blajblaj

Alla inlägg den 10 mars 2015

Av blajblaj - 10 mars 2015 13:04

Det finns, INGEN, chans i hela jävla helvetet att jag får det här jobbet. Alltså. Jag vet inte ens vart jag ska börja... Hur många fel jag gjorde eller hur många fel saker jag sa? Hmmm... Svårt val, svårt val. Heheh... Skitisamma. Jag vetefan om jag skulle palla jobba en hel sommar där i alla fall. Ett jobb e ett jobb, fast jag menar... Jag tror jag kommer ha magont och prestationsångest varje dag på det här stället. Inte värt att nämna namnet och jag tror jag ska ta bort det från gårdagens inlägg (?!)  Det var liksom en sån där intervju där en bara känner att: jag är ta mig fan inte rätt person. PUNKT. Och att alla andra passade sjukt mycket bättre, svarade sjukt mycket bättre saker, och var helt enkelt jävligt mer awesome än mig. På DET HÄR jobbet alltså. Jag kan andra saker. Jag är inte ute efter att folk nu ska peppa mig och säga: joooo, du va säkert JÄTTEBRAAAA, och hujeda mig, du kommer visst få jobbet, etc. Nä, alltså, jag är helt, eller nja nästan helt 100% säker, sägg 99% då bara för att, men det här jobbet får jag INTE. Och tror inte jag vill ha det heller. Så nog om det.


Fick dessvärre svar från Skansen igår, och jag gick inte vidare där heller... Jävligt synd och jag är jätteledsen för det men nu får jag väl hoppas på Siggesta antar jag. Eller, ja... Söka fler jobb, kanske. Haha... Det ordnar sig.


Ska sätta mig med lite kurslitteratur nu. MÅSTE få in nåt vettigt i uppsatsen, och inte bara mitt eget dravel. Så önska mig lycka till och så ba.. KÖÖÖR VI! Wooohooo! (Så va det på intervjun, och vi skulle kalla oss artister. Tänkte bara ni skulle få veta det.) Hej då.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards