blajblaj

Alla inlägg under september 2011

Av blajblaj - 25 september 2011 16:57

Är jag det? En kuf? http://sv.wiktionary.org/wiki/kuf Ja kanske... Men det är ok. Tror jag.   


Är på jobbet, och fan. Det är precis lika tråkigt som jag föreställde mig. Eller nä. Det är tråkigare. Och jag börjar ångra att jag sa till Uniflex att jag var tillgänglig hela nästa vecka.. Börjar visserligen 12 på måndag. Men isch. Isch. ISCH. Skit samma. Det är pengar iaf.


I´ll be back.

Av blajblaj - 25 september 2011 11:08

Jag hatar när jag gör så här. Vaknade vid halv elva, och då känns hela dagen förstörd. Visserligen somnade jag ganska sent men det brukar inte spela nån roll! Så då börjar jag återigen dagen med att va lite irriterad... Inte bra. Jag borde snappa. 


Så här vackert var det när jag åkte hem från Jennie i förrgårkväll:   Solnedgång över långsjön... Mmmm, och så luktade det nästan vinter, vedeld och liksom lite frost eller hur man ska kalla det. Det va en mysig promenad...


Och HUR FAN SKA jag kunna hålla min vikt när jag hela tiden utsätts för sånt häääär:     Varenda en av dom där kakorna/bullarna var GUDOMLIGA. Jag åt såklart så många jag kunde, för varför vara måttlig???   Favoriten blev nog  ändå dom små vita bollarna: hemmagjorda vitchokladpraliner...  Mmmmmm Och här är jag i korvstopparklänning: Hehhe fast jag har ju tagit bilden i en lite mer smickrande vinkel!! Höhhpöh man får inte va dum!        

Av blajblaj - 24 september 2011 17:20

Tycker inte om det ordet. Inte alls. Vill faktiskt inte vara här. Jag måste se till att fixa ett nytt jobb, hotellet e inte bra för mig. Och nu MÅSTE jag be om större kläder för jag kan verkligen inte ha den här klänningen!!   


Det finns någon form av plan, jag känner det på mig. Den vill bara inte riktigt forma sig och ta ord. För just nu är den bara en känsla och jag kan ju inte göra nåt fysiskt förrän jag vet vad jag vill... Virrigt. Men sant. Nu måste jag visst arbeta.   

Av blajblaj - 24 september 2011 09:36
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av blajblaj - 24 september 2011 03:57

Nä jag hoppar det inatt, tror jag.. Det e så konstigt hur det ibland bara inte GÅR att sova. Trots att man har gjort saker under dagen ( och inte bara legat och fläskat i sängen  ) och trots att man känner sig trött. Fast jag ska inte klaga, somnade vid halv tolv och vaknade nu vid tre... Det e i alla fall några timmars sömn.

Av blajblaj - 23 september 2011 21:10

Idag var en riktigt skön dag! Började med jogg, lite frukost, fika med syster och fru, fika med Jennie och Fisan, PIZZA med Jennie och Fisan!! Tusen tack, det har jag längtat efter!!       Bilden på mig e faktiskt från igår men va fan, man ska inte va kräsen!


Och så tar vi lite mer från SKANSEN...:       Ja och vägen dit såklart...    Och Jennie här e koooosan med det gigantiska huvudet!!:  Grawl.


Usch imorgon måste jag jobba... Fan. Fan. Fan. Men men, vad gör man inte. Go´natt     

Av blajblaj - 23 september 2011 09:09

Nä för nu finns det ingen anledning för mig att ha skiten. Jag ska nog stänga ner... Tror jag. Hmmm.. Ska fundera ett par dagar.


Glömde lägga upp bilderna på det helt klart loppiga fåret:      Det va så kul att se för hon va verkligen ihärdig i sitt kliande. Jag stod säkert där i 5 minuter och det såg inte ut som om hon tänkte sluta när jag gick!!  


Har oxå hittat den perfekta julklappen till Fröken J.A:  Jag kan tryggt lägga ut bilden här eftersom jag VET att hon inte läser bloggen! Eller så trycker jag upp en egen tischa med: Glatt Mos. Hehehhe Skulle va nåt.


Och så lite Skansenbilder, här kan vi bo, Stina:        Undrar om det verkligen fanns påfåglar i Mora: (Moragården  ) 


Nu... Jogg!        

Av blajblaj - 22 september 2011 17:07

Tog nästan 60 bilder under min extremt mysiga dag på skansen... Fy fan va fint det är med dom gamla husen, och liksom hela stämmningen. Nästa år SKA jag köpa årskort. Enligt en poster jag såg kostar det 450 kr, och då får man ta med sig en ungjävel. Nu har jag inga ungar att ta med, men ja.. Det e ju nice att "ingår" ett barn så att säga!! Hahahahah Det där lät heeelt fel men det skiter jag i... Hur som helst ska jag köpa det för det kostade 100 kronor att gå in. Du hör ju själv...


Jag tänker portionera ut bilderna lite smått, det blir så mycket bättre inlägg om man har bilder:          Jag ÄLSKAR skansen. Jag vill bo där. Jag vill vara där jämt. Mmmmmm...


Såg den här i tidningen på väg in: Vafan är det för nåt? Jag blev stött och irriterad men jag tänker fan inte ge dom glädjen av att ha en fungerande reklam! Kan nån gå in på hemsidan och berätta för mig vad det är för nåt skit??   


Och sen såg jag det här:  Och jag vet inte varför men jag kände så otroligt mycket för att gå, jag vet inte direkt vad det är, och det är ikväll... Och ja, jag vet inte. Men det är gratis, och vi fattiga människor gillar ju gratissaker... Men, ja jag vet inte.


Och va FAN? Oscar har fixat en setup för mig med sin jobbarkompis. Men jag fattar inte varför i helvete jag går med på sånt här... Vi har skickat typ 3 sms var, (fram och tillbaka..) Och nu i sista skriver han: puss. WTF??? Lite tidigt grabben. You lost med at puss. Undrar vad Oscar har sagt egentligen. Va fan? Skriva puss hej villt? Weird. Jag har haft nog av sånt.         

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards