blajblaj

Alla inlägg den 17 september 2012

Av blajblaj - 17 september 2012 19:27

Bing... OCh Frank. Jag älskar dom. Alltså, när jag lyssnar på den här typen av musik så är det nåt som händer i mina öron, det är som fyrverkier fast mjukt och fint. Och det är som.. Som... Jag hittar inte ord...  Men det e lite så här:   Lite så.. Tänker jag. Mmmmm... Och herregud. Kan man idag, älska sina damer eller män som dessa två gjorde då?? Jag tror det inte. Jag vet inte om det är att föredra heller, men ja. Det händer nåt när jag hör det i alla fall. Jag är så jävla glad att jag kan uppskatta så mycket olika musik. Jävligt glad.


Nu ska jag laga mat tror jag. Sen blir det dusch och sen sängen. Mmm. För sådant är livet. I övrigt var det en bra måndag. Hehehh.  

Av blajblaj - 17 september 2012 07:50

Måndag igen. Vart fan tar helgerna vägen? Dom e alldeles för korta. Men jag tror jag vet. Fredagskvällen är boven i dramat. Man kommer hem, man e cepetrött, man lagar mat och så somnar man i soffan halv elva. Då har ju liksom redan lördan börjat. Och på den vägen går det. Fort som fan.   


Spelar dock ingen roll. Nu ere måndag och det e lika bra att gilla läget. Måste fixa biljetter till Karlstad, ingen direkt brådis egentligen men va fan. Nästnästa helg smäller det. Fy fasiken va det kommer bli bra. Oj, måste fixa ledigt däremot. Woop.   


Idag har jag stängning. Inte det roligaste men. Ja. Vad ska man göra. Va duktig och skickade efter pappar på att plugga distans nu. Herregud, jag trodde jag hade gjort det för nån vecka sen, men eftersom det inte har kommit, så... Ja så har jag inte gjort det helt enkelt. Heheh..


Kollar in konstfacks sida ang. lärarutbildningen och det e ta mig fan OMÖJLIGT att hitta info om när var och hur dom släpper arbetsproverna! Det stör mig. Jaja. Jag vet att det brukar vara tidigare än, säg Beckmans så jag får väl hålla utkik i dec/jan. Nervigt.


Ok. Mot jobb.



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards