blajblaj

Alla inlägg under september 2011

Av blajblaj - 22 september 2011 10:36

Mums. Kombinerad frukost/lunch, kan inte bli bättre. Ska bara slänga på mig lite smink och sen in till stan, Skansen kallar på mig. Joggingturen för dagen är redan avklarad, fy fasiken va skönt det va att komma ut igen!   


Gud, jag äter för fort, och för mycket... Inte konstigt att man ser ut som en ballong efter varje måltid.    

Av blajblaj - 21 september 2011 18:29

Idag fredag... Jag vet, det e bara onsdag, men jag ska jobba hela helgen så jag tänkte ta fredag idag. Imorgon ska jag spendera en heldag på skansen. Ta en massa roliga foton och bara mysa. Det kommer bli sååå bra.


Och vafaaaaan, jag e en sån svullis, jag kan inte hålla mig. Hittade ett recept som jag fick tillsammans med en pajform ( av Jennie med familj   "Helenas goda citronpaj"!!!) när jag fyllde 25. Har inte provat den förr, men kunde såklart inte hålla mig nu när jag hittade det, och av en slump köpte citroner igår.   Och helt allvarligt??? Hur god ser den inte ut. Mmmmums. Det kommer bli seriöst fredagsmys här ikväll.


Blev ingen jogging idag heller  , känner mig lite kass, men jag tänkte att imorrn och på fredag SKA jag ut. Så då får jag väl bränna citronpajen då?! Hehehehhe...


Nu ska jag söka lite jobb och sen... Mys.         

Av blajblaj - 20 september 2011 22:06

men lagade en massa mat istället. Mmm, mat e livet. Jag ska nog inte ens berätta vad jag åt, för dom flesta blir äcklade och resten blir nog bara chockade. Det var hur som helst jäääävligt gott. Förresten har jag nog redan sagt det i något tidigare inlägg.. Skit samma. Jag gör så här istället:   Yum!    


Jag har haft en sån urge att gå till skansen senaste dagarna, jag vet inte om det bara e den fantastiska hösten som närmar sig och som gör att jag känner för att strosa runt på skansen och mysa, eller om det bara var extremt länge sen jag var där. Hur som helst vill jag gå dit. Det borde inte va så dyrt nu? Sässongen e väl över för i år? Ska kolla upp det. Kanske SKITA i det jävla hotellmötet på tors och knasa iväg... Hmm, vi får se. Ohh, googlade bilder och fy fan vilket sug:    Har en stark känsla av att man inte får sno dessa bilder, men va fan, jag gör som vanligt och... Skiter i det.   Nu måste jag sussa.. Ska JOBBA imorrn. Imorrn med! Go´natt 

Av blajblaj - 19 september 2011 10:24
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av blajblaj - 18 september 2011 13:08
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av blajblaj - 18 september 2011 08:51

Middagen var FANTASTISK. Det va gott, det va mycket och det va lönsamt  . Jag fick både pantflaskor och pyttipanna med mig hem! Stort tack Emma och Kiia, snart börjar vi bowla!!


Min plan var att ta en massa foton, men jag gjorde som vanligt, och glömde bort det. Jag måste säga att det inte är en dålig sak, det betyder ju bara att jag varit upptagen med att ha kul och trevligt så man får väl inte piska sig själv FÖR hårt. Det skulle bara vara så kul att föreviga det. Ska bli bättre.  


Jag har inte joggat på 2 dagar nu, och tro fan, men jag saknar skogen! Vill ut, och jag troooor jag ska ta rundan idag, men bara som promenad. Det kunde va nåt. Det e så tråkigt att man ska bli så  matt av förkylning bara... Jaja.


Satt och kollade igenom alla gamla bilder man har och jag hittade den här bland annat: !! Längtar efter vinter och snö nu. Och ta mig fan, jag MÅSTE tillbkaka till Island! Fantastiskt land. 


Nu ska jag sy ett par tofflor. Tjo    



Av blajblaj - 17 september 2011 14:29

Huuu, jag är sååå sjuk  . Jag blir än mer som en liten pojke när jag blir sjuk! Jag ligger i sängen och tycker extremt synd om mig själv, och det värsta är nog att det är så fint väder OCH att jag faktiskt inte VILL vara sjuk. Har ju en middag att gå på ikväll. Men, jag har inte tagit någon Pamol än, så jag har höga förhoppningar om att bli tillfälligt helt återställd till 18.00 En annan sak som är konstig med förkylningar är hur man kan känna sig typ frisk, liggandes i sängen. Man går upp, man bakar en paj:   Man nyser 2 gånger och PANG!! Man är dödsjuk igen. 2 nysningar senare. Otroligt. Pajen, förövrigt, sjukt god. Hittade ett nytt recept på smuldeg, som innehöll lite flingsalt. Mmmmmmums. Äpple och päron och kanel. Yum.


Min hjärna funkar inte, varför är ingen här och tar hand om mig?? Sova en timme, sen göra mig i ordning och ta Pamolen.  Over n´Out


  

Av blajblaj - 16 september 2011 20:59

Usch va sjuk jag har blivit. Det blir värre och värre för varje minut. Men å andra sidan va det ju faktiskt ett år sen jag va förkyld sist. Det va i Norge och fy fan va hemskt DET va. Inget jämfört med nu.  


Trodde jag skulle få 5300 av hotellet. Det va lögn, fick 4600. Mmm, du hörde rätt. Och får väl en si så där 2000 av uniflex. Mmmm det täcker ju hyran ganska precis. Och gud så roligt att det är en tung månad, elen, tv-licensen, halvårsavgit på comhem, hemförsäkringen. Ja om inte annat kan man ju skratta ihjäl sig.    


Imorrn blir det mys med Emmis och Kia, tacos och kladdkaka har jag blivit lovad! Jag längtar!!! Hoppas bara jag inte mår som en gris. Men det är inget inte lite Pamol klarar av! Nu ska jag lägga mig i sängen med Gilmore Girls och sticka? Virka? Ligga ner i alla fall. Gonatt.


PS:

 Hittade den här fina bilden från Priden för 2 år sen!! Hahahah så sjukt snygg. När pride var pride! På RIKTIGT.   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards