blajblaj

Alla inlägg under februari 2016

Av blajblaj - 12 februari 2016 07:51

Jag ska åka in till skolan idag och vara duktig. Jag måste faktiskt, för vi har en "extra" uppgift som vi ska göra tre och tre och den ska redovisas på måndag. Och min grupp har inte pratat alls om det under veckan. Så idag måste vi komma på vad vi ska göra och sen bara skriva ihop det. Det blir bra. Sen tänker jag trycka och sen ska jag och Diana in till stan och gå på bio. Och så ska vi äta innan. Bra fredag. 


Ajö

Av blajblaj - 11 februari 2016 09:24

Vaknade med yrsel och illamående. Och då kom jag på att hade en likadan upplevelse förra kursen.. Det är så jäkla obehagligt med yrsel. Men jag tog en åksjuketablett och en berocca och har bänkat mig i soffan och glor på tv. Kommer antagligen somna för jag blir alltid lite trött av de här tabletterna.Det blir bra att sova bort skiten.

Men igår fick jag sjukt bra nyheter:

1: Fick svar från gården. Mitt ursprungliga mail hade ramlat mellan stolarna och dom vill jättegärna att jag jobbar kvar, både extra och till sommaren. Jag ska svara med sanningen idag, att jag har sökt andra jobb och gärna vill ha dom. Men att jag gärna jobbar så mycket som möjligt nu under våren.


2. Jag får gå på intervju på skansen! Som entrévärd. Är så jävla glad för det.

Konstigt nog vill jag fortfarande helst ha båtjobbet, säkert bara för att dom inte hört av sig. Hehe... Blir visst aldrig nöjd, känner mig nästan bortskämd.

Oj nu kicka tabletten in. Gonatt

Av blajblaj - 10 februari 2016 07:16

Nu är provdyket över och har lämnat en bitterljuv känsla. Jag tyckte det va jättehäftigt och SKITLÄSKIGT. Jag hade noll kontroll på min kropp och extremt svårt att få ihop dom futtiga saker jag skulle tänka på: 1. Tryckutjämna 2. Andas lugnt och metodiskt 3. testa att fylla västen med luft och släppa ut den. Alltså... Jag fastnade i att försöka andas någorlunda ok, samtidigt som jag tryckutjämnade. Jag hamnade snett på botten av poolen och allt går ju i slow motion så det känndes som att jag satt fast. När jag väl kom runt tog jag ett FÖR djupt andetag och då flöt jag upp?! Så jävla underligt. Men jag tror min obehagskänsla/läskigheten har med kontrollen att göra och jag vill inte ha ett sånt kontrollbehov som jag har, så varför inte bara ta certet och se det som en övning i att släppa taget och låta sig vara lite friare? Dessvärre kostar det ju en del, så jag vet inte riktigt hur jag ska knäcka den nöten... Men. Ja. Jag vaknade imorse och tänkte enbart på dykningen (och det faktum att jag har munsårskänningar, är ännu stelare i ryggen och har blivit lite förkyld!) och i och med den ekonomiska tanken började jag fundera på att hära av mig till Siggesta och tjata mig till extrajobb. Om jag jobbar så mycket jag bara kan från nu och framåt, kan jag antagligen spara en hel del och ha en ännu större buffert inför sommaren. Och det vore ju toppen. Hmm... Ska maila Hanna och se vad som händer.



Min tanke för dagen var att ta mig till skolan (vi har egentligen självstudier idag) och belysa mina tre extraramar, och så faktiskt börja trycka tyget. Men nu blev jag lat och hemmakär och vill alls ta mig ut, överhuvudtaget. Ont har jag också. I, ta mig fan HELA kroppen. Hehehe, jag är så gammal. Så nu är jag lite... Tveksam. Men. Det vore verkligen toppen att åka in, få lite gjort. Onsdagar är dessutom ganska sköna att vara tidigt i skolan eftersom alla (på hela skolan) har självstudier på förmiddagen, så det brukar vara väldigt tomt. Jag kan ju ta mig in lite sakta. Behöver inte passa nåt tåg eller så.


Det blev semlor igår och dom blev en enorm succé. Alla lovprisade mina bullar och som duktig flicka myste jag nästan sönder mig. Fick veta att jag fått G i förra kursen (tack alla jävla karmagudar för den!!) vilket jag faktiskt var osäker på om jag skulle. Var ju lite.... Nere, som ni vet och ja. Det speglade ju av sig i hur jag presterade. Men G is Good Enough!! Yey!


På fredag ska jag och D gå på bio och sen en film som jag har längtat efter i ganska precis 3 månader. How to be single. En komedi med fantasiska damer. Om att bli dumpad och sen bli ok. Kommer passa mig som handen i handsken. Och så ska vi käka innan, bara snabbmat, men still. Känner mig stolt som tar mig an sociala händelser. Det är bra för mig.

 

Nä nu ska jag göra mig i ordning. Och sen blire skola!! Ajöss    


Av blajblaj - 9 februari 2016 17:50

Jag glömde ju skriva imorse att det är idag som jag ska provdyka ute i Gurraberg. Nu har dom flyttat dyket till kl 20.00 istället för 19.00 och ja, det är ju lite surt. Men det gör inte så mycket, har inget här hemma att göra iaf. Inget viktigt iaf. Men det är två timmar långt, så jag kommer inte vara hemma förrän sent... Hehe. Spelar ingen roll. 

Av blajblaj - 9 februari 2016 08:07

Jag fick massor gjort igår, trots den supersega starten. Jag tog mig till IKEA och köpte tyg och lite smått och gott till mig själv. Sen åkte jag till skolan och fick ordning på mitt mönster, insåg dock att jag tänkt lite fel så idag måste jag modifiera, men det gör inget, det är lätt fixat. Var i skolan till typ fem och var inte hemma förrän vid typ halv sju... Men då gick jag också förbi centrum på väg hem och köpte bacon, grädde och jäst. Vi pratade nämligen om att det är fettisdagen idag och då slängde jag ur mig att jag kunde fixa bullar om någon annan fixade grädde och mandelmassa... Så ja, jag fixade bullar igårkväll. Dom blev jättegoda. Hade i hel kardemumma, och använde samma deg som jag har gjort senaste bull- och brödbaken och den är så jäkla bra. Det blir supersaftigt och fluffigt på samma gång! Mums. Sen får vi väl se om någon annan vill fixa det andra, men det visar sig. I värsta fall tar jag hem bullarna igen.   Och så lagade jag världens godaste spaghetti carbonara igår. Alltså, jag har aldrig gjort den själv, men det blev såååå gott. Så sjuuuuukt gott. Mmmmm... Senare på kvällen fick jag dock huvudvärk och jag försökte sova bort den. Det gick inte utan jag vaknade med värre värk än innan. Så idag har jag också haft en seg start med treo och berocca till frukost. Men vi har sovmorgon, för vår lärare hade nåt läkarbesök eller nåt. Det blir bra. Slippa värsta morgonrusningen är aldrig fel.


Är ganska peppad inför dagen. Kommer kunna börja trycka redan efter lunch tror jag... Har totalt 6 meter tyg! Hahah.. Inte alls ambitiöst. Hrmf. Men när det väl är tryckt kommer jag börja sy och det blir skoj. Men det kommer ta tid... Hmm. Ambitiöst var ordet.


Nu drar jag till skolan. Ajö 

Av blajblaj - 8 februari 2016 08:54

Kan inte ta mig för något. Borde åka till skolan. Borde åka till ikea och köpa tyg. Borde göra om mitt mönster. Borde få lite handledning. Borde ha energi. ??? Mmm, lättare sagt än gjort kan jag säga. 


Vaknade av klockan men snozzade tills jag stängde av klockan och gick ändå inte upp. Nu är jag halvt påklädd och undrar vad i helvete jag ska göra... IKEA eller skolan? Hmmm... Borde kanske åka till skolan och dra igenom min plan med vår lärare och så åka till ikea och sen hem? Och så ta nya tag imorrn? Mmm... 


Vill lägga mig i soffan och kolla x-files men what´s new liksom. Heheh... Nä. Ok, sminka mig och så... Skolan?


Ajö

Av blajblaj - 7 februari 2016 21:49

Jag har inte gjort ett jävla skit idag. Låg i soffan och kollade x-files ena sekunden i nästa vaknade jag och visste fan inte vart jag var! Hahaha.. Hade toksomnat och det var såååå skööönt. Haha. Mmmm, jag får helt enkelt bara acceptera att jag är sån här nu: 

Hahhahahah!! This is me now!! 


Fast en sak har jag gjort: jag har gjort klart del ett av presenten. OCH haft tvättstugan. Ok, jag är bäst. Hej då 

Av blajblaj - 7 februari 2016 13:25

Alla dagar är fan vilodagar nu för tiden... Fast inte mig emot. Börjar dock bli lite rastlös och har börjat tänka att jag ska ta mig ut i skogen. Det är ju en bra start iaf. Om jag sen tar mig ut är ju en annan fråga. Hehe. Men samtidigt känner jag att jag måste gå på magkänslan även om den är lat och bara vill ligga i soffan. Gjorde en lyxig frulle till mig själv imorse. Bakade scones och gjorde en hel kanna te. Det va nice.

Kalaset igår va jättetrevligt. Maten var god, tårtan ännu godare! ? Haha... Denise blev glad över presenten, ett passfodral och 1500 kr! Haha skulle jag oxå blivit glad av.. Men va fan, hon fyller ju 18. Jag fattar inte det... Hur gammal skulle liksom jag vara då?? Haha. NEJ tack. Jag stannar på 26. 26 är en bra ålder.... Eller nä, 30. Då hade jag varit nykter i 1 år och jag slutade röka. Bra ålder.

Har sökt 2 jobb idag. Båda verkar bra men den ena skulle jag faktiskt gärna få. Båda var också extrajobb, vilket nog skulle va bra för mig. Tjäna lite extrapengar nu innan sommaren.

Har tvättstugan ikväll och måste tvätta åt mormor också. Men jag var smart nog och hämtade hennes tvätt igår när morbror skjutsade hem oss. S M R T. ?

Borde laga mat idag. Så jag har några matlådor inför veckan. Men jag är inte sugen på nåt. Hittade en påse quorn i frysen så om jag orkar kanske jag gör en currygryta. Hmmmm.. Ja. Nä jag har verkligen inget intressant att säga idag. Får återkomma imorgon. Ajö

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards