blajblaj

Alla inlägg under december 2011

Av blajblaj - 14 december 2011 19:40

Dagen började med att jag fick en utskällning av kufen ( för något jag inte kunde förutse, eller förhindra ). Den fortsatte av lika delar ustskällning om SAMMA SAK av snärtan. Ringde upp systern, fick tillbaka gott mod och glädje i själen och kände: det e lugnt. Men det var det inte. Allsköns skit har regnat över yours truly och idag har varit en sån JÄVLA cepig dag att jag är glad att den snart är över!


Egentligen skulle jag ha jobbat över men jag övertalad lilla latmasken att: hörrudu, klarar du inte att fixa ett u-bord på en timme??? Han sa jo. Och jag gick hem.  Eller nje, jag åkte in till Åhlens drottninggatan. Huuu. Sen åkte jag hem. Lite handling på ica och nu har jag två maskiner tvätt på g i stugan. Ska bli rätt skönt att gå och lägga sig inatt Och TA MIG FAN: imorrn SKA bli en bra dag. INGET ska få ner mig. INGET.


SnyggStina med sin övervakare:   Sergelgatan, suddig men vacker:   Ett mongis:  


Over n´out           

Av blajblaj - 14 december 2011 06:26

Har sovit ok. Inte bra men ok.


Fastnade i att kolla www.bilka.dk för att se om jag kunde köpa på mig lite fler av mina fina nya kaffemuggar   . Men dom verkade inte ha det på onlineaffären... Vilket ledde mig till att kolla lediga tjänster... VIlket ledde mig till att kolla kartor, och sen hyra lägenheter. Varför gör jag så här? Jag vet ju att jag inte tar mig någonstans just nu. Usch. Nu blev jag nere. Jag känner mig så jävla värdelös. En jävla massa snack men NOLL verkstad. Fy.


Nu måste jag visst klä på mig.

Av blajblaj - 13 december 2011 18:55

Idag tappade jag en hel back med glas i golvet. Medan jag sopar upp allt splitter känner jag efter ett tag att det blev blött på vaden på insidan av byxan. Du vet? När det blir så där kallt och äckligt... Jag inser ju rätt snabbt att det inte va nån vätska i glasen jag tappade. Så det kan ju bara vara en sak. Men jag drar mig för att se blod innan klockan 8 på morgonen... Hur som helst drar jag väl upp byxan efter ett par tveksamma sekunder, och ta mig fan, hela benet e rött och kladdigt. Men det gjorde inte ett dugg ont. Så när värsta blodchocken lagt sig knatar jag in på toan och tvättar rent. Jag lovar. Det var det TÖNTIGASTE lilla sår jag någonsin sett. * = naturlig storlek. Men av någon outgrundlig anledning ville det tydligen blöda rätt hårt. Heheheh kände mig som värsta dramaqueenen... Hrmf!   


Blev sjukt irriterad på snärtorna i köket. Men jag skakade av mig det och tänker inte låta det dra ner mitt humör, varken idag eller någon annan dag! Jag var som dom en gång, jag ska inte glömma det. Osäker, liten och rädd. Jag är en bättre människa idag och det gör att jag kan ställa mig över dom. Och ta mig fan, ta lite av deras skit. Om det får dom att må bra så ska jag se det som possitivt! Jag vet, lite för pretto, men jag måste peppa mig på NÅGOT sätt.     


Angående sömnen

Stina säger: inget kaffe efter 18 och middag i samma veva. LillOscar tycker jag tänker för mycket. Jennie undrar om jag ska testa sömnpiller. Pappa tycker jag måste acceptera hur läget är just nu. Jessica lyssnar med halva örat och säger något konstigt tips och knep som överhuvudtaget inte går att följa. Mamma säger: jahaaa... Och inte mycket mer. 


Jag känner mig ensam. Jag känner mig gammal. Ensam och gammal. Och jag är BARA trettio. Undrar hur jag kommer känna när jag e femtio? Om jag känner överhuvudtaget. Vem vet.   



Av blajblaj - 13 december 2011 04:42

Somnade ganska okej. Vaknade flera gånger, gick och på toa och drack vatten. Vid 03.20 vaknade jag "på riktigt" Och sen var det kört. Nu ringde klockan. Huu. Jag e trött. Och jag undrar VARFÖR I HELVETE JAG INTE KAN SOVA??? Vad fan e problemet? Är det jobbet? Är det, det tröstlösa jävla ekorrhjulet som tar hårdare på mig än vad jag vill inse? Behöver jag möblera om? Behöver jag flytta? Behöver jag sömnmedel? Jag vet inte om jag orkar länge till. Förr hade jag i alla fall bra och dåliga nätter, nu verkar varje natt vara kass. Går jag och lägger mig för tidigt? För sent? Är det för varmt? För kallt? Är det nya kuddar jag behöver? Nytt täcke? Sluta dricka kaffe? Hmmm, kan det ha med maten att göra? Jag har ju knappt ätit middag på 2 veckor, (vardagarna alltså) och har jag kvällspass som igår, så blir det ju middag 19.30, det kanske är försent?


INTE FAN VET JAG. Men jag måste få sova en hel natt snart. Jag blir galen.


    

Av blajblaj - 12 december 2011 20:10

Jag gjorde en skitstor portion nudlar med bacon o lök. Åt upp alltihop. Mmm. Så gör jag ibland. Nu är jag apmätt.


Och trött. Jag är trött och har inte så mycket att skriva om. Eller jo egentligen har jag det, men jag orkar inte. Helt enkelt. Är så jävla sötsugen oxå.


Hmrf. Nu går jag o lägger mig.               

Av blajblaj - 12 december 2011 06:29

Det är tiden som jag vaknade idag. Behöver inte gå upp förrän 07.15 Men va fan. Jag sov alldeles för mycket igår så det får vara så här idag. Nu sitter jag och dricker kaffe och undrar varför jag mår piss. Har vaknat flera gånger under natten och nu på morgonen blev jag illamående och lite risig i magen. Nje, kanske inte det du ville veta meeeen dessvärre sanningen.


Nu VILL jag att det kommer snö. Måste vi dras med en grön jul i år? Det har ju varit så bra dom två senaste åren, varför ska det ändras nu? Just det år då jag går "all in"?? Ja, ja, värre saker har hänt, och händer varje dag för den delen. Men ändå. Ändå...


Stina, jag prövade den snygga klänningen oxå, nu när jag kome hem. Konstigt nog såg den inte alls lika snygg ut på mig och mina valkar som på tjejen på reklampostern!! Konstigt!   Hehheheh. Det såg jävligt ut, men jag tänker OM jag någonsin går ner i vikt alternativt köper mig nån typ av korsett, så kommer jag använda klänningen VARJE DAG. Minst. Höhöh  http://www.hm.com/se/holiday-collection#looks/look5


Huu, jag mår inte alls bra. Inte bra. Inte bra.     

Av blajblaj - 11 december 2011 19:43

Det började redan hemma hos Stina, och hela resan hem har den bara ökat i styrka. Men sen jag kom hem har jag gjort iordning en stor kopp te och druckit en berocca. Det borde göra susen. Ska försöka sova tidigt idag (oxå) heheh får se hur det går med det eftersom jag sov till tolv idag. Var visserligen vaken mellan nio och tio, men ändå.  


Upptäckte en massiv finne på axeln oxå. Nicht gut.


 SnyggStina:   SnyggMajsan:   Och SnyggSatan:   Jag saknar dom redan.


Jävla huvudvärk. Måst ta en tablett tror jag. Och gå o lägga mig. Over n out           

Av blajblaj - 11 december 2011 14:33

Om en halvtimme ska vi gå till tåget. Tycker inte om att åka hem. Hrmf. Skriver mer ikväll.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards