blajblaj

Alla inlägg den 4 mars 2015

Av blajblaj - 4 mars 2015 07:28

Jag ska läsa en massa till uppsatsen, och så ska jag bada, och så ska jag förbereda mig för imorgon då vi ska ha "arbetsstation" med Peer-reading. Det kommer nog bli toppen. Men ja, min kursare hade ju inte skrivit så mycket så det blir ju lagom svårt att komma fram till nåt... Men, men. Det blir bra. 


Men jag har lite bekymmer om hur jag ska ordna den här dagen.. Ska jag bada nu direkt på morgonen, eller ska jag sätta igång med pluggandet? Jag har nästan hunnit färdigt med förberedleserna inför imorrn, så det är egentligen ingen superbrådska. Dessutom gick P till jobbet imorse så jag kan ta bilen till badet och det vinner jag ju en timme på. Missar promenaden dock, men det är ju skitisamma. Men ja, det kanske är bra att starta dagen med lite bad? Typ klämma i mig en avocado och sen åka. Jag har verkligen blivit som min mamma! Hahaha, kan inte äta på morgonen, relativt lat och lite tjock. Jag älskar min mamma, det var inte elakt menat men ja.. Hahah, jag är ju likadan! Läste en artikel nångång, nånstans om att en ( döttrar ) blir som sin mamma när en fyller 32.. Hahah, så ja. Då skedde det förra året. Och det stämmer kanske?


Och hela morgonrutinen är lite off, systern är på affärsresa i sydSverige och det gör at vi inte har vårt dagliga morgonsamtal, vilket stäler till det. Det finns ju alltid så mycket att berätta och säger jag det inte direkt (alltså på morgonen) så glömmer jag. Hahah, värdelös som få.  


Nä men det e lika bra att starta igång. Mormor ville att jag skulle fixa lite grejs till henne också men vi får se om jag hinner... Det va inge viktiga saker så hon kan gott vänta.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards