blajblaj

Alla inlägg under september 2011

Av blajblaj - 12 september 2011 09:09

Har varit vaken mer eller mindre hela natten. Känns skumt, för jag hade ångest. Tycker inte jag borde haft det, men va fan, sånt bestämmer man kanske inte över?  Hade precis slumrat till lite nu vid åtta när systern ringer. Så det var inte mycket mer att göra än gå upp och påbörja dagen.


Har en lång lista för idag. Sätt igång. 

Av blajblaj - 12 september 2011 03:13
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av blajblaj - 11 september 2011 15:23

Ja, nu igen, är jag så där jävla cepetrött. Har en liten sväng av tinitus oxå. E så skumt när det bara börjar piiiiiiiiipa i örat. Sjukt.  


Det finns en fördel med att börja jobba så infernaliskt tidigt som jag har gjort dom senaste dgarna:   Soluppgång vid slussen en SÖNDAGmorgon.   Det var några år sen jag såg den sist, men då var jag så full att jag inte riktigt kunde njuta! Hahahaha


Och så tar vi en stoppad hotellkorv på det:   "Snygging!!" "Inte du..."        

Av blajblaj - 11 september 2011 08:31

Jag somnade säkert vid halv åtta igårkväll. Alldeles för tidigt om du frågar mig... Sen vet jag inte om jag drömde eller vad som skedde men jag vaknade av ihärdiga knackningar, jag tror det var på ytterdörren. Men när jag väl kom dit var det såklart ingen där. Det var någon form av happening i fiskis igår, vet inte vad men... ganska oviktigt oxå. Men det var full fest utanför lägenheten vilket var lite jobbigt. Jag vet att jag drömde om "någon" oxå. Det var ganska irriterande för jag vet inte vem... Alltså jag vet att det är en av mina hangups men jag kan inte för allt i världen minnas vem av dom det var!   Skit samma antar jag.


Men det där med knackningarna stör mig. Jag kan mycket väl ha drömt, eftersom jag blev lite oroad av vad grannfrun sa när jag fick maten. Hon sa att hon hade knackat i väggen för jag hade för hög musik endera kvällen. Vilket inte kan stämma för jag har aldrig hög volym på kvällarna. Inte någonsin. Längre, that is. Förr, när jag drack kunde jag absolut ha det, men då klagade dom inte. Hmmm.. Så jag tänker om det var att jag låg och tänkte på det och så drömde eller.. Ja inte vet jag. Irriterande oavsett.   Man kan ju bli knäpp för mindre.


Och så har jag kommit på vad jag vill bli när jag blir stor: Lektör. Men så började jag söka på det och vad som fanns för utbildningar och skit. Ingenting. Jag antar att lektörer är något helt annat men sysslar med det oxå. Nån som vet?   Jag tänker ju att nu när jag inte vill vara företagare längre så måste jag ju göra nåt annat. Textilslöjdslärare kom till mig igen, det är ju faktiskt något jag velat bli i alla år. Och egentligen är det ju enkelt, det är ju bara att läsa in komvux på kvällarna så att jag får ihop den där behörigheten. Och så börja plugga om nåt år eller nåt... För jag tänker oxå på att jag "bara" är 30 år. I arbetslivet är det ju bara barnet. Jag ska faktiskt jobba 35 år till. 35 ÅR TILL. Innan pension alltså. Fy fan. Huuu...    



Av blajblaj - 10 september 2011 19:22

Men nu måste jag ju hålla mig vaken lite till. Man kan inte gå och sussa klockan 20 över sju. Det får man inte. För då vaknar man klockan tre igen och kan inte sova.


Första tallriken mat från grannfrun... Check! Jag älskar deras mat, jag vägrar fråga vad det är, för gör jag det dör jag antagligen... Jag vet att det är kål. Och korv. Så det var tillräcklig info...:   Och ja, lagerbladet går inte heller att undvika. Mmmmums. Och det blir dubbelt bra, jag kan spara min blodpudding ( som jag skulle ha ätit idag ) till imorrn! Yey. Ja just det ja, jag vet att det är gott oxå!


Men va fan, har ju glömt lägg aupp min fantastiska fattigmansmat från igår!!:  Makaroner som var över från middagen i torsdag, lite bacon, lite wokgrönsaker, lite äggstanning. Yum!! Synd bara att jag inte hade nån riven ost kvar, det hade verkligen gett det lilla extra, men men... Nöden. Har. Ingen. Lag.


Jag är ju lite trött på mina jävla egobilder, så jag tänker bjuda på den här istället... Året är 2004, och ingen var gladare än vi:  Stina, du fattas mig. Kom och bo med mig. Det här e fan länge sen! Hahahaha jag blir lite glad av den bilden. Den visar på så många sätt hur det var. Och ändå inte. Nu blir jag nostalgisk och tårögd... Men det kanske bara är ytterligare en sån där sak som bara ska vara så?


Nu måste jag lägga mig ner. Inte sova, men bara lägga mig lite. Så trött.      

Av blajblaj - 10 september 2011 11:55

Jag tänker avskaffa dom två orden. Jag vill "unna mig" något... Nä tvi för den lede, jag vill inte gå runt med nåt jävla samvete jämt och ständigt. Jag säger som Monica Z istället: "Och aldrig nekat mig det ena eller andra..." Från min favvislåt "trubbel", såklart!   Så, från och med nu finns inte "unna mig", nu finns bara att: "jag ska inte neka mig"!!


Gud va mycket ätbart jag har tryckt i mig. Jag kan knappt sitta. Snart får jag gå hem. Mmmmm, längtar. Fast jag trooor jag ska ta en promenad på djurgården innan jag åker hem, njuta lite av förhösten. Jag älskar höst. Det luktar så himla gott. Och snart är det JUL!!! Yeayyyyy!!! 

Av blajblaj - 10 september 2011 07:15

Och nu är jag på jobbet. Men jag är inte så trött än. Har fått mig hotelfrukost, bacon & äggröra, en croissant och en liten ost&skink macka. Mmmmums, kunde jag få leva på hotellfrukost resten av mitt vore allt toppen!!   Får springa 2 rundor när jag kommer hem...   Det var lite spänt när jag kom hit, för jag insåg när jag klev in i omklädningsrummet att jag har glömt nyckeln till skåpet! Men, eftersom jag turförföljd så hade jag slängt in alla mina kläder på tvätt och då hänger dom snällt och väntar på en i ett annat rum. Jag är nöjd. Har ingen namnbricka men det skiter jag fullständigt i.


Jag har kanal 3 på en av mina tv-apparater, och dom visar "Lois and Clark" och fy i helvete vilket dåligt jävla skitprogram. Men det värsta... Det är jag minns när det sändes FÖRSTA gången och jag minns att vi följde det, nästintill slaviskt. Herregud så gammal jag är. Försökte fixa en bild, bara för att friska upp ditt minne, vad vet jag? Du kanske är för ung för minnas?   ( http://www.series-80.net/us/tv-show/photos/lois-et-clark-the-new-adventures-of-superman.html ) Njut...


Ett land som jag MÅSTE besöka innan jag dör är Hong Kong, titta bara vilken fin flagga:   Vacker som en dag. Och av det lilla jag nyss såg på CNN verkar det vara lite... Öst möter Väst men lite mer gemytligt än säg Japan. Mmm, måste åka dit. Någon gång.   

Av blajblaj - 10 september 2011 03:47

Har varit vaken sen tio i två. Nu e klockan kvart i fyra. Alarmet ringer tjugo i fem. Bläk. Varför blir det ALLTID så här när jag ska jobba morgonpass? Va? Jag borde väl veta vid det här laget att jag inte kommer försova mig?! Va?? Och jag är inte ens trött. Jag VET att jag kommer bli det, men just nu? Nä.


Hjälp.  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards