blajblaj

Alla inlägg under mars 2016

Av blajblaj - 24 mars 2016 06:38

Sov på soffan inatt. Eller sov? Slumrade och vaknade, somnade, vaknade, slumrade.. Tills jag vaknade nu. Fick mess från nya chefen också, hon undrade om jag kunde ta frukost både lör söndag... Har ju redan tackat ja till extra tim på lördag kväll och ja.. Nä jag vet inte. Ska ringa henne idag och berätta att jag är sjuk och kanske försöka deala till mig att inte jobba fredag alls utan bara lör-mån... Behöver minst 2 dagar till att vila på. Är helt sänkt. Det har inte blivit ett dugg bättre, snarare sämre... Halsen är det värsta men nu har jag också tappat smak och lukt... ? Och är heeeelt täppt. Och tycker sååå synd om mig. Hehe...

Ska få skjuts ut på landet av syster idag. Det blir bra. Om jag orkar. Fast jag kan lika gärna ligga där som här... Lite kallare bara. Asch det löser sig.

Kom precis på att jag har en läkartid idag kl 8.15 För min jobbiga acne. Har äntligen fått tummen ur arslet och ska gå och ta itu med det. Tror jag kommer få antibiotika vilket kanske hjälper på förkylningen i samma veva?? Hehe tänkte inte på det. Hoppas hoppas. Eller så måste jag vänta tills jag är frisk? Låter mer troligt. Hrmf.

Åååhhh jag vill ta nässpray men jag borde inte! Men det är ju så ljuvligt... ? En treo och nässpray mmmmmmmmmmmmm... Ska köpa mer förkylningsgrejer när jag ändå är i centrum. Hoppas apoteket hinner öppna. Annars finns ju det mesta på Ica. Det är bara dyrare... Tror jag. Har inte kollat faktiskt... Hmmm.

Av blajblaj - 23 mars 2016 07:33

Det är sååååå synd om mig!!! Halsen gör så jävla ont. Det känns inte som att något hjälper. Och så får jag riktigt obehagliga hostattacker där jag verkligen inte får någon luft. Min förståelse för mormor blir dock högre. Huuu, det är så läskigt, när hela halsen är igenslemmad och en försöker hosta men det liksom, går inte. Och så typ dras det ner i luftstrupen när en försöker få luft!?! Fy fan. Jag hatar det här. 


Ska ta hem lite filmer nu och så bara, försöka sova bort den här dagen. Och så morgondagen så gott det går. Få väl åka ut landet så sent som möjligt och hoppas på att bli frisk innan dess. Känns inte jättebra att ligga i kall husvagn när en är så här sjuk... Men, men. Jag har inte direkt nåt val. 


Nu, soffan... 

Av blajblaj - 22 mars 2016 16:41

Det är så jävla synd om mig!!! Gaaahhh.. Fattar inte att jag måste ligga sjuk nu och sen vara tvungen att jobba 4 dagar i sträck. ? Håller på att överdosera halstabletter och grönt te. Försöker ligga i soffan och kolla serier. Det går ok. Förutom snoret, det extrema halsontet, hostan och slemmet. Buuhuu... Har dessutom slösat bort alla tårar så jag kan inre ens gråta i min ensamhet... ?

MEN, jag, liksom flera jag känner verkar få en halv förmögenhet tillbaka på skatten. Syster får 16, D får nästan 15 och jag själv får 11... TUSEN alltså. Helt sinnes! Det hjälper ju på sommarbudgeten om jag säger så. Är inte så nervös inför min ekonomi längre. Det löser sig liksom alltid. Oj, JINX på den... Hehe. Nä nu ska jag fortsätta dö den långsamma förkylningsdöden. Gråt för mig på begravningen.

Av blajblaj - 22 mars 2016 07:41

Går att ses som fredag. För vi har redovisning och sen nada mas. Visserligen ska prefekten komma till klassen och prata, troligtvis pågrund av incidenten i onsdags men säkert också för att folk har klagat. Norskan som hade utbytesår hos oss har tydligen tyckt att vi är elaka och ja, jag vet inte. Självklart ska ingen må dåligt i skolan. Vi behöver prata om de här sakerna, men jag vet inte om det är rätt tillfälle just idag. Jag vet inte. Men har litet hopp om att det kommer något gott ur detta. Huvva.


Halsen dödar mig på riktigt. Det gör så fruktansvärt on, jag hostar och har hostat sönder mig under natten. Vaknade flera gånger av den och idag är jag så seg... Fick dessutom ett sms från nya chefen kl 22.13 där hon frågar om jag kan jobba till 18 på lördagen, vilket jag kan, men hon skriver inget om varför. Bara att de är i stort behov att uttöka mina timmar till18.00 Heeh. Ja, vad ska jag säga? Bara det att hon skickar ett sms kl 22.13 tycker jag är fel. Men men... Det är personkemi det här, och den är sned. Jag får försöka tänka bort det.    Nä måste göra mig iordning det sista. Önska mig lycka till inför idag. Hrfm!  AJö  

Av blajblaj - 21 mars 2016 19:34

Det känns som jag är tillbaka i det där mörka, ledsamma... Känner mig så jävla sorgsen. Och ledsen. Och bara... Dum. Så jävla dum som trodde vi hade nåt. Det vara bara jag som hade. Han hade aldrig nåt. Jag känner mig som urvriden jävla trasa. Så less på att vara ledsen.


Har sjukt ont i halsen och är jättehostig. Det kanske hjälper till på den här jävla skitkänslan jag har i magen. FÖrsöker tänka positivt men det tar emot... Ska försöka tänka: Snart bor jag ute på landet och allt kommer bli lite bättre... FÖr det kommer bli bättre. Det är bara vissa moment och situationer och tillfällen jag måste genom. Det kommer säkert bli lite ledsamt att åka till Danmark i sommar. Och inte vet jag, när jag måste fixa med båtklubben, kommer också säkert suga.  


Förresten har gården ordnat lönespec på app. Aj lav it. Får dessutom mycket mer än jag trodde jag skulle få. Undrar om dom dragit rätt skatt? Skit samma. Nästa års problem. Vill verkligen inte gå till skolan imorrn. Incidenten ska talas om och jag... Vet inte hur det kommer gå. Har typ ångest. Det hjälper kanske också till att jag är så nere... Nä, men alltså.. Nä.


Nu ska jag ta ett bad. Önska mig frisk.    

Av blajblaj - 21 mars 2016 17:01

Efter min och P:s sms konversation under helgen, som slutade med att jag skrev: "jag vet inte hur du ska göra. Jag är trött på att du fortsätter tycka att jag ska fixa allt. Lös problemet." Och hans svar: "Du har dessvärre rätt, förlåt." Så var jag nu här hemma, i köket. Fixar, donar och packar och då hör jag hur brevlådan öppnas. Jag tittar ut och ser hans ben och fötter snabbt som attan gå uppför trappen... Först bara... Ledsen. Sen likgiltig. Sen jätteledsen... Och nu, likgiltig igen. Så jävla underligt. Men problemet är löst. Det ska inte förnekas.

Av blajblaj - 21 mars 2016 07:42

Har nästan tappat rösten. Det gör ont som fan och hostan är helt vidrig. Men, men. Inget att göra åt. Tror denna vecka blir lugn. Vi ska riva utställningen idag och sen ska vi ha utvärdering/redovisning imorgon. Sen står det utställningsarbete ons och tors på schemat men det måste ju vara lögn. Den är ju liksom färdig och förbi. Så förhoppningsvis får jag vila de dagarna, och kan åka ut till landet i lagom tid på torsdag, och få med mig mat hemifrån, så jag slipper köpa. Det vore det bästa. Sen blir det jobb i 4 dagar. Dessvärre med nya chefen. Hrmf. Är inte nöjd. Fast skit samma. Inget att ta ut i förskott.


Min kära syster fyller 37 år idag. Fantastiskt va fort tiden går. Men det är ju ta mig fan för att vi inte lever i nuet. Hmm.. Ja, och själv blir jag 35. Det är sjukt om något. Känner mig inte alls så gammal. Inte alls.


Måste söka slöjdutbildningen också! Har skrivit en komihåglapp men det verkar som jag ignorerar den. Hehe... Får ta tag i det ikväll. Hann faktiskt flytta en hel del under helgen. Har ju varit helt slut både mentalt och fysiskt så att det blev så mycket gjort som det blev är imponerande.


Tycker det är svinjobbigt att ha haft kontakt med P. Jag komer likosm inte över det. Jag är helt krossad. Jag vet att livet går vidare, och jag vill att det ska det, men alltså. Nä. Jag kan inte förklara... Är så trött på att vara ledsen nu. Vill bara att allt ska vara klart. Att jag ska vara klar. Men det blir jag kanske aldrig?


Ok, nog om det, dags att dra och lämna hyrbilen och sen mot skolan. Wish me luck! Ajö   

Av blajblaj - 18 mars 2016 08:22

Inlägget fanns!!!! Wooohooo!! DUbbla budkskap! 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards