blajblaj

Alla inlägg under mars 2016

Av blajblaj - 5 mars 2016 08:13

Jag har inte diskat på hela veckan. Och så kommer pappa med kartonger när han vaknat. Det är väl ungeför det den här dagen ska gå ut på. Först diska sen packa. Känner mig låg som fan. Nattens ledsamhet är inte borta. Jag har känt det hela tiden men inatt var det värre, känslan av att mitt liv har tagits ifrån mig. Att allt jag hade är borta. Att jag måste bygga upp nåt HELT NYTT. Och mitt i gråten, samtidigt som jag försökte borsta tänderna, så såg jag alla mina grå hårstran, på riktigt, i badrumsspegeln, och kände att jag är för gammal för det. Jag orkar inte bygga upp något helt nytt. Vet att det är så här när jag är låg, och att det kommer gå över det med, men... Ja. När jag är låg är jag låg...


Om två dagar har det gått fyra månader. Det känns bättre samtidigt som det känns värre. Jag får väl försöka acceptera att det här blir en gråthelg. Jag har ju soffan till tröst iaf. 


Ska försöka hitta lite bra filmer. Blev inspirerad igår. Jag ta mig fan älskar film. 





Av blajblaj - 4 mars 2016 23:08

Tänk att det är dom allra minsta saker som gör allra mest ont. Men det är så det är och det får jag vänja mig vid. Det är inte kul, men det är sant. Ingenting kan bli som det var och det gör så jävla ont. Det kommer något bättre för mig. Det är jag säker på. Jag måste bara släppa kontrollen och lita på magkänslan. Jag kanske gråter ikväll men det kommer kännas bättre imorrn...


Filmerna var jättebra. Skruvade och läskiga på ett realistiskt sätt. På väg hem var det nån jävla full man i ett sällskap som vägrade flytta på sig på gatan, han typ låtsades inte se oss? Jag blev jätteirriterad och 5 sek senare hittade jag 200 kr. Jag utgår från att dom var hans och sa: "tack Karma" och delade systerligt med D.


Nu ska jag lägga mig och imorrn ska jag packa. Och så SKA jag tänka framåt. Det blir som det är tänkt. Godnatt. 



Av blajblaj - 4 mars 2016 07:50

Hade skrivit massor, blev utloggad och nu hinner jag inte skriva om! Hatar bloggplatsen ibland. 

Av blajblaj - 3 mars 2016 09:03

Idag är det sst (självstudietid) och jag har INGET att göra för skolan. Så jävla skönt. Så jag lovade såklart upp mig till mormor... Mycket dumt, men ja. Karma och allt det där. Jag hoppades att vi skulle få det avklarat nu på morgonen, men SÅKLART är det dåligt väder. Och när jag ringde upp tanten så ville hon inte att jag skulle handla ÅT henne som jag trodde, utan istället vill hon vänta till eftermiddagen och se om vädret blir bättre. Jag fattar, hon vill ut, hon är trött på att bara sitta hemma, och nu börjar hon bli lite mer frisk. Men det känns nästan oansvarigt av mig att ta med henne ut, av just den anledningen. Men, men.. Hon vill ju, och det är kanske bättre för hennes hälsa att hon får som hon vill? Vet inte... Hur som, så får jag vänta till eftermiddagen med handlingen. Hade behövt handla lite åt mig själv också men, ja, det är ingen kris så jag kan vänta till helgen. 


Helgen som innebär packning. Mmmm. Hoppas jag, det hänger ju på att pappa kommer med kartonger och han har ju en förmåga att bara inte orka åka iväg i tid och otid. Men ja. DÅ åker jag dit och hämtar dom! Hrmf. 


Försöker sälja en klocka och min spikmatta på tradera. Det går sådär. Inga bud än, men det kan ju ändras. Den har bara legat ute tåv dagar och avlsutas på söndag så än finns det hopp. Behöver bli av med så mycket saker, men problemet är att ingen vill ha det! 


Har gruppintervjun på reseföretaget på tis nästa vecka. Fy fan va gärna jag vill ha det jobbet. Jag vet att jag tjatar men, JAG VILL!!!!!! Heheh..


SKickade in uppsägningen till elen igår. Kändes skönt. Fick ett mess av P senare på kvällen, där han skrev att gamla husvagnen var struken från mormor nu. Jag visste redan det, och borde kanske sagt det till honom, men jag har bara inte orkat. Det har varit så skönt att inte prata med honom, inte få hem hans post och inte ha honom i "närheten" mentalt. Skönt att bara få lite distans. Jag känner mig så mycket bättre nu. Inte bra. Men bättre. Gråter fortfarande lite då och då, men... Det är inget jag inte klarar av. Har inte kunnat svara på messet för jag vet inte hur jag ska bete mig. Är lite arg och irriterad men mest likgiltig. Och ja... Orkar liksom inte ge honom NÅGOT MER. Han har redan tagit för mycket... 


Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Planet Earth och sticka. Det blir en bra start på dagen. Ajöss

Av blajblaj - 2 mars 2016 08:09

Idag har vi halvdag på eftermiddagen. Jag och min partner A hade dock bestämt att ses innan och fixa lite med vårt lektionsupplägg. Men jag messade henne nu imorse och frågade om det inte var lite överkurs då vi ändå sagt att vi ska stanna efter lektionen i eftermiddag och göra det sista. Så nu hoppas jag hon svarar att det räcker med eftermiddagen och att vi kan ta "sovmorgon". Jag var inte hemma förrän 19.30 igår, men det var just för att vi satt kvar och skrev en LPP (lokal pedagogisk planering) som ingår i kursmomentet. Och vi snackade skit. VI har väldigt lika bakgrund och familjesituation och det känns verkligen som om vi kan bli vänner. Men... Ja, så sa ju för ett antal månader sen också och sen skar det sig lite iaf. Skit samma. VI funkar väldigt bra tillsammans i "grupp"arbete och det är ju det som räknas.


Igår var en bra men mycket underlig dag. Vi hade vårt SUS och det råder otroligt delade meningar om det är bra eller dåligt. Jag älskar det och tycker det är fantastiskt. Men vissa i klassen verkar fullkomligt hata det och har svårt att förstå och liksom... Anamma metoden. Jag fattar inte varför men.. Ja, alla är olika. Första gruppen ut var på morgonen och det gick bra ända tills slutet. Det var otydligt när lektionen slutade och när vi liksom skulle återgå till "oss själva" och prata om lektion ur didaktisk vinkel. T tog allt personligt, såklart, eftersom det är det hon gör. Och hon lyckades avbryta mig typ 3 gånger inför hela klassen när jag hade ordet. Jag har fortfarande MYCKET svårt för den människan. Sen hade vi lunch och sen var det D:s grupps tur. I hennes grupp ingick S (som var med här hemma hos mig i början veckan...) Allt gick bra och lektione var bra. Vi hade lite för lång rast, men det var inget som gjorde nåt. Det funkade liksom. Men under rasten började S klaga, mer och mer högljutt och verkade bli arg. Typ JÄTTEarg på hela SUS och konstfack och alla i klassen och... Ja. Allt. Sen skulle vi redovisa och då pratade vi, och det fölll lite platt för de i gruppen, själva lärarna, var liksom inte "där". S satt och suckade och visade med hela kroppen hur arg hon var och hur dåligt hon tyckte allt var, och D blev jätte negativt påverkade av det och deras tredje part sket i vilket. Extremt obehaglig och underlig reaktion från S. Den spred sig till hela klassrummet. Och när jag helt i slutet, efter alltihop försökte prata med S om vad som gått snett, så muttrade hon bara hetsigt och sprang sen iväg och smällde igen dörren efter sig. Och ja. Vad kan jag säga... Ibland blir det fel. Hoppas bara hon inte låter det bli något form av Vendetta där hon kommer hata oss alla för evig framtid. Vi fattade liksom inte vad som hände. Helt plötsligt var hon bara så jävla arg, och sen blev allt dåligt. Men det var bra tills dess. Jag tror problemet med båda lektionerna var, att båda valde högtryck, och att det är så enkla metoder att "lärarna" kände sig dumma när de skulle instruera oss andra. Men. Det spelar ju ingen roll. Det är ju det här vi lär oss av. Och det är liksom en safe miljö att göra bort sig i. Som istället för under VFU:n! Även om det är lätt att göra bort sig där med! Haha. Men jag pratade med D senare på kvällen och hon verkade ha kommit över det hela. Men... Ja. Vi får se hur det blir med S.


SKa åka in till lunch. Skönt. Men måste förbi mormor innan dess och lämna tvätten. Tydligen ska hon få en ny mdrass till sängen som går att höja och sänka! Äntligen. Men herregud va gammal hon håller på att bli. Det går lite för fort för mig. Men men. Livet. Hehe, och döden.    


Idag ska jag skicka in uppsägning av elavtalet. Det ska börja gälla från den sista april. Och så ska pappa komma med flyttkartonger nu till helgen, så jag kan börja packa lite smått. Mmm. Det blir bra. Jag ser fram emot att flytta ut på landet. Det gör jag faktiskt. Längtar efter att börja bygga min matträdgård. Jag ska odla massor: potatis, morötter, sallad i alla dess former, tänkte försöka mig på lite olika kålsorter, örter, blommor. Och så ska jag köpa bärbuskar och ringblommor. Och ett litet växthus i plast så jag kan testa tomater. Hhaha. Mm, stora planer. Vad det blir är en annan femma.


NU ska jag fixa mig iordning och sen åka till skolan och luncha med D. Det blir bra. Ajö   

Av blajblaj - 1 mars 2016 07:54

Blogga. Är så jävla trött. Nu, MOT SKOLAN. Ajöss

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards