blajblaj

Alla inlägg under december 2011

Av blajblaj - 19 december 2011 17:46

Missbedömde vädret imorse, det va ju för fan en decimeter snö på biljäveln. Det tog nästan tio minuter att få bort. Mmm. TIO MINUTER. Sen blev det köer. Var på jobbet klockan kvart i sju. Men det funkade. Sen inser jag att det är en sjukt jobbigt dag eftersom snärtan o den andra inte tyckte vi behövde ta in nån för att täcka för latmasken... Jag citerar: Nej nej, men VI ÄR JU HÄÄÄÄÄR. VI KOMMER HJÄÄÄÄLPA TILL. Mmm. Just det. Så idag har jag varit helt jävla själv. Med en jävla massa gäster, rekord i Bistron, och ta mig fan, inget annat än skit från snärtan. Den andra är tusen gånger bättre. Och hon verkar tycka snärtan överdriver... Det kan vara önsketänkade från min sida, men jag vet inte... Då får det va så. Och visst jag säger inget om det egentligen, dom gjorde verkligen sitt bästa, men ja.. Ibland räcker det inte. Jag har iaf förtjänat min lön idag. Höhöhöh  


Sitter på tunnelbanan och messar med Stinis, får tips om gruppen "Aria" vilket var mycket trevligt. Sen fick jag ytterligare en trevlig överaskning när jag öppnar dörren. En JULKLAPP, från ovannämda superhjälte:   Se bara!!! Det är nog den finaste ring jag haft. Någonsin. My precious. Vill oxå att ni uppmärksammar blå(grön)märket jag har på handen. Mmm. Det gjorde ont i fredags när jag fick det kan jag tillägga. Det KAN vara nåt brutet, jag vet inte. Det är alltså inte fel på kameran. Jag ser ut så.


Nu ska jag sätta på julmusiken, fixa till mina praliner och sen... Äta? Sova?


Huuu. Jag har ju förträngt det här... Imorrn är en sån där jobbig dag. Vi ska ha nåt typ av personalevent. Konferens under dagen och avslutning på nåt jävla julbord. Huuu. Ser inte fram emot det. Inte alls. Och som ny kan man ju inte banga. Eller??? Fan.        

Av blajblaj - 19 december 2011 05:19

Det är ju det som är bra. Jag har ingen ångest över jobbet i sig. Jag har ångest över andra grejer, typ: måste jag stå ut med gliringar från snärtan, se "blickarna" mellan snärtan och den andra, få utskällningar av kufen, trackad av köket... Men nepp, ingen ångest idag. Sovit som en gud har jag gjort oxå. Vaknade visserligen en gång, vid ett, och trodde klockan var typ gå upp-tid eftersom jag blev så vaken. Men det gick att somna om utan problem.  


Dessutom får jag åka till jobbet i mysbyxor. I en BIL. DET, mina vänner, är LYX.


Och nu är det snart jul. Jag längtar mig sönder och samman. Och Stina, jag vet att Lisa skulla ha ihjäl dig om du åkte iväg över jul, och att du själv skulle sakna dom, men du vet att du ALLTID är välkommen hit, till mig och knasiga Tofte´s. http://www.sj.se/travel/booktravel/timetable.form  


  Den här skulle vart med igår. Den kom idag istället. Tjo  


   

Av blajblaj - 18 december 2011 16:35

Helgen alltså. Det var ju synd att jag var tvungen att lida genom AW:n men va fan, jag har haft det värre. Det har jag verkligen. Så nu är det bakom.


Igår messade underbara Emma ca. 20 min efter att jag hade vaknat. Och 1½ timme senare satt vi på drottninggatan och käkade bolognese till frukost. Shopping, shopping och lite mer shopping, snöstorm, nybakad (? ) kanelbulle och varm choklad med grädde. En helt jävla fantastisk dag.


Idag ringde systern på precis samma sätt, 1½ timme senare sitter vi på subway ute på värmdö och käkar grillad kycklingmacka med currysås till frukost. ÄNNU MER shopping, extrema skrattanfall och planering av uppesittarkväll den 23:e!! En hel del längtan till julafton hann vi med oxå! Lika jävla fantastisk dag idag!


Nu har jag även gjort "apelsinkross*smul*isch"-praliner:     och muffins som kommer prydas med "kungen av danmark"-glasyr. Dom ska ges till mormor på julafton så jag fryser dom sålänge! Eller vafan, kanske ska ge tanten mögliga muffins?? Höhöhö Några fick lite choklad på sig eftersom jag smälte för mycket... Det blev lite småpraliner med nougat oxå. Av samma anledning.  Är det konstigt att man bara blir större och större?? Hahahahah! NU äter jag FÄRDIGKÖPT risgrynsgröt och tänker nog bara slappa resten av kvällen. Mmmm... Det va ju DET jag skulle göra den här helgen! Hehheehhe... Nästa år ska jag bli bättre. På allt. Ok?? Jag lovar.       

Av blajblaj - 17 december 2011 08:58

Tro det eller ej. Jag är helt utvilad och har endast vaknat 1 gång under natten. Nöjd är nog bara förnamnet.


Ohh, nu blev det ändrade planer!!



Tjo  


Av blajblaj - 16 december 2011 21:40

Så jävla trött. Idag var den mest påfrestande dag jag varit med om PÅ LÄNGE. På alla plan.


Imorrn ska jag sova ut. Sen får vi se.


Godnatt 

Av blajblaj - 16 december 2011 05:30

Sov som en jävla kratta. Vem är förvånad. Nu är jag så trött att ta mig fan ögonen PÅ RIKTIGT går i kors. Ikväll måste jag genom(av)lida en AW för latmaskens sista dag. Hemma hos snärtan. Och sen GRAN GARBO I SUMPAN. Läs den sista raden med en obehaglig stockholmsnorrortsdialekt, svårt för er utanför sthlm, mycket lätt för er som är hemma i sthlm. Uäk.


Nu måste jag tokspringa till tåget. Jag hoppas jag överlever och kan blägga inatt. När jag kommer hem från Sumpan.  

Av blajblaj - 15 december 2011 22:51

Fick jobba julbord. Jag visste om det, men man kan liksom aldrig vänja sig med det. Det är nämligen lagen om all jävlighet som träder in:


Vi inser rätt snabbt att det är tajt om tid. Jag springer med vagnar fullastade med jansson och köttbullar och fan vet vad! Svetten lackar och snärtan klämmer ur sig: alltså jag KAN verkligen inte stanna, nu har jag fått en klipptid klockan fem... Mmm. Stick då. Ditt lilla luder. Luder är vad du är. Om det inte hade varit för att jag gillar ordet skarpt, så hade du kanske varit en slinka. Men nej, det har du inte förtjänat. 


Tillslut är allt uppe och alla verkar nöjda. Då inser jag att dom inte alls har förstått vad catering innebär ( att jag bara ska slänga upp skiten till dom och att dom sen är on their own) Nej, dom vill ha en nisse. FAN. Jag kommer ALDRIG komma hem. Amicatiden spökar värre än någonsin men jag försöker vara tapper. Jag ger mig själv till 20.00, sen ska jag hem... Efter ett par timmar inser jag.... Jag ger mig själv till 21.00 sen ska jag dra hem. Denna gången höll jag det. Mmm. Det gjorde jag. Kommer till pendeltågsstaionen, tåget försenat på grund av nåt. Så jag måste vänta från ett par minuter över nio till 21.24 Usch. Kommer tillslut till centralen, skyndar mig som en galning för att hinna med 21.45 banan hem. Springer nedför perongen, kommer ut på slussen, 1 minut tillgodo....


INGET TÅG? Va fan... Försening? Nej, det visar sig efter en kvarts väntan att: antingen åkte tåget för tidigt!!! eller så kom det aldrig. Jag inser samtidigt, att om jag knatar upp till torget och tar en taxi, kommer jag vara hemma ungefär samtidigt som nästa tåg går från slussen... Mmm, valet var lätt, visserligen 270 kr fattigare, men ja. Helt klart värt. Nu e klockan 23.03 och min väckarklocka ringer 04.35 Hej Amicatiden. Jag är tillbaka.    

Av blajblaj - 15 december 2011 06:59

Fast innan jag rantar om det: Jag sov som en gris inatt. Herregud så skönt det var. Somnade kanske vid halv elva och vaknade nu, av mig själv. (Och kissblåsan, men det är irrelevant, jag är ju pigg  )  


Jag är så sjukt jävla kass på det där med övertidstimmar. Att redogöra dom alltså... Fattar inte, det är ju MER pengar, men, nepp, kan aldrig minnas att lämna in lappen. Kan ha att göra med amicatiden när allt var upp och ner.


Nyårslistan ( I ordning av hur viktiga dom är med nr 1 som viktigast ) Ej fullständig


Nyårslöfte 1) Bli bättre på att skriva upp övertid  

Nyårslöfte 2)  

Nyårslöfte 3)

Nyårslöfte 4) Börja träna   


Hur många nyårslöften är rimligt? Det beror kanske på VAD man ska lova. Höhöhöhöh


Och redan torsdag. Mitt liv springer iväg. Utan mig känns det som. Ok, nu är det bara (typ) 22 månader kvar.   Sen. Och FAN va jag ska spara pengar. Det SKA jag.  



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards