blajblaj

Alla inlägg den 24 september 2012

Av blajblaj - 24 september 2012 22:39

Det va lagom skönt. Satt som ett riktigt mos och nickade med huvvet. Sen fick jag ett ceperyck i armen och som tur var hade jag inte nån granne just då.  


Har fått hem lite Andrew Sisters, vilket är jävligt nice. Det känns nästan som om man har nåt typ av Mad Men soundtrack runt sig när man lyssnar på´t. Mmmm. Mys. Dessutom är det lite likt julmusik det oxå. Hahahah.   



Förutom att jag e trött för att jag gick upp kl 4 så var det en riktigt bra dag. Det va nästan kul till och med. Länge sen det inträffade. Imorrn, blir nog värre. Men va fan, ingen idé att grina över det nu. Heheheh... 



Nu ska jag gå o lägga mig.

Av blajblaj - 24 september 2012 05:28

Det e tidigt på morgonen, man e på väg till tåget. Man hamnar bakom ett par som går lite för sakta. Man kommer för nära och man ärker att dom sneglar bakåt lite stressade. Man tar en genväg så man hamnar 2 steg framför. Man gör exakt likadant tillbaka fast lite mer. Det e ju faktiskt 2 mot 1. Haha

Av blajblaj - 24 september 2012 04:24

Ja, det har varit helg. Och jag har haft helg helt enkelt.


Fredag spenderades ganska gladeligen hemma hos vår kallskänka, på en sån, vad jobet kallar "hemma hos". Trevligt som attan, men jag va hemma 23.30 tack vare en snabb taxitur från slussen. Jo för jag missade ju såklart tåget med 4 minuter   P var fortfarande vaken så det blev lite film och godismys innan sängen.


På lördagen ringde klockan 8.00, dels för att jag måste ta mina piller då och dels för att jag har lovat mig själv att INTE sova bort fler lördagar. Denna lördagen var det dessuotm städdag ute på landet. Eftersom biljäveln fick slut på batteri, fick vi syster med fru att komma med starthjälp. Vi kom ut en timme sena, plockade lite skräp och sen åkte vi hem. Hahah. Ganska värdelösa på det där med att ta vårt ansvar, helt enkelt... Men men, det va många som inte ens va där, man får väl se det så. Lördagkväll käkade vi god mat och kollade film, Trailor Park Boys. Så jävla roligt.     Hett tips för dom som gillar oseriös, white trash, knarkhumor. Hahahaha... Ta serien först och filmerna sen.. 


Söndagen gick först i vilans tecken. Jag sov till halv tio och sen blev det lite pyssel. Håller på med ett par vantar som kommer bli cepefina. Sen blev det lite rensning, lite städning och lite matlagning. Och så Twin Peaks. Helgen har varit så skön. Jag vill verkligen inte att den ska vara över och jag vill verkligen inte att just DENNA vecka ska börja. Vi har så sjukt mycket på jobbet, hela veckan, så att ehh... Nä jag vill inte tänka på´t.    Åke rin en halvtimme tidigare idag och resten av veckan, får vi se. Huuu.


Wish me luck! Hej då.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards