det du behöver är att spola fram till PRECIS i slutet! Dessutom e videon ganska underhållande.Enjoy:

Av blajblaj - 7 september 2012 07:27

Det e fredag och idag tänker jag inte låta något dra ner mig. Det kan jag lova. Och yey, kufen kommer inte jobba fredagar längre, från och med idag. Så jävla cepeskönt. En dags dispans från suckar, neggovibbar och KLAG. Nu gäller det bara att få N och spanska bögen lite mindre benägna att snacka skit. Meeen, jag kan som sagt gå därifrån. Och sluta lyssna och inte ge någon som helst respons. Då slutar dom nog tillslut? Jo...   


Ok... Inför helgen:


1. Handla: kaffe, mjölk, toapapper, bröd(?) grädde och citron.

2. Fixa paket och skicka iväg

3. Prata med pappa om tändstiftet till klippon

4. Fundera ut en plan, känns som några måsten under helgen.


Låter inte som nåt alltför överdrivet jobbigt. Heheheh.


Nu ere dags att smita ner till tåget.


Åhh vad skulle jag inte göra för att få krypa ner hos P i sängen igen!   Hehehehe!!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards