blajblaj

Alla inlägg under september 2011

Av blajblaj - 15 september 2011 20:33

Fy fan va vissa saker gör mig förbannad. Mmm, surprise. Nä, men allvarligt det här tog priset:  mitt jävla skitelföretag tänker skriva upp mig på nån jävla skitförsäkring som jag inte har bett om. Och det står " om du inte avsäger dig kommer du anslutas automatiskt " Vilka jävla skitidioter. Så jag skickade det här till den mail där man skulle "avsäga" sig:


Jag vill INTE ha er jävla skitförsäkring. Och jag tycker det
är helt oacceptabelt att JAG ska behöva säga det. Det borde vara tvärt om. Om
jag VILL ha den ska jag säga till. Jag tänker försöka byta elbolag så fort jag
bara kan. Sånt här skit gör mig apförbannad och om jag orkar lägga ner mer tid
på erat jävla skitföretag ska jag ta mig fan anmäla det till vart man nu
anmäler sånt här skit.   


Med vänliga
hälsningar,


Jenny


Och vad får jag tillbaka??? Ett jävla mail deliviry failure!!!! Helvete. Jag ska hunt them down and and kill THEM!!!


Har jobbat hela dagen på ett tråååk. Fick mat hos bästaste Oscar med fru, tur det, för jag börjar bli hungrig nu. Dessvärre vägde jag min oxå, på uppmaning av Oscar. Jag ska aldrig mer lyssna på han.   Nu får det bli träning på riktigt. Det värsta med att va fattig e att man blir tjock. Pasta gör en tjock. Och halvfabrikat. Ja, ja, det kunde vart värre. Jag kunde... Ja inte vet jag. Och så e jag sur på systern oxå. Fan ta henne. Och så håller jag på att bli förkyld. Och så ska jag ha mens. Och kolla va fin min halsduk skulle ha blivit...:    FUCK MY LIFE.     

Av blajblaj - 14 september 2011 18:50

Tog fler bilder, det e inte alls spindeln. Fan, jag som trodde jag hade värsta caught in the moment wilderness thing.. Men nä.


Imorrn ska jag visst jobba. Det blir bra, som kundvärd, det är tydligen samma sak som vaktmästare! Fancy fancy.   

Av blajblaj - 14 september 2011 18:42

Har påbörjat en supersnygg halsduk, den skulle bli randig i 2 cooooola gröna färger, men fan ta garnjävlet. Har gjort ungefär 1½ dm och inser, det kommer inte räcka. Inte på långa vägar. Så jag rotar reda på garnpåsen, ja, jag har en garnpåse, och inser ytterligare ett bakslag. Det enda liknande garn jag har i samma material är KLARRÖTT. Det kommer liksom inte funka, det skulle se för jävligt ut helt enkelt. Så nu vet jag inte vad jag ska göra... Repa upp skiten eller??? Ja inte vet jag, försöka gå ut på stan och hitta mer garn?? För alla dom miljoner jag har på kontot   ... Och just det... SÅ va det ja.


Verkar inte som att det går att zooma in på bilden med tvestjärtsliken, det är en riktig bummer, så jag ska försöka lägga upp den igen, eftersom jag... Efter noga studerande har insettt spindeln visar sig!!! Den är liksom upp och ner, man ser hans ögon och 2 av hans ben! Så äckligt på ett coolt sätt: Kolla precis i hörnet av själva byrån... Hheheh fascinerande.  Oj, det ordet har jag nog fan aldrig stavat till förut, är det rätt? Skit samma..      

Av blajblaj - 14 september 2011 12:24

Joggingrunda med syster... Check! Lyxfrukost alá frallor och kaffe... Check! Lååång sniceig dusch... Check! Och nu? Ja, lite Gilmore Girls blir det nog och så ska jag sticka lite, och virka lite... Mmmm bra dag. Och fan va fort mitt hår växer, känns som igår jag hade snedbena och rakat i nacken..   Nu kan jag ha fläääätor! Och så lite bilder på mina senaste alster  :   Hoppas, hoppas systern inte börjar läsa bloggen inom det närmaste, det ärju hennes julklapp! Höhlhöhöhö! Nä nu ska jag slappa lite.      

Av blajblaj - 13 september 2011 23:12

Träffade på granntanten på tåget hem nyss. Hon HADE knackat i väggen för någon kväll sen! HA! Jag var alltså inte galen utan bara tungt sovande.   Så jävla nice, fick chansen att säga: det var inte jag! Och att jag hade hört samma jävla musik, hela natten. Mmmm. Så det så.


Snart e Systerns grytlapp färdig, det e bra, då har jag i alla fall en julklapp till henne, och en till hennes fru. ( Ett par sockor som jag stickade färdigt i våras ) Underbart att vara fattig. Och det bästa är att jag inte skäms ett dugg. Förr skulle jag ha skämts som fan. Men nu... Nä, jag skiter i vilket. Sjukt nice.


Hade tackat ja till att jobba tors & fre på ett av mina uniflexställen.. Men tur i oturen så ringde dom och avbokade det. Men chifen på uniflex sa att det fanns så mycket så hon kunde nog hitta nåt annat till mig... Bådar ju gott.   Nä nu ska jag sova, jag blev så himlans trött helt plötsligt.  


Och hösten gör något med mig... Jag vill bli kär! Jag känner att det e dags. Har varit.. Ehmrf, singel. För länge nu. Det får bli nästa mission! Hehehehhe God natt

Av blajblaj - 13 september 2011 08:47

Tror jag i alla fall. Har inte så mycket kvar från min aplånga måndagslista, och tänkte väl egentligen inte lägga till något särskillt. Jo, jag bokade tvättstugan, så det ska jag göra mellan 13-16, byta sängkläder ingår ju lite eftersom jag tvättar dom gamla...


Upptäckte precis... Herregud, ja det ha jag ju alltid sagt, det är BRA att ha spindlar i sitt hem... Dom äter upp andra mindre intressanta småkryp:  Det här mitt ena sängbord, eller ja underdelen till den. Jag har undrat varför jag har så lite tvestjärtar i år. Normalt brukar dom vara överallt, men inte i år. Här va svaret. Dessvärre står ju städning på schemat idag, så då kommer jag damsuga upp det där, och då får jag väl bara HOPPAS på att spindeln orkar bygga ett nytt bo, och fortsätta äta äckliga tvestjärtar.

Av blajblaj - 12 september 2011 20:02

Precis som rubriken säger har jag precis byggt mig en fönsterbräda och jag måste säga att resultatet har lämnat en fantastisk känsla efter sig. Undrar om jag ska försöka bli snickare?          Vad kan jag säga. Mästerlig snickare? Ja. Det är jag. Slutresultat:  Jag e rätt nöjd. Vill dessutom poängtera att det tog under en timme. Mmmm. Sån e jag. Ja just det, sa jag att jag gjorde det direkt efter att jag kom in från jogginrundan? Jag vet, jag vet, ibland tycker jag oxå att jag blir liiite för mycket.   


Men FAN va ont jag har "käken"... Det sitter liksom inte riktigt i käken, det närmsta jag kan beskriva det som är när man äter något riktigt surt och det "ilar" där överkäken möter underkäken. Men det går liksom inte över, och jag vågar fan inte äta, för då gör det som ondast. Isch. Håller tummarna för att det har gått över till imorrn. Måste testa att dricka nåt och se om det gör lika ont.


Nu e jag iaf duschad och nerpackad i sängen igen. Gilmore Girls, here i come.   

Av blajblaj - 12 september 2011 13:48

Har gjort massor av saker på min lista. Men dom tunga grejerna vill sig inte riktigt. Har suttit i miljöförvaltningens telefonkö i halvtimme nu. And counting... Fan va jag hatar köer. Isch.  


Var nere en sväng till centrum oxå, skrev ut lite grejer, tog kopior, köpte kuvert och postade   nu är det bara att vänta och se... Mobilen hade så dåligt batteri, så jag tänkte: jag väntar inga samtal, jag skippar att ta med den. OCh när jag sätter nyckeln i låset och kliver in, hör jag den ringa för fullt. Så jag springer in och ta mig fan, det var Stine!!!! Så jag ringde upp direkt och fick ett perfekt samtal. Jag älskar dig min vän, jag önskar så att Gina Tricot hör av sig   !!


Nu fick jag äntligen snacka med miljöförvaltningen. Inte för att det hjälpte men va fan. Jag har försökt iaf.


Gud va ont i käken jag har.      

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards