blajblaj

Alla inlägg den 2 mars 2015

Av blajblaj - 2 mars 2015 07:59

Åh vilken fantastisk helg vi har haft. Så mycket musik, så mycket glada vänner med tillhörande skratt och så jävla trevligt! Personligen var höjdpunkten Mongolian BBQ med Stina, Lisa, Mats, Henrik jag och Peter. MUMS. Maten var supergod, sällskapet ännu bättre, och det var liksom... Ja, jag kan inte riktigt förklarara. MEn som nykter är ju alltid ett sånt häng att föredra. Framför krogen vill säga... Där det liksom är.. Hur ska jag säga. Fylla. Hahahah. Inget fel med det, för dom som är det, men två kvällar i rad är lite magstarkt för lilla mig. Dessutom är jag på ett sånt jäkla dåligt ställe mentalt, självkänslemässigt, och det försvårar ju det sociala med hästlängder. Jag är dock relativt duktig på att tänka bort, och fake it så det syns nog inte. Heheh. Konstigt det där... Varför skulle det göra nåt om det syntes då? Jag ä så kass på det där, men jag är iaf liiiite medveten och det är en liten sväng i rätt riktning. Eller?  Hur som helst var helgen fantastisk. Jag har vår i magen... Enda tråket är att jag missade Fårfestivalen i Kil, som var nu i helgen. Jag hade ju kunnat ta bilen och åkt dit på lördagen: efter den snabba shoppingturen med Stina, Lisa och Henrik, när P ändå var hos sin kompis och spelade magic, och jag bara låg i hotellsängen och stickade, men jag glömde helt enkelt bort det! Synd som fan. Hade nog kunnat hitta massa roliga får/ullsaker. Mums... Det får blir nästa år istället...


Idag vigs åt peer-reading = jag ska läsa en kurskamrats uppsats och hen ska läsa min. Sen ska vi ses heldag på torsdag och då hjälpa varandra med kritik och annat smått och gott. Det kommer nog ble dretbra. Det verkar dock inte resten av klassen tycka. ALLA verkar vilja skriva uppsatsen sista dagen, och vara nervös och skicka den försent etc, så det är typ ingen som har skrivit nåt till idag. Jag fick ungefär 30 meningar i den uppsatsen jag ska läsa. Hela uppsatsen ska vara på minst 10 sidor (!). Jag har skrivit typ 30 meningar nu, i detta inlägg!? Och det kan man knappast kalla B-uppsats, va? Mmm.. MEn det kommer bli bra. Jag får försöka hitta massa saker att tipsa henne om, typ forskning och kurslitteratur och så... Det blir bra.


Har hunnit hjälpa mormor också, körde ner henne till affären och fixade lite grejsamojs, och det blev hon nog glad för. Det e skönt att kunna hjälpa till även om jag är arg på henne allt som oftast! Hahah, det är väl så det ska va... Kanske?


Vill bara lägga mig i soffan (som vanligt) och typ pilla mig i naveln. Det kanske blir så...  Hej då

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards