blajblaj

Alla inlägg den 6 mars 2015

Av blajblaj - 6 mars 2015 10:19

Jag ska träffa upp D från klassen och vi ska gå på Liljevalchs och kolla årets vårsalong. Har inte varit där på en herrans  massa år så det ska bli kul. Egentligen är jag sjukt trött men, ja, jag får fejka bort det. Kan ju för fan inte sova mer nu. Hann åka iväg och plaska lite imorse också, det va skönt och jag fick ytterligare en ny vän. De gamla damerna som simmar på näcken är så sjukt trevliga, och glada. Det är verkligen kul att snacka med dom. Jag vill bli kompis med dom på riktigt... Hmm... Heheh..


Igår gick helt ok, förutom en så AWEKWARD grej med den som skulle opponera på mig. Personen visste inte riktigt hur opponering går till så hen typ läste upp hela min uppsats. ( opponering går till så att opponenten berättar en sammanfattning på den uppsats den har läst och sen ger feedback till respondenten som liksom tar till sig/försvarar sig/förklarar sig, etc ) Tillslut fick min lärare bryta av och säga: du behöver inte läsa allt. En sammanfatning går bra, varvid personen svarar: men, eh, den är så bra, jag vill läsa upp hela. Jag visste inte vad jag skulle svara, för det var så uppenbart ett sätt att rädda sig själv, men samtidigt ville jag inte vara brutal så jag typ: ehh tack. Heheh... Sen frågade jag om hon hade några funderingar eller frågor eller bara nån feedback överhuvudtaget, men nä. Inget sånt. ????? Ja ja.. Jag fick det från våra lärare istället. SÅ det funkade ju bra. Dessutom hade jag förberett mig sjukt bra på den jag hade läst så jag fick kredd från lärarna även där. Mums.


Det skulle tydligen ha snöat idag, men det gör det såklart inte. Det regnar. Tack meteorologi, för dina korrekta sianden om vädret. Blach. Tur att en har ett paraply. Jag köpte det för 1,70 £ på primark och det håller fortfarande! Jag får ju vara väldigt bestämd och styra det med en fast hand men som sagt, det funkar fortafarande! Woohoo!


Nu ska jag borsta tänderna och så lyssna lite på bok och sticka ett par varv på mina senaste vantar. Som blir för små, men va fan. Så går det när en snålar på garnet. ( Skulle ha köpt 3 av varje! Hrmf! ) Nån med små händer som vill ha ett par fräsigt lila ullvantar? Bara att hojta till så löser vi det. Ajöss! 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards