blajblaj

Alla inlägg den 30 mars 2015

Av blajblaj - 30 mars 2015 07:27

Det har varit helg. Det har faktiskt skett saker... Men jag börjar från början, insåg att jag aldrig bloggade i fredags så...: Fredagen bjöd som bekant på redovisning, och det gick alldeles utmärkt. Det belv såklart lite underlig stämmning och det KAAAN ju ha att göra med att jag mötte T på tunnelbaneperongen på morognen. Jag orkade inte vara trevlig och bara: hej. Nje. Ja. Nje, Ja - som svar på sånt därnt jävla småprat man tydligen SKA ha på tunnelbanan? Men efter ett par minuter kände jag bara: nä, skit samma. Och så började med att säga: åh jag är så trött på den här kursen, det är verkligen skönt att den snart är över... Hon mumlade nåt till svar och jag fortsatte: det har ju varit väldigt spänt i gruppen och speciellt mellan dig och mig den sista tiden och ....... så förklarade, påpekade och berättade jag hur jag kännt det iaf de senaste dagarna. När jag sa att hon KONSTANT avbryter mig, avbröt hon mig och bara: men åhh förlåååt, jag gör så, jag vet det och jag måste jobba på det, FÖRLÅT... Men jag sa: du behöver inte säga förlåt, jag vill bara rensa luften. Och så pratade vi ända fram till skolan och efter det var det mycket bättre. SÅKLART. SÅnt här ska man ta mig fan alltid ta upp. Direkt. Men, ja, det är svårt. Men det finns ju aldrig nåt "bra" tillfälle, så vad jag har lärt mig är första bästa egentid ett bra tillfälle... Heheh sidospår. Hur som helst, hon förklarade att dom hade gått ifrån mig med att E hade hört mig säga hej då och som T sa, du verkar ju vilja gå ensam ibland och... Och helt ärligt, jag kan inte veta om jag sa det eller inte men jag VET att jag har sagt, i klassen i nåt/nåra andra sammanhang: asså, en vill ju allra helst gå själv. Eller? Heheh... Så det misstaget går jag med på. Dessutom måste jag ta med i beräkningen att jag inte mår toppen just nu, och att det påverkar hur jag uppfattar saker och ting. Men, nu känns det iaf bättre. Jag kommer inte säka upp den konstellationen i grupp igen, men skule vi hamna där av andra orsaker kommer jag inte oroa mig. Allt löser sig. Nu är kursen iaf slut och det är awesome.


På lördagen gick vi på museum och hann faktiskt med två stycken. Sjöhistoriska och Tekniska. Det förstnämnda var gratis och gasnka litet. Har aldrig varit där tidigare så det va kul. Men tekniska va svindyrt och inte jättebra. Det va helt ok, men ja.. Inte jättebra. Inte värt 150 kr /pp !!! Nästa gång vi drar på museumsfärd blir det medeltidsmuseet, det är grejer det. Mums.


Söndagen spenderade jag på Siggesta gård. Jag jobbade från 11-15 och ja.. Det va precis som vanligt. Jag vantrivdes, fast allt trvides. Kan inte förklarara så bra... Hatar restaurang, gillar tryggheten i något inlärt som går bara på rutin. Det kändes lite awkward med hon som skulle lära upp mig, hon gick nämligen iväg och gjorde annat ca hela tiden jag var där, så... Ja. Men jag fick träffa min gamla köksmästare från den sista tiden på SJ och jag fick stora kramen och det va supernice att snacka lite skit med honom. Han har varit där och styrt upp och det verkar han ha gjort bra.   Min älskade N (från samma jobb) snackade jag med av en slump kvällen innan på instagarm, skulle ha kommit och ätit, nåt hon bestämt med kökmästarn, men fick förhinder, så henne såg jag inte till och det va tråkigt. Hade varit så kul att ses!   


NU ska jag göra mig iordning och sen dra på VFU. Yey!   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards